Börjar bli fett seg asså!! Haha och ändå b...

img_9967 (MMS)

Börjar bli fett seg asså!! Haha och ändå bara jobbat i fem timmar :/ och har ju tre timmar kvar! Blö haha men de är  skönt att solen tittar fram iaf :) gått och funderat as länge på en diskussion jag hade med två killkompisar förra veckan, att egentligen är människor lite knasiga! Vissa vill bli 'jagade' och andra vill jaga. Efter en person man tycker om då! Min tjejkompis äääälskar och jaga! Jag är raka motsatsen haha! Men knasigt ändå!  Har massa saker att diskutera så får väl göra ett videoinlägg snart, eftersom ni tjatar om att få ett :) nä nu får jag fortsätta göra nån nytta ;)


Fikar lite nu igen hahaha! Spanar efter sn...

img_4137 (MMS)

Fikar lite nu igen hahaha! Spanar efter snyggingar, finns ju dock inga här! Haha så lyssnar på NRJ på högsta volym haha!


Precis käkat lite, så snart drar man vidar...

img_8264 (MMS)

Precis käkat lite, så snart drar man vidare till jobbet! Vill att de ska bli helg nu, ska hitta på massa bus och träffa söta Nico med ;) kommer bli awsome! Förhoppningsvis ska vi campa i helgen men dom andra verkar inte alls så sugna längre! Tråkisar! Men man hittar alltid på nått skojj ju :) hörs sen era busar!


Shoot for the moon, even if you miss you l...

img_1565 (MMS)

Shoot for the moon, even if you miss you land among stars <3


Ligger och drar mig i sängen, värsta träni...

img_1987 (MMS)

Ligger och drar mig i sängen, värsta träningvärken men de är chill ;) vaknade av massa Söta och roliga sms från trevliga personen :) men vart cp rädd när jag vaknade, men kom inte ihåg alls vad jag drömt :o men iaf nu ska jag upp och käka, ta på mig och fixa! Saknar svampbob lite idag, helt galet!                                           The perfect guy asks for a photo of your face and not your body.


SMS-inlägg

img_4127 (MMS)


Tränat i ca en timma nu, heeeelt död i ben...

img_4564 (MMS)

Tränat i ca en timma nu, heeeelt död i benen haha! Imon blir de jobb i åtta timmar sen gym igen, så är la hemma as sent imon :/ men sovmorgon iaf :) hade egentligen lovat en person och sova borta idag men blev visst inte så! Men skönt och va hemma lite ändå! :) jag och mamma ska snart äta jordgubbar och kolla på terminator 3 haha :) och bilen vart på verkstaden idag och de va inget fel med den :) de hade bara kommit lite sten i bromsarna typ jäääääj :) men iaf nu blir de en duuusch :) smell ya later!


Väntar på att få åka till nästa jobb, och ...

img_1201 (MMS)

Väntar på att få åka till nästa jobb, och alla andra typ sover så kan inte ringa och terra nån heller! Haha, sitter iaf och lyssnar på musik och ska fika lite haha :) fett trött på detta regnväder, redan! Men finns ju inget mysigare än och ligga och gosa och kika film med nån man gillar och höra regnet ;) håller ni inte med? Jahopp nu ska jag läsa lite nyheter..... Jäääääj! Haha.          If you dont take her, someone else will! ;)


Hemma och färdig för att åka och bada med ...

img_3263 (MMS)

Hemma och färdig för att åka och bada med trevligt folk :) fårse om de blir en kall med hihi :) nu blåser jag såpbubblor, i brist på annat Hahah!


