Mhm

Nu ska jag plocka upp cappi som ska följa med mig till affären, ska handla massa gott till mig och älsklingen ikväll :) nomnom! Imon blir de iaf jobb, de börjar bli bättre nu iaf med magen! Aja nu måste jag åka, ciao :)


Dagens ord!!

Så bra!


Suck

Vart hemma från jobbet idag, vart as dålig! Så blir 'det' inte bättre i veckan blir de läkaren!!! Iaf, har bara vart hemma och varit hundvakt! Vart vaken sen 06.00 :) snart kommer mamma hem, maaaaaat! Haha och sen blir de hundvakt igen :) imon blir de massa jobb iaf! Nä nu ska jag vila lite till Ciao. Ibland saknar jag det.


Haha

Jag och Sandra sitter och dricker en varsinn kall öl i garaget medans de andra meckar på Andreas bil :) haha sen efter vi är klara här blir de hem och göra pannkakor :) men sängen tidigt för blir ju jobb redan vid 06.00 :/


Igår!

Igår bjöd jag älsk på bio, spiderman, och käkade på Harrys! De vart super mys! :) sen åkte vi hem och hade film mys med Sandra och Andreas thihi Great day :)


Gash!!

Du försöker verkligen göra mig ledsen, men grattis du lyckades!!! Ska sluta försöka mer!


Bra att ha!

Som rökare tycker jag de är smidigare att köpa fulla limpor istället för ett paket itaget, håller ni inte med? :o


Mina köp idag :)

Ett as LIMEGRÖNT linne, synd att inte bilden gör den rättvisa :( och sen köpte jag även en aas snygg sjal :)


Mina köp idag :)

Mina köp idag :)


Nomnom!

Precis lagat aaaas god mat med cappi! Snacka om matkoma nu eller?! Haha!! Men de vart as gott iaf nomnom! Men nu blir de lite slapp framför tven i detta otroliga kvava hem! Haha


Nuså!

Nu drar jag, cappi och gizmo till loppisen och snackar lite skit med systrarna och kusinen och självklart handla lite hha :)


Men då!

Nu kom ovädret :/


Haha

Haha här är lite utav de jag köpte i Gekås, långt ifrån allt! Typ tre linnen, två jeans (FETTsnygga!) köper aldrig jeans på gekås för dom passar aldrig, men hittade fan två som passade igår jääääj! Två as snygga tjocktröjjor och en fin tröja, super nöjd med aaaaalla mina köp ;) Brände mellan 1000-2000 :)
 
 

Just nu!

Vart vaken sen 08.00 imorse, sitter lite hundvakt åt gizmo, ska göra de tills ikväll :) har redan hunnit städa en massa här hemma och så snart mamma vaknat och åkt till jobbet ska jag gå till loppisen med honom :) thihi känns sååå skönt och fått hem alla mina grejer, packat upp och vara heeeeelt ensam! Oslagbart! Puh! Haha ibland behöver man lite ensamtid!!!! Ikväll vet jag ännu inte vad som händer, funderar på att dra in till stan och skåla haha annars tar jag väl de bara lugnt med hemma spa, hum hum!  Iaf så här sitter jag i soffan, brun och naturlig :)

Underbar dag :)


Jäj

Vart i gekås idag och köpt maaassa skojj :) thihi nu har jag vart och käkat på mums (ett vanligt matställe här) och käkat och åkte inom affären och köpte massa godis :) thih mys står de på schemat!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1667933/images/2012/pic_5012fa4a9606ee67f200004e.jpg" class="image">


Fett nice!

As skönt, vart på stranden idag igen! Såå skönt thihi! Nu ska vi åka och käka och sen åka hem och duscha och bli människor igen hhaha! Tror allt jag fått lite färg, jääääj! Här ligger jag i solen :)


Jääääj

Hade ett snabbt jobb och nu blir de stranden med maaassa öl och cider! Och klart massa fika och mat! Livet är allt bra härligt ;)


Glaaaaad thess!!!!

Titta vad min fina älsklig har fixat åt mig, super bra ljud!!! :) en as snygg baslååååda :) <3 taaaack världens finaste <3


Myyyys!

