Fick inte upp alla bilder..

Här är lite mer :)


Haha

Förlåt för dålig bloggning, men har haft privata beskymmer, de lät allvarligt! Haha
Men men jobbat heeeela dagen, sen följde ja med cappi till gekås, och när jag kom hem vart söta Malin och hennes gubbe här :) trevligt!!
Här är lite av de jag köpte idag iaf :)


Godmorgon

Vakande sex, nu blir de jobb hela dagen!


Jobba!

Jobbar i stan idag, så massa musik, och kaffe på vägen in :) aaas bra låt ;) samma artist som jag La ut igår fast en annan låt :) TUMMEN UPP :)


Haha

Just de killar! Glöm inte de!


LOVE IT!

Mamma visade mig en AS bra låt, lyssna ;)


Halloj

Vart vaken sen 08.00 men inte kunnat blogga? Hm! Iaf snart blir de skolan med cappi, sen hem till mamma, sen hem till Amanda, sen hämta Nico, haha iväg iväg iväg :) :)


Jahopp

Klar i stan och bilen klarade besiktningen, måste dock SNARAST byta däck! Fick en liten varning för dom va inte ens kördugliga opps...
Tur man har en händig pojkvän :) thihi
Iaf så fick vi massa bra hjälp på Jula av Emil, så vi fick fatt på bra grejer till boxningsäcken :) nu lagas de mat för fullt :)


Äntligen!

Äntligen så är vi på g till stan! Haft en riktig bajs dag idag :( så lite ensam tid med älsklingen kommer göra de mycket bättre :) besiktiga min bil ( håll tummarna) och köpa takfästen till boxningsäcken :) hihi
Ps. Lägg märke till mina nya skor jag fick av bästa <3


Haha

Detta gjorde mitt humör lite bättre, så delar med mig av de!


Dagens ord!


Fika

Kaffe hos cappi, lunchrast... Smått irriterad, vill bara att klockan ska bli tre, fyra så vi kan åka till stan!!!!!


Underbart

Vaknade vid sex och kikar på min mobil då har älsklingen skrivit massa sött till mig hihi ❤❤
Nu käkar jag frukost och dricker kaffe :) strax jobba!


Fika

Jag köpte värsta ballerina, kladdkaksballerina och rulltårta, och Amanda kom med muffins och morotskaka, man Orkade ju typ nada efter muffinsen hahahaha


Hihi

Sådär ja, nu är jag helt klar med städningen :) och Nico har äntligen bytt skal på min mobil :) så skönt och ha hel skärm igen :) fårse hur länge den här håller haha, snart kommer iaf Amanda och zidde på fika :) ska bli trevligt, träffar typ bara Amanda en gång i månaden nu för tiden, så man får uppskatta den tiden man väl ses ;)


Puh!

Städat och donat massa :) slängt i en tvätt, plockat ur och i diskmaskinen, torkat av, dammsugat och torkat golven :) nu vädrar vi för fullt i lägenheten och tar en kopp kaffe med min fina som precis vaknat :) haha


Dagens ord


Igår

Nico vaknade tillslut igår så hade vi värsta myskvällen, gosaaaa :)


Jahopp

Nico har somnat, så blir choklad och komedi filmer för mig :) haha


Min lille fina

Boxningssäck!!! :)


Hihi

Snodde med mig Nico till Falkenberg, för jag har köpt en boxningssäck! Bild kommer sen :)
Så tog vi en kallpromenad på stranden och så köpte jag lite 'bil~fika' Hahah Gos dag!!!❤


Tjaaaa

Precis käkat frulle, så dricker lite kaffe och ska snart till Nicos föräldrar och ta en kaffe där med :)


Dagens ord!


Haha

Vaknade halv tio, och ligger kvar i sängen och käkar massa choklad haha, orkar inte gå upp! :)


Kasst!

Super kass bloggning, men har hållt på hela dagen, snart klara här, har käkat pizza nu, och ska snart skruva ihop lite mer möbler :)


Pause!

Tar en pause från flytten och då bjuder jag på fika hos mig :) Gos! :)


Dagens ord!


