mhm

Jahopp, har precis duschat och bytt om, väntar på att älsklingen ska hämta upp mig :) Vi ska ha serie kväll, och gissa vem som bestämt serie, mohahahah! ;) Kommer nog bli mysigt :)
Nu är de bara några timmar kvar tills man är tjugo, tjohooo <3
.............
............
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Vaknade för knappt en timma sen, käkade lite kräm (nomnom) och sen åkte jag hem och bytte om och nu är jag och Nico på g till stan för att byta ut nått åt hans pappa :) me today :)


Hej hej

Hade en as mysig kväll igår :) fixade en garderob och vek tvätt med Sandra Andreas och Nico :) sen satte kag och Sandra upp gardiner, bytte dukar mm! Fint blev de :) hihi sen kollade vi på massa film och käkade chips och drack både lite whisky och baileys :)


Hahaha

Hihi kolla vilka lökar Nico köpte HAHA


Sött

Nico ska bjuda mig, Andreas och Sandra på tacos nomnom :) sen ska vi sova över och bygga ihop lite garderober :) mysig lördag!


Dagens ord!

:)


Hihi

Skulle hjälpa Andreas och Sandra, så vi beslutade oss för att åka in och handla, don stor handlade mat och soff kuddar mm :) jag köpte ett skal, rattmuff, wipes och nån doftgran :)


Sep. 29, 2012

Jaha, igår efter vi hjälpt syrran lite så åkte jag och Nico och käkade pizza :) mysigt! Sen köpte jag en flaska vin och sex cider till kvällen :) så de blev en trevlig kväll :)


Yes

Jobbat hela dagen! Kom hem, duschade och fixade mig, och åkte till melas gamla lägenhet, så nu ska jag hjälpa till och städa här med Jessica! I nån timme, sen kanske de blir bio :) hihi


Hihi

Jobbar för fullt med chefen :) brr, lite kallt idag! Sitter ute och tar en cigg och dricker pöw nomnom . Ska snart in och fortsätta puh, slutar typ två och då blir det att hjälpa storasyster med lägenheterna! Haha


<3

Me ❤ you


Hihi

Fått lite plugg gjort idag med :)


Mhm

Såå vad har man gjort idag? Jobbat massa :) och nu har jag åkt till Nico :) köpte med mig godis och kladdkaka fniss :)


Dagens ord!

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best!

Tur att jag har en pojkvän som kan hantera mig i alla situationen ;) rawr, kabaaaam!


Yes

Jahopp, jobbade till fyra :) sen åkte jag och cappi hem till Nico som bjöd på macka och kaffe nomnom! Hiihi efter de åkte jag och tvinis till gekås och brände massa pengar, linnen, leggings, rakhyvel, naggellack, tandkräm, godis, capri-sonne, body pen's, tofflor fick bland annat följa med hem :)


Igår

Hände massa bajs, men hade en toppen dag som avslutades med en öl med älsklingen <3


Hihi

Hemma hos melas gamla lägenhet och skruvar ner möbler och packar lådor :) just nu är de pause och vi dricker gott. :)


Dagens ord!

Sant!!!


Mm god frukost :)

Vaknade vid nio då , käkade lite, borstar tänderna, kissade, ja vanliga saker man gör på morgonen haha sen åkte jag till
Melas och Daniels nya lya där vi som sagt renoverar :) går hur bra som helst :)


Igår

Efter jobbet stack jag hem till amanda :) spelade Singstar och käkade godis :) nu ör jag hemma med cappi och Jessica och spelar yatzy <3 seg som fan dock och saknar min pojkvän maaaaassa :(


Snart :)

Snart heeeeeem :)


Lunch

Fyfan vad gott de va med kebabtallrik! Lätt värt de efter denna halva dagen!!! Nu blir de snart en cigg sen åka tillbaka och fortsätta arbeta!


Dagens ord!

Det handlar inte om att hitta någon man vill gå till sängs med,
det handlar om att hitta någon man vill vakna upp brevid.
Det handlar inte om att hitta den man vill leva sitt liv med,
det handlar om att hitta den man inte kan leva utan.
För världen är du bara någon.. Men för någon är du hela världen!
 


Fikar :)

Jag och mamma vart lite sugna på fika, nomnom!
Och SJÄLVKLART världens godaste dricka till :) <3

hihi

Idag kommer ju massa bra progam på tv:en, matprogram haha! 
Tycker de är as kuligt!! :)
Detta är min tv kväll till, 22.00 :)

Mhm

Precis vart och handlat med mamma :) nu är vi ute och går en runda med gizmo :) promenixa!