Är sjukt trött på människor idag haha! Och...

img_8413 (MMS)

Är sjukt trött på människor idag haha! Och My är vääääärsta seg! Störande, haha! Hon ska komma hit och mata mig haha! Blir nog en cigg med och planera lite busigheter! Thihi


Sitter på jobbet och tar en rökpause innan...

img_7663 (MMS)

Sitter på jobbet och tar en rökpause innan jag ska in och fortsätta  med kontoret :) Såg att de ska bli regn heeeeela veckan, vi som hade as feta planer till helgen puuuhuuu! Fårse vad som händer istället :) men iaf idag jobbar jag till åtta-nio sen ska jag hem och äta lite tårta för mela har ju fyllt år :) sen ska jag köpa två tröjor med, awsome! Haha nä nu får jag väl fortsätta ;)


Nämen tjeeena ;)

img_5240 (MMS)

Nämen tjeeena ;)


Hej alla mina små läsare :) gick lite vilt...

img_4610 (MMS)

Hej alla mina små läsare :) gick lite vilt igår Haha, skoj som fan :) nu är jag och My inne i stan och ska besiktiga hennes bil :) thihi sen ska vi ut och käka jag vill ha donken, men My vill ju käka på fin restaurang haha hon vill ha riktig mat ;) smell ya later :)


Väääääääärldens godaste pizza och en kall ...

img_7851 (MMS)

Väääääääärldens godaste pizza och en kall öl :)


Busat med My hela dagen :) nu tar jag en k...

img_0908 (MMS)

Busat med My hela dagen :) nu tar jag en kall, vilket jag förtjänar efter veckan! Ikväll blir det nog stan thihi fårse vad fan som händer, men nu ska vi dra hem till my :) thihi!


Sitter hos manda och busar :) har fixat na...

img_1716 (MMS)

Sitter hos manda och busar :) har fixat naglarna och grejer <3 suuuper fint thihi :) men nu drar vi nog snart till Hylte :) smell ya later :)


Jag är helt knas idag, sitter ensam (as sk...

img_0593 (MMS)

Jag är helt knas idag, sitter ensam (as skönt dock) men dricker massa kaffe i min ensamhet ?! Jag som aaaaalltid hatat kaffe? Hum de är knas fan!! Fick bara värsta suget? Har iaf städat och dammsugat åt fina mamma :) nu väntar jag på My och sen blir de gymmet, ensam idag igen haha! Mela började bli sjuk Och cappi och Jessica orkade inte, buu haha! Men kan va skönt och dra upp själv ändå :) :) ciao!


Hej bloggen :) sitter på jobbet, men tar e...

img_2574 (MMS)

Hej bloggen :) sitter på jobbet, men tar en cigg :)  den här dagen känns fett bra :) men är lite nere idag? :o strange!! Men skit i de :) sitter och lyssnar på nrj i solen och de känns sååååå gott thihi :) inte alls mycket och blogga om idag haha ;) jobbar ju bara thihi!


Try to scream, and i Will take your breath...

img_8737 (MMS)

Try to scream, and i Will take your breath away :).        ...,.,.,. Hallon och blåbär! Här sitter jag på jobbet och tar en cigg :) snart är jag färdig och då ska jag hem och äta och duscha och kanske träffa en kompis eller två ;) ska bli gos! Imon ska jag upp fett tidigt (06.00) och jobba till 16.00 och efter de skulle My sno iväg mig haha! Himla mycket jobb nu!! Iaf nu vet ni att jag lever :) or do i? Haha


;) Im so pretty ;)

img_0139 (MMS)

;) Im so pretty ;)


Asså Gud, verkligen haft en toppen helg :)...

img_7847 (MMS)

Asså Gud, verkligen haft en toppen helg :) kan ju inte bli bättre med alla dessa roliga filurer runt om kring sig :) iallfall idag har vi vart ute och grillar och grabbarna badade :) haha vart lite kul haha! Nu är jag och My hemma och sitter och kolla tv och funderar nog på och fika snart, eftersom jag inte åt nått när vi grillade så känner jag att magen kanske behöver nån mat? Haha är sååå trött på korv me bröd haha därför jag inte åt när vi grillade haha!!! Men anyway ni får ha de toppen :).                                 Never regret things, that once made you smile!


Sitter hemma hos fina My och städat lite e...

img_2199 (MMS)

Sitter hemma hos fina My och städat lite efter gårdagen hha :) vart mys ;) iaf idag kommer bli en mysig dag också thihi :) en sak jag tycker är super kuligt är att folk orkar verkligen lägga massa energi på mitt liv ;) dooooo it, i couldnt care less :) iaf nu ska vi lyssna lite på spotify och pilla oss i naveln :) ha en toppen helg :)


Så full som jag var igår har jag nog fan a...

img_9564 (MMS)

Så full som jag var igår har jag nog fan aldrig varit, vart ju utelåst så blev erbjuden sovplats men va inte så sugen på de, haha. Så jag beslöt mig att gå hem och banka på dörren, dörren gick sönder, Great! Stod väl där ute i fem timmar sen gick jag över till grannen och slaggade där, Taaack! Men hade fett skojj, men va nog lite pussglad?! Hum!


