RESVÄSKA + NYA INKÖP.

Hejsan alla mina fans, nu har jag varit i skolan, kommit hem, käkat och packat.. Puuh, resväskan är full, tre par skor,massa klänningar och massa annat skit Haha.. Ja men det känns skönt att sätta igång med packningen så det blir klart..  Imorgon blir det självklart skola igen, men längtar efter pause från skolan, ska bli gott som satan, och som sagt så har jag beställt två parfymer och en plånbo, christina agulra och ckin2u eller vafan de heter, haha.. Dagens inköp gjort av mamma:

LIten handväska, bra och ha när man är utomlands, och ett mobilfodral.
Sen blev det ju lite annat bra oxå :) Thih


nya brillor, bye bye pilot brillor!!!!!


HAHA O vilken jävligt dålig bild.... MOhaha, men dom är super söta tihih.

Min resväska :)


Tre par skor,  två högklackade och jaaaaaa, jag vet att sandelerna är SKIT fula, men dom är nya, sköna och bra att ha :)
Massa fina nya kläder ligger där med, gah vill bara ta på mig allt nu :O Thih, aja nu ska jag hjälpa lilla Cappi att spela silkroad, thihi. MEn först här får ni en lite halv fräsch bild på mig :) Utan smink idag, huden ska luftas och rengöras ;)


Hejsan :)

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅT.
Ledsen att jag inte la upp bilder från bion, men allt blev knas, Tibor följde inte med och vi bestämde oss i sista minuten att gå på en anna bio Knight and day... VIlket betydde att vi inte hade tid att äta på restaurang utan donek istället.. Iaf, Helgen har varit super var på tjejkväll i fredags, så jävla mys <3 Sen i lördag umgicks jag med My,Cappi,Gabbe,JEppe och älsk <3 Vi käkade pizza och spelade cod2.. Idag har vi städat Tibors lägenhet och tvättat :) Det är skönt inte så mkt folk här idag bara jag och älsk,jeppe ooch Gabbe, vi somsagt städat och spelat lite data, och älsk lagade korv med bröd jätte gott, och nu så har han köpt energi dricka och cheezballz till mig, den sötisen :) Hihi, imorgon börjar jag halv tio med drycker kunskap och sen syslöjd. Syslöjden är riktig rolig .:) Nu kollar jag och Tibor på en film som heter "Next" ASSSSSSA bra!
Rekommenderar starkt! Thih. Ja vad mer ska jag säga, vi höres ;) <3
Byebye, godnatt blir det inte förrens vi 01.00 kanske ?! Ajaja

 


The Love Of My Life

Tänkte att jag skulle passa på och skriva ett inlägg om den människan jag delar hela mitt liv med, både glädje och sorg <3

Jag älskar dig, så oerhört mycket, sen den dagen vi blev tillsammans visste jag att vi aldrig skulle släppa taget om varandra, för den kärlek vi delar, den finner man så sällan.


Jag vill inte bara ge dig min kärlek utan även mitt liv.
Jag vill leva hela mitt liv med dig,
jag vill se dig bli gråhårig tillsammans med mig.
Jag längtar varje dag tills den dagen det blir bara du och jag i en vacker lägenhet <3
Finns inget mer jag vädersätter så mycket som vår kärlek, den är så oerhört öm.

För utan dig hade jag stått helt ensam, med ingen som hjälper mig upp från ett hårt fall, ingen som finns där för att sträcka ut en hjälpande hand. Jag älskar dig! Mer än vad ord kan beskriva.
Nu när jag åker iväg i en vecka.....
Det kommer vara den JOBBIGASTE veckan i mitt liv,att vara utan dig är som att leva utan syre <3
Det är som en fisk som inte får leva i vatten eller till och med ett hjärta som inte kan få slå sina slag.
Du kommer aldrig förstå vilka starka känslor jag har för dig,
men du ska veta att jag kommer att älska dig förevigt,
oavsett vad som händer så kommer du alltid vara the love of my life.


JAG ÄLSKAR DIG<3

SÅ ?!

Hejsan Hejsan

Jag måste erkänna vrf jag inte bloggar längre...
1.Ingen egen dator.
2.Kameran är paj.

Jag vet att det är massa folk som vill att jag ska börja uppdatera men, hur kul är det om jag bara uppdaterar en gång per vecka utan nån bild på vad jag har gjort ?! OCh inte bara det, jag HATAR denna layouten typ.

Men iaf, idag har jag bara varit hemma hos min lilla älskling Tibor, han ska snart gå till affären, kanske jag får en suprise?! I Hope!
Sen ikväll blir det bio med mamma,Tibor och Cappi. Tror det blir "trollkarens lärling" ska bli kul, och självklart blir det en mysig restaurang, ska tjata på mamma om jag får ta med hennes kamera så blir det kanske några bilder?? DÅ gillar ni mig va? Haha.
Men iaf, snart blir det dusch osh sminkning :) Önskar jag kunde ta kort, haha. Men somsagt, jag SKA uppdatera ikväll ;)
Byebye so long <3


I MISS MY HAIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(

RSS 2.0