Åh paket!

Hihi jääääj :) Min engelska bok :)
300.-

Jahopp

Har jobbat massa, så är jävligt seg, hann inte med skolan idag heller, suck! Men men, får ta de nästa vecka, för morgondagen är full med jobb den också! Men lite sovmorgon får jag iaf :) hihi!
Nu har jag precis duschat och slängt på mig en gosig "ziperall" , fick den av fina Manda, aaaas fin är den :) hihi, hennes pojkvän krymte den så den passade inte henne längre haahaha! Men tack för de :)
 
 

Jobbat

En och en halv timme kvar!!! Sen hem! Åh helt slut!!! :(


Dagens ord!

:)


På jobbet!

Fikar lite, Fyfan vilken bajs lägenhet! Haha jobbar väl till fyra idag, sen måste jag försöka hinna till skolan!!!! :)


Oboy

Hihi, sitter och dricker massa oboy :) ska snart slänga i mig en macka och kika lite film, ska ju upp redan vid 06.30 , jobb! Mår inte sådär helt hundra, tror jag börjar bli dålig efter allt jobb som trädgårdsmästare, haha! Men men, bara att bita ihop :)
Appråpå att dricka saker, jag har fått nån son här "thing" för typ päron dricka?! Helt galen, just love iiiiiit!

Hm

Försökt fixa massa med internet, bara massa krångel ahha! Mitt nätverkskort har tydligen gått sönder när någon lånade min data för ett tag sen! Suck! Iaf, bror kom över med en konstig sak som ser ut som ett USB så nu funkar de igen :) tack bror! 
Aa men nu ska jag sitta på msn ett tag och hoppas på att Amanda loggar in, hahha... MSN de vart TIOTUSEN år sedan man använde mohahahha! :)
My computer :)

.

.

Im the best!

Tog massa häftiga bilder på en skalbagge! Till och med Mela blev lite stolt över mig, fniss! Haha!
 
 
 
 
Copyrigth

Kul grejj!

Vad gjorde du för EXAKT ett år sen?
 
den 19 september 2011, då hade jag myskväll med Cappi, haha!!
 

Ska man?

Fortfarande helt såld på JC, lita spikes. Vart såå tveksam om jag vill köpa dessa eller inte, men vafan, hur snygga är dom inte? Gash, på rätt brud, med rätta kläder kan dessa rocka! Tjohhooo!
 
(bild lånad från google.se)
 
Men på nått sätt, tycker jag dom "vanliga" är snyggare, och lättare att matcha till :) haha
Diggar bilden, haha
(bild lånad från google.se)

Tjohoo!

Sitter vid min dator som äntligen funkar! Såå tur att min lille Nico kunde laga!!! :)
Skulle egentligen till skolan, men blev alldeles för sent, duschade,sminkade mig och skulle hämta cappi, DÅ kollar vi på klockan och ser att klockan vart för mycket, lite segt! Men men..
Är förövrigt aaas trött efter jobbet, vart en tung dag, och imon blir ännu värre! Men de får man väl ta... Tänker grönt (money).
Iaf, vad händer mer ikväll? Blir att ta de lugnt, gå ut en runda med mamma kanske, käka lite kvällsmat och sen sova :) 
 
Right now.


 
 

Såja!

Nu är hösten garanterat här! Fina löv, vackra färger, och massa tråkigt regn :/ och självklart de snygga höst modet! Kabaaaam!


Rast igen :)

lunch :) ärtsoppa och pöw nomnom :)


På jobbet

Är på jobbet, sliter som en apa :) men nu är de iaf frukost, hem till mamma för macka och kaffe :) :)


Precis

Precis vart hos fina manda och tagit en cigg :) vart sååå mys <3 saknat! Nu går ju all min tid typ till jobb,skola och hjälpa mela att renovera! Så bestämt att leka med henne på fredag <3 hihi
Nu är jag iaf hos Nico och vi har öppna en varsinn öl, ciao!


Dagens ord!

Så sant så sant!


Puh

Rensat bort typ 8000 bilder från min dator, har inte haft igång den sen jag gick isär med mitt ex. Så vart massa bilder på mig själv, och massa bloggbilder haha! Men nu är de mesta raderat, skönt! 3000 bilder är kvar, för minnen! Minnen är minnen :) de måste sparas :) hihi
Så nu ska älsklingen hjälpa mig och installera om den <3


:)

Jahopp :) somsagt städat, tvättat, dammsugat och nu duschat! Skööönt :) ska slänga mig i soffan en stund och ta de lugnt :) ikväll vet jag inte alls vad som händer, är hundvakt till nio men ska ändå upp tidigt imon och jobba, så spelar ingen roll haha! Brorsan kanske kommer hit idag och kikar på en sak han kanske ska köpa av mig med :) look for today!