Nu är jag hemma från jobbet och har precis...

img_2124 (MMS)

Nu är jag hemma från jobbet och har precis slängt i en maskin tvätt :) jääj haha! Ska lägga mig och glo lite tv och sen duscha och fixa mig för ska leka med världens bästa My och massa andra roliga filurer :) thihi kommer bli awsome :) blir kanske lite alkohol idag ändå? Hum hum haha


Ser ut och bli en lugn dag på jobbet idag!...

img_3277 (MMS)

Ser ut och bli en lugn dag på jobbet idag! Fast de vart fett jobbigt och gå upp redan klockan sex! Haha! Idag vet jag inte alls va som händer efter jobbet :) igår lekte jag med my och Jessica och hittade på massa hyss! Nä nu får jag röka färdigt och flörta vidare :)


Ojoj vad mycket jobb de blir denna veckan ...

img_7778 (MMS)

Ojoj vad mycket jobb de blir denna veckan :) skojj! Men väääldigt bra att man är ledig på torsdag, jääj! Vette fan vad de är med mig idag, mår inte alls bra :( sjuk? Hope not! Ont i lungorna, magen och halsen! Fyfan asså! Men skit i de, livet rullar ju ändå ;)


Att jag har gått ALL in, dom här två dagar...

img_4358 (MMS)

Att jag har gått ALL in, dom här två dagarna, Fyfan, nog gjort allt man kan göra :o helt sjukt! Ganska galet! Pretty awsome! Men ja, snacka om att gå shitless! Är så glad att jag har mina underbara vänner, nya som gamla! Galna som fan, just love it! Haha love liiiiiiife, nu är de bara sommaren jag väntar på :) :)


Picknick ute i solen med världens bästa <3...

img_4773 (MMS)

Picknick ute i solen med världens bästa <3 kääääärlek!


Idag är jag jävla inte bakfull :) thihi, m...

img_1762 (MMS)

Idag är jag jävla inte bakfull :) thihi, men nu blir de en feeeet dusch! Sen pizza med dom bästa :) <3


Nämen vafan nu ska vi ju dra till Fegen ig...

img_6841 (MMS)

Nämen vafan nu ska vi ju dra till Fegen igen, jävla My! Din buse! ;)


Att vi gick shitless igår ? Så jävla awsom...

img_1380 (MMS)

Att vi gick shitless igår ? Så jävla awsome! Haha denna bilen ser så sommrig och skön ut! Nu ligger jag bakfull i soffan och ska snart hoppa in i duschen och kanske käka nått, blir ju partajj ikväll igen!


En del av packningen hahahah och vi ska va...

img_0104 (MMS)

En del av packningen hahahah och vi ska vara borta EN natt haha! Let's go shitless!!!!! ;)


Ojojoj, tycker så synd om människor som sk...

img_9743 (MMS)

Ojojoj, tycker så synd om människor som ska snacka skit Om saker dom inte har en aning om! Föräldrar, som har vuxna barn som ändå sitter och snackar massa skit, såååå pinsamt :( men så är ju livet nu förtiden, bara att le och skita i de hehe! Iaf nu har jag jobbat klart för idag och ska snart duscha och sen blir de att fixa sig,handla, mm :) hoppas verkligen på en toppen kväll, jag ska iaf; go shitless :) :) hihi


Hej alla mina fina läsare :) klockan är 03...

img_4644 (MMS)