Godmorgon

Vaknad vid elva så har vart ute med gizmo, och dukat fram frukost :) nu har jag precis väckt Nico så vi ska käka lite, sen vid elva kommer cappi och Robin, idag är de 'hyra~släp~dagen' haha :) så vi får nog flyttat de mesta med dom idag :) så kan dom snart flyttaaa :)
Bjuder på en bild på min frukost och en morgon bild på mig och gizmo haha


Hihi

Hämtar gizmo nu, snälla cappi körde mig :) så nu har jag öppnat en öl och förberett så salladen är klar tills inatt haha, käka värsta Goa maten när älsklingen kommer hem nomnom :)


Sådärja!

Då har jag handlat och hjälpt cappi :) men nu är jag hemma och har käkat lite men ska snart över till cappi igen :)


Hihi

Jobbat heeeela dagen, så precis kommit hem och bäddat iordning i sovrummet och plockar undan lite här och var :) snart kommer cappi så ska jag hjälpa henne packa ännu mer saker haha! Och ikväll blir de öl och kortspel med älsklingen ❤


Wonderful <3


Köpt..

Köpte även en tratt till gizmo :/ han biter massa på sina tassar och svans och veterinären vet inte alls vad de kan vara så får prova tratt ett tag :'(


Hihi

Vart och handlat en gång till och nu har jag stääääääädat hela lägenheten puh!! Och lagat kvällsmat till mig och matlåda till Nico, nomnom! Nu är de tv som gäller, cappi kommer vid nio och kikar efterlyst :)


Jahopp

Precis kommit hem från jobbet, var bara iväg nån timma haha, så nu blev de dusch och fix för ska till skolan, men först en kaffe :) nomnom


Dagens ord


Haha

Blev lite strul på jobbet, eller aa tiden flyttades så börjar inte förrens elva haha så nu är cappi och Robin på kaffe och snackar lite skit :) tråk och jobba ensam idag, men har snott Nicos headset så lär ringa runt till halva Sverige idag :) haha


Jahopp

Nu åkte precis cappi hem, puhuu!! Men jag har slängt igång ett bad och ska slänga på mig en ansiktsmask, vilket behövs!!! :o sen slänga mig i sängen framför nån serie, family guy troligtvis :) HAAA de gött!


Puh!!

Helt slut, burit typ 10 flyttlådor och tiotusen tunga påsar haha, men de blir sååå fint hos dom :) hihi
Nu dricker vi lite kaffe med mamma och ska snart till affären och köpa fika till serien 'Maria och mindy' eller vad den heter som börjar vid nio :)
Bild lånad från google.se


Jahopp

Då vart man klar i skolan och har druckit en kopp kaffe hos mamma, snart blir de att köra fram och tillbaka med Cappis&robins saker :) kul men jobbigt! :)


Fiiika

Fika nu innan skolan, vart sååå sugen på twix heeeela dagen, galet! :)


Dagens ord!


Sådär ja

Ska upp till skolan vid ett, så har precis käkat och fixat mig lite, äntligen går de nu när 'blåklockan' försvunnit :) tjohoo!
Idag händer de inte så mycket, skolan till tre, sen hjälpa cappi en jäkla massa, precis som igår haha! Framemot kvällen blir de god mat och tv med cappi, om jag får bestämma ;)


Hihi

Fick en sån här öronhängsburk(?!) av cappi :) tjohoo massa fint :) världens bästa <3 tack :)


Dagens ord


Tjohej

Vaknade vid 09.00, så har tömt diskmaskinen, startat en tvätt, plockat iordning och vart ute med hunden :) nu sitter jag men en kopp kaffe och tar de lugnt, dax för lite jobb vid tolv tiden :)


Kladdkaksbak

Jessica, Sören,cappi och Robin kommer snart över på kaffe och fika :) så vi gör lite kladdkaka :)


Hihi

Sitter med ett glas vin och inväntar Nico, sen ska vi till mamma och spela spel och dricka lite, bror och hans tjej är också där :) trevligt! :) såhär ser jag ut nu, färdig fixad och sliten :o


Dagens ord!

Fönstret i backspegeln ska inte vara större än framrutan'


Hemma

Hemma, har precis duschat, jobbade till fyra, as trött :) men nu ska jag storstäda toan här hemma med :) Nico har redan vart duktig och fixat resten typ! :)


As fet låt!

Mela visade mig värsta bästa låten! ;)


Yesbox!

Höll på och försova mig idag, så morgonen bestod av stress,stress och stress! Har sjukt ont i ryggen med :(
Men men bara att se glad ut, blir nog bättre fram emot middag eftersom jag ska jobba med mela så blir man ju bara as glad! :) <3


Gos!