Jag har köpt maaaassa gott för och tacka Robin och cappi för dom vart super snäääälla :) så kört ut till nått badställe så sitter dom och dricker och jag kör :) kommer bli sååååå mys :) <3 bada, grilla och bara snacka massa skit, lifes good :)


Igår!

Vart så mysigt igår, åkte och kvällsbadade med Amanda, Robin, cappi och Nico och Amandas hundar efter vollyn! :)


Gaaaaaash!!

Sometimes i just want to scream!


True words ;)

Thihi


Jupps!

Vart och badat med cappi, manda och Gizmo :) super skojj! Nu blir det hem och soooola :)

ama&jag <3


Såja!

Nu har jag jobbat klart :) sitter på gymmet och cyklar haha! Cappi ville inte följa med så får sitta ensam här och svettas Haha! Ska väl bra stanna i typ 40-60 min måste hem till Gizmo och sen kommer ju manda med :) iaf här är min och Cappis fika vid lunchtid :)


Thessan tipsar!

Lite snyggt från Ginatricot! ;) håller ni med mig? :)


Dagens ord!

Dagens!


Godmorgon!

Godmorgon alla mina fina läsare :) vaknade för ca en timma sen, runt åtta :) så gick ut med gizmo, han ville gå ganska långt idag!! :) äntligen! Haha, sen tog jag mina tabletter och la lite olja i håret! Nu sover aaaalla och jag kollar på Disney channel haha! Om två timmar åker jag till jobbet och sen kommer värsta bästa kompis hit för att träffa vovven :) vi ville sola och massa sånt men fårse hur de blir med tanke på att jag ska passa gizmo :/ Aja de är iaf gott att de är fiiiint väder :) får njuta av de typ på torsdag haha!


Dagens ord!

Dagens ord


Jups!

Vaknade redan vid sju imorse för tre timmars jobb :) sen åkte jag in till läkaren med lille Jessica :) vart inga problem alls :) thihi sen bjöd Nico oss på glass nom nom! Och nu är jag hemma med cappi, vi ska vara hundvakt heeeeela dagen! Kommer bli Gos :) thihi! Haft en toppen helg med! Mycket skratt och bus :) Happy as hell! :)


Naaaaw!

Käkat super god mat som duktige Robin lagat :) sen åkte grabbarna iväg för lite bil grejjer och jag och Jasmine åkte till mamma och gizmo, viilken fin hund :) <3


Tjollahoppsan saaa!

Haha nu ska vi åka och spela vollyboll :) haha sen får man se vad som händer till kvällen :) blir nog lite film och mys! Försökte få tag på både mysan och Amanda och se om dom ville leka idag men nääää nääää Hahah men iaf nu ska jag viiiinna :)


Såjaaa!

Första dagen på en hel vecka jag har fått SOVA! Underbart :) sen gick jag och Nisso på loppis, syskonen och kusinen hade bord där, as fina grejer :) iaf nu är vi på g in till stan för och hämta cappi och Robin som stannade över igår, sen blir de att åka till havet och biltema :) awesome :)


!

Even if i had a million reason to leave you, i would still look for one to stay <3


Dagens oooord!

Så sant som de står skrivet! ;)


Jajjemääään!

Sovit såååå gott inatt! Haha! Så vart beredd på maaassa jobb :) somsagt så kommer min fina mamma hem idag! Kommer bli skönt, saknat henne :) så nu behöver jag inte vara husvakt längre utan kan leka med mina kompisar hahahahah! Iaf nu är vi på g mot smålandsstenar :)


Vadå?

Nu badar alla, jag hoppade över och bada idag, mår as illa :( hoppas veeeerkligen inte jag håller på och bli sjuk :( :( Iaf de är roligt och se dom andra fula sig Hahah! Vadå? Hur kör du din bil?


Nuså!