Hej alla mina fina läsare :) klockan är 03.11, och jag ligger i soffan och funderar lite :) skönt!!! Vart en minst sagt gaaaaalen månad , har träffat så mycket roliga människor och haft så skojj! Gjort misstag, vart full, vart nykter, vart ledsen , och vart glad men framför allt så har jag mått såååå jävla bra! De ända jag väntar på nu är min lägenhet som jag och världens bästa ska dela! Eller om de nu blir så! Haha! Iaf helgen kommer bli sååååå galen! Längtar!!! Fredagen ska jag och My värsta festa till de och natta över och grejer :) och på lördag blir de grillning och massa dricka, med mina bästa tjejer och världens roligaste pojkar! Haha kommer bli awsome :) söndag blir nog bara film kväll?! Får se vilka som är på :) natti nu iaf :)


Haha hade sjukt kul igår med grabbarna ( o...

img_2907 (MMS)

Haha hade sjukt kul igår med grabbarna ( o mysan) ! :) avslutade kvällen med en cigg med världens finaste My, och sen ett långt telefonsamtal med svampbob! :) svampbob räddade även min morgon genom att väcka mig, annars hade jag försovit mig really bad! Haha så fick ju tacka honom ett ex antal gånger :) nu blir de nog film och mys med dom bästa innan man drar till gymmet och låtsas att man är biff! Smell ya later!


Jobba jobba :) hihi sen ska jag hem och tr...

img_0683 (MMS)

Jobba jobba :) hihi sen ska jag hem och träffa My och tvätta bilen tror jag! De behövs verkligen!! Haha go shitless! Iaf har inget vettigt alls och skriva så de så!


Hello look for today :) dock väldigt ljus ...

img_6834 (MMS)

Hello look for today :) dock väldigt ljus :) iallafall sitter och smider massa planer :) live it, love it och and eat it :) nu ska vi ta en cigg och ta dr chill i dill :)


(Bild sen i fredags) godmorgon, på två dyg...

img_6363 (MMS)

(Bild sen i fredags) godmorgon, på två dygn har jag sovit sammanlagt 4-6 timmar så inatt har jag sovit i 11 timmar, Fyfan vad skönt!!!!! Iallafall, nu ska jag ta på mig och fixa mig innan jag plockar upp cappi och drar till skolan, efter skolan blir de jobb för min del :) så blir en ganska sen kväll, så fårse om man hittar på nått efteråt, som igår när vi hade picknick och besökt spökhuset! (aldrig varit så rädd!) men iaf, vi hörs :)


Fyfan, Fyfan vad jag mår bra! Sommar, vänn...

img_6705 (MMS)

Fyfan, Fyfan vad jag mår bra! Sommar, vänner, familj. Kan man göra något annat än att älska livet? ;)  seeeeees i dimman!


Sitter och pimplar cider, idag jag fan dri...

img_8323 (MMS)

Sitter och pimplar cider, idag jag fan dricka! Har varit sååå glad idag, ingen aning varför haha ! Väntar på att världens finaste My ska komna hit sen drar vi alla fyra på partajj :) jäj! Ha en toppen helg :)


Jag har nog trotts allt fått lite färg, fa...

img_1881 (MMS)

Jag har nog trotts allt fått lite färg, fast jag bara solade i nån timma :) cappi som solade betydligt mer har bränt sig :( stackarn!! Varit en tuff dag, många skratt, och många tårar :'( men de känns bra nu, när jag vet vart jag står och när jag är beredd på att satsa 110 % på mig själv och min egen lycka. Ikväll blir det iallfall film kväll med mamma och cappi och imon blir de en heeeel del jobb! Upp redan klockan 06.00 haha


Nu ska den här köttbullen sola!!! Hade beh...

img_0492 (MMS)

Nu ska den här köttbullen sola!!! Hade behövt träna med!!!! Haha måste få bort min tjockismage snart!!! Haha men tar de som de kommer!! :) see ya :)


Varit en minst sagt händelserik kväll, kom...

img_5362 (MMS)

Varit en minst sagt händelserik kväll, kompisar som raggar på en (?!), DRAMA, slagsmål, små bråk, poliser, mycket åk fram och tillbaka. Kvällen kunde varit bättre, men jag klagar inte! Helt okej annars :) nu ligger jag i sängen och är glad att jag inte drack idag heller!! Så får man skratta åt alla som är bakis imon haha, morgon dagen består av jobb och lite små ärenden och sen blir de nog lite grillning, om vädret håller isig :) men iaf, godnatt på er mina läsare <3


RSS 2.0