Dagens skratt!

Haha


Halloj!

Jobbat lite och hälsat på folket som renoverar , kom med lite fika hihi. Har städat massa hemma och ska snart duscha :) sen kommer Nico och då ska vi käka och sen ut och gå en lite längre runda med gizmo :)


Snyggt..

Snygga basic's från Ginatricot! :) fräscht och snyggt!


Jupp!

Har slutat läsa en heldel bloggar, vissa provocerar för mycket (på ett dåligt sätt, Hanna W är iaf rolig!) , kopierar mina inlägg eller har blivit allmänt tråkiga! Väldigt sällan jag är inne på varken kissies, dessies eller paows heller! Nån som vet nån bra blogg man kan läsa? :)


Hahah

Lätt morgonens skratt, bild! Haha


Så....

Så, vad händer idag? Jag och Nico är hundvakter, men han ligger och sover! Haha! När han vaknar blir de väl frulle, sen vid halv fyra ska jag på ett möte till, och vid fyra börjar skolan, sen efter skolan är jag hundvakt igen :) förhoppningsvis gör Nico mig sällskap :) hihi


Dagens ord!

Here’s a condom. I figured since youre acting like a dick, you should dress like one!


Haha

Vaknade med att gizmo somnat mellan mig och Nico! Hahahahah söt!


Igår

Köpte med mig maaassa frukt och glass hem till Nico, så de blev fruktsallad, noomnoom :) hihi! De förtjänade vi efter vi jobbat i melas lägenhet hela dagen :) bjöd även lille Nisso på pizza :)


Suck

Inte kunnat blogga sen helgen :/ kan inte lägga upp bilder! Suck. Blir så irriterad på detta! Puh!


Wihoo

Nu är vi färdig jobbade :) så jag har köpt mat som mela ska laga haha! Älskar hennes mat, så jag kommer bli lycklig idag haha! Blir även kladdkaka och grejer, känner mig extra snäll idag ;) haha!
Precis gett Nico maaaassa massage, säger ju de, extra snäll idag! Haha ;)


Nom

Cappi köpte en as söt burk cola till mig :) dom har börjat sälja dessa på Ica, sööööta! :)


Såja!

Nu har vi kommit fram till arbetet haha! Köpte med mig en varsinn fete baguette till mig och Nico , flickväns poäng till max! haha! Så nu tar vi en cigg och ska snart börja :) jobbat outfit! Haha


Dagens ord!

“Don't cry because it's over, smile because it happened.”


Jahopp

Luggit i sängen en timma och försökt väcka Nico, omöjligt!!! Haha ska ju till mela och hjälpa henne, lär ju bli
Senare än vi trodde, suck!! Nä nu ska jag pussa ihjäl honom så han vaknar!! Ciao! Min sööööööta älskling <3


Igår

Efter spelandet med mamma och systrarna åkte jag och plockade upp Nico, sen köpte jag chokladpudding och chips med mig till kvällen :) tror de vart uppskattat :) hihi gott va de! Så de blev några öl och värsta mys!


Igår

Spelar yatzy med bästa Jessica, Jasmine och mamma! Mys <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1667933/images/2012/pic_50544528ddf2b37026000ebf.jpg" class="image">


Dagens ord!

Dont play games with bitches who knows how to play it better! ;)


Dagens

Dagens outfit består av , stövlar, per knee strumpor, leggings, vinrött linne, svart tröja och vinröd sjal :) nice huh ? ;)


Haha

Skulle ju köpa julklappar, men de jag ville ha fanns inte så får vänta!! Då blev de istället saker till mig själv haha! En tröja och nått annat som bara min pojkvän får se ;)


Dagens ord!

The doors we open and close each day decide the lives we live.


Hihi

Lite gos med gizmo innan jag åker thihi <3


Hoppsan

Dåligt bloggande! Jobbat heeeela dagen! Från 07.00-16.00 så är rätt slut! Men ska ändå åka in till stan med cappi nu och köpa lite julklappar! Jag ligger i, i tid! Haha! Ääääälskar julen <3 och den närmar sig :) iaf nu har jag precis duschat och ska snart köra och hämta cappi :) är dock fett sugen på choklad på tal om absolut ingenting :) så här ser jag ut idaaag!


Hm..

Don't you ever wonder maybe if you took a left turn instead of a right , you could be someone different?