Nu har vi bestämt att de blir bada :) haha! Så ska åka och handla, tanka och hämta alla :) har as ont i magen med, haha! Alltid är de nått :) iaf så här ser jag ut i kväll, gäsp! :) Blir nog en sen natt idag igen, men fler timmar sömn iaf haha! Ska upp redan klockan sju imon igen för en heeel dag med massa jobb! Och imon kommer mamma hem och vår huuund :) :) längtar efter dom båda :) <3 Aja här kan jag inte sitta och blogga :)


Tjohoo

Vart och hälsat på fina mela, stackars barnen som är sjuka :( och precis kommit hem, käkat och städat :) sitter och planerar fall vi ska bada ikväll igen eller inte, humhum! Annars har de inte hänt alls mycket idag, bara massa jobb och ikväll kommer värst bästa hit :) iaf, smell ya later!


Haha

Haft as mycket problem med bloggen! Inte kunnat blogga alls?! Helt knas! Såg att förra inlägget blev knas också haha!! Ska försöka lära mig lite mer om de. Här konstiga bloggen ( dom har ju gjort om blogg.se som fan)


Partajj!

Hade as skojj igår! Fullt ös medvetslös! Vart ganska nykter ändå men de värsta va att jag bara fick sova en timma haha! Men söta cappi hjälper mig i massor <3 Aja nu blir de frulle, sen sova en timma innan nästa jobb! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1667933/images/2012/pic_5007b8b2e087c32b8d000be3.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1667933/images/2012/pic_5007b8b2e087c32b8d000be3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1667933/images/2012/pic_5007b8eeddf2b343c9000956.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1667933/images/2012/pic_5007b8f2e087c32e07000b56.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1667933/images/2012/pic_5007b906ddf2b34278000916.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1667933/images/2012/pic_5007b918ddf2b361f8000ca4.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1667933/images/2012/pic_5007b91fe087c36fa50009ae.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1667933/images/2012/pic_5007b998ddf2b37efb000b79.jpg" class="image">


Jävlar vad vilt de blev igår :) hade as sk...

img_7214 (MMS)

Jävlar vad vilt de blev igår :) hade as skojj och spydde som en gris :) hahaha Så morgonen började med massa Gos och sen ett besök av fina syster och massa barn :) sen åkte jag och Nico och käkade pizza med My och nikke :) sen hem för film maraton :) fast and The furious :) så blir massa godis och ikväll blir de kladdkaka :) toooooppen söndag :)


Tjoheeeeeeej! :) sitter och dricker lite m...

img_7100 (MMS)

Tjoheeeeeeej! :) sitter och dricker lite med sköna personer :) snart ska värsta bästa Nico köra in mig till stan där vi ska släppa loss med mysan och andra Goa personer :) känns som att detta kommer bli en toppen kväll :) sup lugnt och glöm inte att räkna fiskarna! ;)


Älskar alla mina syskonbarn <3 <3

img_5005 (MMS)

Älskar alla mina syskonbarn <3 <3


Dagens ord!

img_9713 (MMS)

Dagens ord!


Älskar dig syster <3 Ikväll blir de film o...

img_5856 (MMS)

Älskar dig syster <3 Ikväll blir de film och mys med mela, Daniel, cappi. Robin och Nico :) kommer bli massa Gos :) haft så otroligt ont i magen idag! Så fått ta massa panodil :( puhu, nu begär de av till sista jobbet för dagen :) sen en stor dusch :) thihi Hoppas alla har en mysig fredag :)


Nu blir de fest i staaaaaan! :). Opps

img_0924 (MMS)

Nu blir de fest i staaaaaan! :). Opps


Myskväll med god mat,godis och vin :)

img_6035 (MMS)

Myskväll med god mat,godis och vin :)


Hahahah bara älskar bilden!! nu ska vi hem...

img_5752 (MMS)

Hahahah bara älskar bilden!! nu ska vi hem till lille mamma efter nån timma med fina My :)


Dagens ord :)

img_1429 (MMS)

Dagens ord :)


Spelat massa med Mamma och cappi :) men nu...

img_0436 (MMS)

Spelat massa med Mamma och cappi :) men nu blir det till att återgå till jobbet :) efter allt jobb blir de hem och fixa massa sen blir de nog en tripp in till stan :) hihi


Vilken härlig dag!!! Vaknat på underbart h...