Att få fira alla hjärtans dag vart ju underbart!!! Speciellt med världens bästa kille, som han har fixat och trixat, trerätters, bad, blommor och vin!! :) (efterrätten är inte med på bilden)
Och snart blir de att slänga på en film i sängen och ligga där och jäsa! Toppen kväll!! Kunde inte bli bättre❤❤


:)

Vart heeelt slut efter jobbet, men när jag kom hem stod de ett glas isvatten och ett varmt bad med ljus överallt åt mig, bästa pojkvännen Ever!!! :) aldrig firat alla hjärtans dag förut typ, så känns skojj thihi


Jobba!

Hopp blir jobb heeeela dagen, kommer vara helt slut när jag kommer hem :) men men idag är de alla hjärtans dag, vad ska ni hitta på? Gosa med era pojkvänner eller är ni singlar och ska ut och rocka? :)


Gizmo

Nu har jag hämtat hem lille gizmo :) han är lite nere idag ser jag, så han har fått ett tuggben och snart ska vi ut på en bamsepromenad :) tyvärr blir de dock ensam tror jag men men de funkar alltid de med :)


Dagens ord!


:)

Påväg hem ;) tjohoo :) laga lite käk, dricka kaffe, ut och gå, hundvakt, dusch, umgås med vänner , står på schemat :) hihi men fryser sååååååå, brr!


Hihi

Jobbar på för fullt mitt ute i skogen, sett fyra älgar redan, lite orolig för hemfärden nu i eftermiddag haha :) men de ska nog gå bra hoppas vi :)


Gos

Vart och simmat med älsklingen :) nu är cappi och Robin här på en kaffe och snart blir de kvällsmat och kika på 'date med mig' eller va de heter Hahah :)
Imon blir de huuuuur mycket jobb som helst sen kommer en tjejkompis förbi och snackar lite skit :)


Hihi

Hemma från skolan, ska iväg med Nico nu sen ringa och mejla massa... Puh :) har iaf vart och hämtat mina nya betyg :)


Morgonen

Sitter i skolan och ruttnar, snart lunch och då blir de hem till mamma på kaffe och sno nån kaka :)


TOM BOKHYLLA punkt SE

Ska shoppa maaaassa inredningsprylar snart, iaf till bokhyllan :) annars är de rätt fullt här xD


Hihi

Kikar på the Simpsons och väntar på att top model Sverige ska börja :) tjohoooooo :) hihi
Bild lånad från Google.se


Jag älskar dig❤


På tv :)


Suck..

Super trött på en brud som alltid snor mina inlägg och bara byter ut bilderna :/ den här tjejen har hållt på i ett helt år fast måååånga sagt åt henne, trött på att lägga mer energi på de nu, men tycker synd om henne för hon inte kommer på nått eget, hon har typ alltid 'slut på idéer'! Men men förstår att hon ser upp till mig mm men man ska inte glömma att allt på min blogg är förbjudet att kopiera, så hm..
'Detaljer' 'favorit låtar' -inlägg allt är likadant, blö på sånt säger jag bara!


Ojoj

Lite dålig bloggning dåååvaaa, men jobbade till fyra, vart helt slut! Så åkte jag till mamma på kaffe och nu har jag vart hemma och tagit ett varmt bad :) så nu blir de lite tv, sen laga nån kvällsmat sen soooova :) cappi kommer hit 08.00 imon på kaffe innan skolan börjar! Har såå många ärenden och telefonsamtal och göra imon, puh!


Dagens ord


Godmorgon :)

Vaknade 06.00, och nu är de snart dax för jobb :) mela plockar upp mig om typ tio min :) skönt och gå upp i tid, hunnit göra med mig två mackor, dricka en kopp kaffe, slänga på lite smink , bäddat sängen jaaa massa :) haha
Bjuder på en sliten bild :)


Igår!

Hade myskväll med älsklingen, vi käkade pizza och bakade kladdkaka och bara gosade, underbar kväll :)


Jahopp

Igår vart Nicos systrar här och deras tjejkompis! Blev en hel del chips, öl och sprit haha, trevligt trevligt :)
Dagen idag har spenderats med en heeeldeeeel städning, tvätt och fix haha! Nu håller Nico på och bygga ihop nån hylla han fick av Kim :) och jag sitter i soffan och kikar på min fina utsikt ;) haha


True words!! Haha


Favoooooorit!!! ❤❤❤


Hihi

Lagat kvällsmat med älsklingen :) och nu blir de ääääntligen de nya avsnittet av vampire diaries :) :) :)


Skämmer bort mina troll :)

Med ett varmt bad med bubblor, läsk och choklad :) blivit lite väl mycket gottsaker som vanligt haha :)


Bus med barnen :)

❤❤❤❤


Idag'

Idag blir de att vara barnvakt, till ikväll :) :), sen kommer kanske Nicos systrar :)


Haha

Ser ut som en cowboy, haha! ;)


Frukost!