Tjoho

Jag och cappi träffade Natha en stund efter jobbet och diskuterade buiessnes haha! Efter de drog jag och cappi till stan och käkade och nu är vi hos pappa! Köpte med oss en fin blomma för de är han värd, bara för att han är så underbar :) snart blir de hem igen för att fixa tvätten och sova, upp tidigt imon och jobba!


Puh!

Duschat och bytt om! Men är cp hungrig! Sha lalalaaaa! Ska hjälpa cappi med lite grejer, sen kör vi nog in till stan!


Sooool

Äntligen kikar solen fram!!! Skönt!!! Av med den blöta tjocktröjan och vara varm! Puh! Men de är bara och jobba på, ett liv som trädgårdsmästare är nog helt okej :) jävligt kyligt på morgonen bara haha


Dagens ord!

For every dark night, there's a brighter day!


Suck

Precis käkat färdigt! Frukost. As as as as kallt ute !!!! Fyfan! Vart ute sen sju brrrr


Mums!

Cheferna bjöd på god mat!! Nomnom tack :)


Dagens stora skratt!

Hahahha underbart!!


Capoi&thess....

Bjuder på fika :) :) nomnom


Den osminkade sanningen!

Rolig rubrik haha! Har iaf en rast nu på jobbet, så åker och köper läsk :) hihi! Sen är de tillbaka till trädgårdsarbetet :) hihi detta känns som en bra dag :)


Dagens!!!

Sant, så sant!!


Hahahha

Dööör!


Dagens ord!

'Om du känner dig ensam, öppna dig då'


Gos!

Hihi sitter här med fotbad, de är såååå mys! Hihi efter de här ska jag nog fixa naglarna :) maaassa Gos!


Mys!

Precis gått en liten runda med mamma och gizmo :) hihi ska nog försöka lära gizmo fler trix, nu kan han iaf sitt, ligg och vacker tass :) haha nått iaf :)


Duktig idag!

Rensat mina skor med! Tagit bort dom som blivit förstora runt vaderna och lagt ner alla sommar skor! Nu är de ju dags för höst/vinter!! Så i slutändan fick 14 par skor stå kvar! :)


Hihih

Rensat min ena garderob, får rensa dom två andra nån annan dag! Haha mycket kläder! Måste köpa nya garderober får inte plats alls!! Har en byrå som är heeelt full med underkläder! Haha behöver en större byrå!!! Och har ändå tre svarta sopsäckar med kläder jag inte plockat upp haha...


Puff

Städat :)


De går bra nu!

Plugga plugga plugga!!! Bara att köra på :) men puff va svårt de är!! :) de är ju snäppet svårare än matte B :) sitter och funderar på vad som händer idag! Skolan till fem sex, sen gå och hämta bilen som Nico har :) sen hem, kanske spa kväll idag? Lite fotbad, masker mm? Hum får se vad klockan blir, jobb imon ju :) nån vart hungrig på morgonen ;)


I skooolan!


Godmorgon!

Om en timma så ska jag rulla till skolan :) vaknade av tusen liter Gos och massa god frukost :) nu blir de lite tv tittande innan jag ska åka hem :)


Dagens ord!

!


Jahopp

Bloggat as dåligt, men hjälpt mela och Daniel i lägenheten så tagit fram till sex på kvällen sen hem och duscha innan jag köpte med mig lite fika hem till Nico :) ikväll händer de inte alls mycket dock :/ imon blir de skolan heeeela dagen! 6 timmar matte, jääj....


Igår!

Satt barnvakt till sju sen kom mela och Daniel och bjöd på mat :) jag köpte kladdkaka till efterrätt :) sen kikade vi på den nya filmen med Johnny Depp, dark shadows :)


Lördag :)

Jag och älsklingen vaknade vid halv tio, så gick vi över till syrran för att sitta barnvakt åt Liam, Nathalie, cazzandra och kokko :) Nico har precis vart duktig och lagat mat så vi har käkat lite och nu kikar vi film :) sen ska vi ut och leka lite innan kvällen kommer, för då blir de ännu mer film och godis :)


Igår :)

Äntligen kan jag blogga, :) igår käkade jag cappi Nico och Robin på Harrys sen drog vi hem och förfestade innan vi drog till forum :) lyckad kväll :) <3


Städat :)

Rensat två utav mina smyckesskrin :) erkänn fint? :)


Min nya favorit!

Lyssnar mest på¨ny hipp musik, men ibland kommer dessa lugna som är heeelt fantastiska <3 Love this song!!!
 
Dock rätt gammal, men ny för mig :)

Dissar!