img_1944 (MMS)

Vilken härlig dag!!! Vaknat på underbart humör :) :) snart blir de jobb :)


Dagens ord! <3

img_1724 (MMS)

Dagens ord! <3


Mitt hår har blivit jätte dåligt den senas...

img_3109 (MMS)

Mitt hår har blivit jätte dåligt den senaste året, de bryts av, vilket är fett störande och as fult! Så köpte med mig lite tabletter mot håret :) hoppas dom hjälper :)


Röjt lite på gekås idag efter allt jobb!!!...

img_9141 (MMS)

Röjt lite på gekås idag efter allt jobb!!! Handlade bara lite :) men brände 2000 där och sen kom jag hem och köpte fyra limpor cigg för 1700 haha! Så spenderat en hel del pengar idag! Men de måste man ju göra ibland med :) nu är jag heeeelt slut så snart ska jag hoppa in i duschen och sen bara kika tv med mamma! Goskväll! <3


Dagens ord!

img_1734 (MMS)

Dagens ord!


Haft en uuuuunderbar dag :) träffat världe...

img_1681 (MMS)

Haft en uuuuunderbar dag :) träffat världens bästa pappa, världens bästa pojkvän och mina underbara vänner :) thihi jag och cappi har bjudit på pizza och köpt massa godis till ikväll, men blir dock upp tidigt för massa jobb :/


I told my love to wreck it all, cut out al...

img_8716 (MMS)

I told my love to wreck it all, cut out all the ropes and let me fall.


Ser ni också ett ansikte? Haha Vart ute vi...

img_1733 (MMS)

Ser ni också ett ansikte? Haha Vart ute vid havet med cappi, Robin, jessica och Nico :) solat, badat och spelat boll :) haft såå mys! Nu blir det hem och  duscha, smörja in sig och kila film :) hoppas alla har en lika underbar söndag som jag! :)


SMS-inlägg

img_1720 (MMS)


Dagens ord!

img_1901 (MMS)

Dagens ord!


Sometimes we fall, but all we need is to b...

img_4996 (MMS)

Sometimes we fall, but all we need is to be strong and carry on!


Tjohoo

Sitter hemms hos manda, ska vara här hela helgen, mys!!!!
Igår vart vi ju somsagt ute, blev inte så lyckat så ska ut ikväll igen och se vad som händer :) Ska möta upp ett jävla gäng med killar haha, fårse om dom är nå' roligt!
Iaf kommer ju upp bilder och videoinlägg sen :) Hoppas alla har en lika trelig helg som jag har :)
I never kiss and tell....

Vart fan tar hon mig?! 'vi ska bara hem', ...

img_9826 (MMS)

Vart fan tar hon mig?! 'vi ska bara hem', jäkla Amanda ;)


Vi lever ;)

img_9266 (MMS)

Vi lever ;)


To drunk to care ;)

img_6050 (MMS)

To drunk to care ;)


Hhaha all in ;) galna

img_5966 (MMS)

Hhaha all in ;) galna


Vin men manda nooom

img_7003 (MMS)

Vin men manda nooom


Nu ska jag snart till läkaren, lite smått ...

img_1553 (MMS)

Nu ska jag snart till läkaren, lite smått nervös! Haha ska nog ta En cigg först sen åker jag! Efter de blir de och packa för en hel helg borta :) thihi fun <3


Dagens ord

img_6676 (MMS)

Dagens ord


Helt slut, ligger i soffan och vilar! Dage...

img_9075 (MMS)

Helt slut, ligger i soffan och vilar! Dagen har varit underbar men nu frammemot kvällen känns allt knas!!! Ska nog slänga på en film med mamma snart och sen bara sova, ska göra massa saker imon (är ju ledig) ska bla, till läkaren :/ suck! Men aa, nä nu ska jag ta en cigg. Ciao!