Alltid varit besatt av oboy men apelsin marmelad? De är ju sååååå jäkla gott!!!! Måste köpa en ny nu!!!! Nomnom


Hihi

Älskligen kom hem från jobbet vid sex då hade jag maten färdig med ett glas vin och Sallad till, nomnom :)
Nu har vi båda duschat och ligger i soffan och dricker en öl och käka chips :) snart kommer my och Niklas över på film hihi


Mums


Jahopp

Har lite tråkigt, så har fulat mig vid datorn ett tag haha, nu ska jag nog slänga på en kopp kaffe och smarra i mig de, :) Senare ikväll händer inte så mycket, ska nog spela lite kort,käka mat och ta nån öl, bara ta de chill i dill :)
 
 
 
 
 
 

Köket

 
 
 
Här har vi då 'husets hjärta' :) Thaaaa kitcheeeeen
 
 

Vardagsrum.

Här är de MYCKET kvar att göra! Vi ska köpa ny soffa, bokylla mm, och de gör vi förhoppningsvis denna månaden, greeeeat! :) :)
 
 
 

Badrum

Vart så himla mycket tjat om att jag inte lagt upp bilder på vår lägenhet, haha, här kommer lite iaf :) Har precis skurat golven för er som inte förstår varför de är mörka fläckar på golvet ;) haha
 
 
 
 
 
 

:)

Vart på möte med jobbet, nu hem till mamma för och hämta recept, sen till skolan för möte, sen hem till cappi och hjälpa henne göra en flyttstädning hemma :)


Äntligen

Orkade gå upp, fixa iordning frukost och väcka Nico som ska åka till jobbet strax :)


Uppe med tuppen!

Jahopp luggit vaken i soffan ett tag, funderar på och slänga ihop nån frukost och kaffe men inte alls sugen på och resa mig upp xD kallt som fan i lägenheten :o


Dagens ord!


Nomnom

Ätit kvällsmat och kikat på mindy&maria(serie) och nu lite fika :) hihi nomnom


Då kör vi!

Lite utav de jag ska slänga på mig idag haha, brukar ni ha sånna här ta-hand-om-mig-själv-dag? :) isåfall har ni några favorit produkter? :)


Hopp

Ensam hemma idag, så blir ansiktsmask, bad, tandblekning,nagel fix mm, liten spa dag!!! Välförtjänt!


Hos mamma

Mamma bjuder på pannkakor ❤nomnom


True..


Jobb!

Jobbat sen sju, lite seg!! Men men, bara köra på! Skrattat som fan med cappi idag, fikat oss som satan haha


Bomben

Inte käkat sen frukost , så de vart gott med mat!!! Haha :) snart kommer efterlyst!!
riktigt kuligt har vi haft med matlagning och tv, girls daaaay och kvällen blir bara bättre :)
ikväll när älskligen kommer blir de massa Gos, längtar!


Hihi

Inte haft tid och titta alla på de nya top model Sverige, så såg de första avsnittet nu så ska kika på de andra ikväll hihi :)


Storstädning

Vart hos mamma på kaffe med cappi :) massa trevligt :) sen kom jag hem till en stökig lägenhet fast vi städade iordning i morse haha, så då blev de storstädning av toaletten och städning av de andra rummen, så nu se de ut som ett hem här haha :) nu blir de lite tv och ta de lugnt :)
Och fick en lampa av mamma, love ❤


Jahopp

Då har man jobbat färdigt för idag :) så nu blir de hem och duscha och så, sen ut och gå en promenad, laga mat och kika film med trevligt sällskap :)


Frukost :)

Orkade fan bara käka min marmelad macka hahaha men självklart smakade jag på aaaaallt :) nomnom
Tack älskling <3


Hihi

Nico står och lagar mat ich jag har somsagt städat lite :) snart kommer mela på lite kaffe sen blir de jobb en timme :)


Igår

Vart och fikade hos bror som fyllde år, gammal gubbe börja han bli ;) haha
Sen hem och då kom en gammal vän över på ett glas vin och lite skitsnack ;)


Hihi

Godmorgon, ligger i sängen och kikar family Guy och skrattar när Nico fiser under täcket, sömntuta HA HA HA.
Snart upp och städa de vi stökade ner igår! Vart lite vilda igår ;) wild...