Par som aldrig hittar på något, såsom bio, picknick, sport, restaurang, natt dopp, romantiska stjärnklara kvällar,  spontana grejer, impuls!! Utan är tråkiga och bor i soffan!! Bu på er! (gäller även singlar)
• Folk som byter dialekt hela tiden?! What the fuck liksom?
• Svartsjuka, man måste kunna prata med de motsatta könet, tur inte min kille är så där svartis!!!
• Ännu en gång dissar jag copycats! 

 



Billigt!!

Billiga och snygga höstjackor från H&M :) budget tips!


Yesbox!

Vart på möte i lite över en timma :) kom dock 20 min sent haha! Men de gick iaf as bra :) sen efter de åkte jag och cappi hem för frulle :) sen åkte vi till skolan två timmar :) nu ligger jag på golvet, as ont i ryggen haha!!!
Ser fram emot ikväll iaf, ska ut på restaurang med värsta bästa <3


Dagens!

Dagens ord!!


Mums!

Köpt massa gott till ikväll :) mys med cappi :) hihi ska även käka kycklingen och potatisgratäng :) nomnom


Hihi

Nu har jag och cappi kollat på Hollywood fruar och käkat min favorit pizza :) nom nom!!! Nu ska vi kolla på en dokumentär och sen gå en lite längre runda med gizmo :) sen blir det tillbaka till min tvättning :) haha


Hihi

Vart i skolan nu i två timmar :) duuuktig!


Min nya!

Min älskade fina nya jacka :) mycket snyggare in real life :)


Blö!!

Åh asså jag försöker verkligen mobilblogga men de går inte!! Är de bara mig de krånglar för?! PMS!
Iaf, nu ska jag ta en cigg sen drar vi! :)

Shopping :)

Här är lite av de jag handlade, köpte även underkläder men som jag sagt förut tycker jag de är knas när folk lägger upp bilder på sina underkläder?! Tss... (btw, dom skorna med vitt ludd, mina favorit skor jag haft i två vintrar, men gick sönder förra vintern och nu säljs dom igen, kääärlek <3 ) kan tyvärr bara lägga upp en bild ?!?!


Snabbt

Blablabla


Suck!

Super svårt att blogga! Mina inlägg kommer inte upp? Hoppas denna kommer upp! Har iaf städat ett av rummen som va fyllda med mina kartonger mm! Så äntligen har jag ett eeeeget rum!!!! Så skönt! Tog väl tre timmar och fixa de haha! Såg att jag fått en kommentar om att ni saknar mina videoinlägg? :/ slänger väl upp nått imon då? :) :) om jag kommer ihåg fniss!


Jupps!

Nu är jag och cappi på väg till stan för lite mer shopping :) hihi kommer bli kul :) spendera lite tid med världens bästa Tvinis lite :) sen ska vi hem till mamma då hon ska göra min favorit mat :) :) nomnom! Sen händer inte så mycket mer idag :) och imon blir de skola eftersom jag missade idag :/ puh. Får plugga när jag kommer hem :) och imon är jag hundvakt med cappi med :)


Hihi

Trodde aldrig jag kunde bli lycklig igen, men fy vad fel jag hade! Du betyder sååå mycket för mig! Glöm inte de <3


Puff

Vart i skolan i tre timmar, sen blev de stan och sen gekås :) bränt 4000 och fått sååååå mycket kuliga och fina saker tjohoooo :) me right now


Fika :)

Mums


Yes!

Lite jobb nu på förmiddagen och på eftermiddagen blir de skola, puff!! Kvällen igår spenderade jag med Jessica vi hade Sovis och kikade på VD och åt popcorn, as mys :) ikväll ska jag nog träffa värsta bästa, förhoppningsvis hittar vi på nått skojj, bio, restaurang eller nått :)


Sorry!

Sorry för as kass uppdatering! Men jobbat i åtta timmar och ska snart iväg och hjälpa syrran i hennes lägenhet! Blir nog inte mycket bloggande idag :/


Jahopp

Nu har jag duschat och slängt på mig kläder :) vart hemma sådär i tre timmar :) ska snart åka till Amanda då vi alla fyra köpt god mat till ikväll! Här har nu outfit bilder!


Jahopp

Nu har jag duschat och slängt på mig kläder :) vart hemma sådär i tre timmar :) ska snart åka till Amanda då vi alla fyra köpt god mat till ikväll! Här har nu outfit bilder!


Hihi

Vart super mysigt igår :) här har ni lite bilder :)


Överraskning!

När jag kom till manda igår så fick hon en bukett blommor av mig :)


RSS 2.0