Ut och gå med sandra <3

img_0560 (MMS)

Ut och gå med sandra <3


Dagens ord ;)

img_0171 (MMS)

Dagens ord ;)


Har rast nu, inte alla bra! Vill jobba :) ...

img_8216 (MMS)

Har rast nu, inte alla bra! Vill jobba :) haha! Men nej får vänta lite haha! Ska la ringa manda om hon är ledig och planera lite, blir en vild utgång imon! Yesyes! All in ;) Aha har precis fikat lite så tar nog en cigg snart! När jagkommer hem blir de lite mat och sen träffa Sandra och busa lite :) <3 men anyway, have a nice day!


Underbar morgon :) <3  Fint väder, sött sm...

img_6419 (MMS)

Underbar morgon :) <3  Fint väder, sött sms och en god frukost och ett stort glas oboy! Nu är jag redo för mina åtta timmars jobb :)  Sovit så bra, lagom länge och ja de kan ju inte bli bättre :) hhar eran morgon varit lika bra?  Nä nu får jg åka :) ciao!


Face it, you turn me on ;)

img_2200 (MMS)

Face it, you turn me on ;)


Sant ;)

img_5563 (MMS)

Sant ;)


Mysig onsdag, efter allt jobb så vart de h...

img_4734 (MMS)

Mysig onsdag, efter allt jobb så vart de hem och sola med älskade syster :) nu har jag precis ätit och tänkt öppna en öl, lite osäker, för ville ta ett kvällsdopp ju humhum fårse hur de blir med de :) idag är en underbar dag! :)


Dagens ord!!!! Heavy!

img_0724 (MMS)

Dagens ord!!!! Heavy!


Dagens ord! ;)

img_9808 (MMS)

Dagens ord! ;)


Precis vart iväg med Jessica och fixat lit...

img_4444 (MMS)

Precis vart iväg med Jessica och fixat lite! Skönt!!! :) och nu har jag försökt äta lite, fick ner lite kyckling :) men nu ska vi ha vampire diaries mys kväll, jag och Jessica :) like it, love it <3 thihi, om jag känner Jessica rätt kommer hon väl över med godis för flera hundra haha! 'allt är som de brukar, men ingenting är som förr', med de säger jag ciaaaaaao. ;)


Haha kollar igenom alla bilder sen götebor...

img_4577 (MMS)

Haha kollar igenom alla bilder sen göteborg, såååå många roliga hahaha, detta var en bild innan vi åkte den nya atmosfear eller vad den heter!!!! SCARY! Haha


Bild sen Gbg :) söööööta! :)

img_0671 (MMS)

Bild sen Gbg :) söööööta! :)


Idag känns livet så jävla underbart!!! Jag...

img_7028 (MMS)

Idag känns livet så jävla underbart!!! Jag mår så jävla bra att de nästan är obeskrivligt!!!! :) hoppas alla har en toppen dag för de har jaaaaaag :)


SMS-inlägg

img_3660 (MMS)


Mys :) nu drar vi snart :)

img_0887 (MMS)

Mys :) nu drar vi snart :)


Tjoohoo :) kommit hem från jobbet och både...

img_8466 (MMS)

Tjoohoo :) kommit hem från jobbet och både hunnit äta och duscha, nu sitter jag ute i de fina vädret och tar en cigg :) snart kommer manda och då drar vi upp till Fredrik :) kommer säkert bli as skojj :) hörs sen!


SMS-inlägg

img_1408 (MMS)


Nu är vi hemma hos cappi och Robin och jag...

img_1303 (MMS)

Nu är vi hemma hos cappi och Robin och jag har precis duschat och snott Cappis onepiece :) mys! Snart blir de mat, hamburge tallrik all'a Robin :) och film :)


Dagens ord!

img_7274 (MMS)

Dagens ord!


Tjohoooo! Nu är vi på G hemåt igen :) blir...

img_8874 (MMS)

Tjohoooo! Nu är vi på G hemåt igen :) blir att åka till stan och käka restaurang först ;) Helgen har vari helt okej, mycket har hänt!! Alla vart as kalas igår, kom inte ihåg när jag skrattade så mycket haha!  Men anyway, idag blir de film kväll hos cappi och Robin, kommer bli mys! Behöver ta de lungt och fundera lite!!! Många tankar som snurrar nu! Iaf smell ya later! ;)


RSS 2.0