Mjaau

Tjatja :) Nu har jag kommit hem från affären, var där igen, köpte lite vattenmelon och loka, har aldrig tyckt om kolasyrat vatten, men en smak kan jag faktisk dricka: Smultron och citron. Riktigt god :) Vi ska fika lite nu, sen ska jag antagligen iväg med mamma, patrik och Cappi. Bada och simma lite, hehe. Sen blir det en tidig sömn :) Havet imon, ojj.... NU BÖRJAR GHOST WHISPERER (y) Love it!


Ser så blek ut i camen :O WOOOOW, men haha.. Aja men ser iaf lite fräsch ut , utan allt smink och skit. HAHA


thihi

Hejsan svejsan :) Idag gick jag upp klockan sju med mamma , och satt barnvakt åt Patrik och Pontus för att Andreas skulle in till stan. Hade super mysig, men jag somnade en stund så mamma fick vara ensam. Haha, men sedan efter de åkte vi och handlade och så, blev massa till havet eftersom vi ska dit imon :) Thihi.

Apprå på och bada, som ni vet så åkte vi och tog ett kvällsdopp igår, mamma, jag och Cappi. Och mamma är verkligen inte en badkruka, och jag ahr aldrig sett henne så jävl rädd som hon var igår, haha.. Hon HATAR sjöar, så hon skrek och fick panik och alla gav sig ut i skratt. Haha, hon ser ju inte botten.... Haha, rolig rolig liten mamma! Sen när vi var på väg hem så fick jag ett samtal av My, chokad blev jag :) Men det var super kul och träffa henne och bara snacka en massa skit, hon kom hem till mig och vi drack saft oc käkade popcorn :) Trevlig liten tös det där :) Hihi.



Hejsan

Hejsan allihopa, vet att det var ett tag sen jag bloggade, men nu ska jag bara berätta att jag lever och saknar alla min vänner super mkt <3 Ikväll blir det att ta ett kvällsdopp :) Hhii

tänkte bara kolla med er, vilken fotografering tycker ni bäst om?

1.
2.
3.fotomodell
4.
5.
6.
7.
8.
9.

Hörs ikväll :)


Inatt..

Inatt ska jag soba hos min lilal pojke :) <3


Two nuts look like shit!

Tjatja, nu har jag vaknat och ätit frukost, läst lite bloggar och kollat facen! :) Ska snart till bruuschäään och sno lite cigg och Amanda har kommit.. Idag ska jag köpa fyra limpor och min kära häxa ska få ena.. Hahah. Bara för att hon är så jävla snäll, och hjälpt mig så mkt! :)

Men iaf, vi ska ta bussen nu halv tre till bror och stanna där i ca en  timme sen ska vi in till stan och jag ska jobba..... Imorgon är det sista dagen på denna veckan jag jobbar... Puuuh.





En bild på oss två idag, fula och sleeetna, fast min outfit är rätt söt iaf, svarta leggings, vit tunika och svart kofta.. Like alot,


Godnatt

Hejsan... Jahopp en dag till på jobbet avklarat. Och jag uppdaterar mer imon, manda kommer till mig tidigt på morgonen så vi ska glassa i solen, hihi sen ska jag in till jobbet, fårse hur helgen blir, men blir iaf sovis med manda och bio med älsk men uppdaterar mer imon, puss <3

RSS 2.0