Nytt!

Ny locktång, dem vart dock ingen hit haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good dog!

Cute? <3


Nya favoriter!

 
 

Puh

Jobbat sen 07.00 as seg redan och klockan är bara elva! Hahaha jobbar la bara nån timma till sen hem till mamma och ta en kopp kaffe och rensa ur mitt gamla rum på skit, och så haha :)


Dagens ord!


Nomnom

Världen bästa kock är fan min pojkvän :)


Bedroom!

Lite bilder på vårt fina lila sovrum :)
 
 
 

Haha

Ja som ni kanske märker, har jag dragit fram både datorn och systemkameran... Lite roligare än bara mobil inlägg? haha :)
Fikade med nico innan han gick till läkaren, nomnom, nu står han och lagar massa god mat, självklart blir de bild på hans mästerverk, han är verkligen otroligt bra på att laga mat! :O Haha
'
 

Some details...

 
 

Tråk inlägg!

Vart och fixat massa, somsagt vart hos mamma och sen handlat lite haha :)


Hm

Städat massa hemma :) så nu är jag hos mamma och dricker kaffe, strax till affären och handla och sen hundvakt heeeela natten :) ska bada och pyssla om mitt troll :)


Usch!

Står ute och röker, snöar... Jag som ville att våren ska komma :( idag har ja inte gjort så mycket, vart på två små möten och fixat, nu blir de att vänta på att älskligen vaknar, äta lite frukost med honom och sen till mamma och säga hej :)


Haha

Film med älsklingen :) hahaha massa skratt ;)


Ojojoj

Två timmars promenad, gick till skärshult och tillbaka, haha nu känns de i fötterna att man inte har bra skor haha! Men de va skönt och gå lite och snacka lite skit :)


Hihi

Haft besök hela morgonen :) snart kommer Andreas och Sandra och då ska grabbarna till garaget och jag, Jessica och Sandra ska ut och gå en långrunda :) hihi
Sen tycker jag Nico ska bjuda över sina systrar ikväll, fårse hur han gör :)


Måste!!

Måste tvätta min bil!!! SNARAST.


Frukost!!


Hihihii

Andreas och Sandra gick hem och älsklingen tappade upp ett bad med rosblad, ljus och dricka! Underbar pojkvän gånger tusen ❤så badade vi och kikade på vampire diaries! Så otroligt underbar kille!!!!!❤❤❤


Mys'

Kollar på melodifestivalen, som förövrigt verkar vara en flopp i år(?!), och käkar massa godis och chips med Andreas Sandra och Nico :)
(Mörka bilder!)


Kvällsmat!!

Nico är världens bästa på och göra massa god mat nomnom!


Hiihi

Vart i Halmstad åt mamma och hämtat hennes nya diskmaskin :) hihi sen åkte vi till affären och köpte hamburge bröd, nomnom kvällsmat!!! Vad ska man hitta på ikväll? Hum :)


Väder!!! <3


Haha

Kaffe med Andreas och cappi :) ska snart åka in till stan och hämta mammas nys diskmaskin :) hihi
Har dammsugat och moppat och slängt på mig lite kläder :) fun day! Med fiiiint väder! :)


Frukost :)


Tjogen

Vart vaken en halv timma, satt på diskmaskinen, slängt i en tvätt, gått ut med soporna och nu blir de fix i sovrummet och min garderob sen dammsuga och skura! :) men först en cigg på balkongen :) hihi
Bjuder på en sleten godmorgon bild haha


;)

You should have known much better, you can’t tame something that wild!!


Redo för kvällen! :)

Snackar skit med Jessica och cappi, färdig fixad :)


Gash!!

Va fan ska man ha på sig ikväll då?! Hm funderar funderar :)


Haha

Vår 'lilla' godis låda xD


Dagen

Jobbade till ett, sen fick jag besök av mamma och cappi :) nu har jag tappat upp ett bad till Nico , och lite film fick han med haha :) snart fixa sig till kvällens skojjsigheter :) förfesta lite :)


RSS 2.0