;)

Godnatt alla min fans, hörs imon med massa roliga bilder . Höhö.

Mini mys

Först
Ansiktsmask


Sen en mysig dusch <3





Mina barbapappa handdukar :D <3

Kollar

På massa djur på kunskapskanalen, gash längtar tills våra andra kanaler kommer :/
Nu har iaf anna åkt hem och jag sitter här helt ensam :( Blir till att slänga sig i duschen och sen slänga på en filmrulle och varva ner till sängen.. Men men :) Förlåt för tråkiga bilder och så , blir bättre imon ;) Hehe


Halv åtta på tv;)

Nu kollar lille jag och Anna halv åtta hos mig, super mys <3

Hihi


Nu drar jag

Och käkar, en god hamburgare eller nån husmanskost ;)



Ses snart ;)

Hihi

Efter ett super bra samtal, är jag lycklig!! :) Hihi, hoppas nu allt blir bra!!




<3




;)
Nu sitter vi och busar, har diskat med :) Thessan duktig :):):)

hihi


köpt tre limpor idag :/


Fick en fin fin present av manda <3

En ring :) <3<3

Lyssnar lite på musik


Snart så

Snart kommer min källander hit, thih <3 Älskar <3

Face and outfit

Älskar min mys kofta :) <3 bigbigBIG men mysmysMYS! :)







Sushi



Jag måste bara kolla, är sushi verkligen något ni tycker om ?! :O








Jo i veckan

Så träffade jag även på dunder underbara Emma, hon följde med upp till Cappi <3, hon och cappi söp till det rätt rejält men eftersom jag inte var på topp skippade jag alkoholen, men hade precis lika kul ändå om man bortser från alla toabesöken ;)
 Men fick en underbart go massage av lille Emma <3

En gamal bild på mig och emma pemma :) <3

Har även varit inne i stan fast jag mådde dåligt men de var den värsta av mina sjukdagar så ångrara att jag ens satte mig i bilen!! GASH :O

Vad har jag gjort idag, idag har jag gjort färdigt projektarbetet och varit ute och gått med Jessica, även försökt klämma i mig lite mat. :) Nu sitter jag och jessica vid datorerna och fular oss medands Jeppe och älsk sitter och spela call of duty black ops.. Helt ok! Börjar bli sugen på en cigg nu med, hehe.
Måste in och shoppa lite till veckan kan ju be någon av alla mina kompisar i Halmstad och följa med ( HA HA), nej skämtosido :)

Jag får panik, har inte tränat på en vecka nu :( Men imorgon blir det nog träning, de ska bli gött, sen blir det att ta det lugnt hela veckan :)


YES YES YES

Internet is back on track, haa!!! Nu blir det massa bloggistiime :D Vissa älskar det andra hatar det och jag ÄLKSAR verkligen bloggar, super kul ju :)

Jaha, eftersom jag har varit soppas sjuk så har jag inte tagit några bilder när jag sett ut som jag gjort, det har ju inte varit en trevlig syn, har varit sjuk en vecka och inte ätit bra på en vecka heller men men :) Nu börjar allt blir bra och jag ser framemot en livfylld vecka :D

KLIPPT MGI IDAG, KORT ELLER HUR ? :o





Även köpt Band Hero :) Med taylor swift och massa andra tjejigalåtar, :) digga de andra med men älskar denna  :)

Mmm Läkerol

Hejsan :)

Hej, idag tänkte jag sno Thessans blogg lite och göra ett gästinlägg, för saknar henne väldigt mycket! Kanske borde pressentera mig, fast alla som läser Thessans blogg vet nog redan vem jag är, är hennes bästa kompis Amanda Källander! hihi...

Sitter just nu ute i Reftele hos Robin med Emelie och Johan. Robin och Emelie lagar lite mat och jag sitter bara här och nördar. Ska stanna här tills på torsdag, och mår min älskade lilla Therese bra då så ska jag åka till henne och gosa massor! Vem vet kanske blir fottning så både jag och Thess får uppdatera vårat bildarkiv. Sen är ju Thess sjuk, så kanske dra med henne ut på en långpromenad? Få la se...

Men nu så ska jag äta potatisgratäng och kottleter! Och sen singstar!






Puss Puss!

Med tanke på

Med tanke på att jag både är supersjuk :'( och raputerna är sönder kommer jag inte blogga på ett tag :(

Sjuk :(

Hej alla svampar, fett irriterad!!! TROR DIN CP INTERNTETET har funkat ? Nej, funkar inte på min dator, cp! Men på Tibbes går det?? :O Ajaa.. Är yber förkyld och både näsa som hals är täppta :O Köpte mentol cigg och halstabletter, och på menyn står det pannkakor :)


See ya!


Och förlåt för dålig uppdatering, men har inget internet som sdagt måste vänta på den nya raoutern :( Eller hur det stavas, men jag snor babys data lite då och då :)


Lördag

Myskväll stod på schemat med Anna och Daniel, begav oss till Asiat restaurangen och kökade gott <3 Sen hem där de väntade två skräckfilmer ;'( Och de som känner mig vet att jag klarar INTE av sånna filmer, men Danile gick hem och de slutade med att Anna jag och aTibor lirade guitar herom, as fett.. :) Hade ont i magen som fan , så gick med klännig, buu kallat :P jävla mensvärk :(












Fredag

Sov hos mamma från tors till fre ju :) Så på fre åkte vi coh handlade lite:


Ett par ballerinor och en brosch eller nått man kan ha i håret, sött :)

Reebook easytone, 1199:- :O Men hoppas dom är effektiva :O


Sen kom Amanda och vi var hos jessica och lekte och kolade på sammys äventyr :D


Alkohol fri cider, äppelcider :)

In

till stan och köpa skir ;) Kanske nått mer, berättar allt sen :D <3

Håll om dom som betyder!

För en dag, kanske den du älskar inte finns kvar, en känsla alla har eller kommer att uppleva. När den människan du älskar, aldrig kommer tala om för dig hur speciell du är! Den människan du aldrig kan hålla om igen. Var rädd om de du har, oavsett om det är vänner,familj eller din största kärlek. Förvad hade du gjort, om en dag då den du bryr dig om försvinner?

Alla har blivit svikna,sårade och lämnade men även älskade.
Människor kan vara de bästa vänner, men även de som hugger dig i ryggen. Jag har varit där, jag har fått för många knivar i ryggen, men även satt dit några på andra. Varför gör vi mönniskor såhär? Jag har iaf lärt mig av de jag engång gjorde, men synd att inte alla har samvete och lär sig något efter felen de gör, jag dömer ingen, jag anklagar ingen och jag har inget syfte på någon nu när jag sitter här och skriver.
Jag vet att folk hatar eller tycker illa om mig, men de gör absolut inget. Ni har den åsikten om mig och jag anser att ert tyckande inte är värt att förändra mig. Jag hatar ingen, jag kanske däreomt inte tycker om alla.. Men jag låter de flyta på, för en dag, tror jag alla lär sig!

Var rädd om de du har !

Nuså

Nu har vi kollat på halv åtta hos mig, älskar de programmet!!! Nu blir det aarican idol och smörgåstråta, yummi ;)


Nu

Ett glas vitt, och en bra tvkanal! Men det rä så himla kallt, brr!
Imorgon ska baby jobba och lämnar mig ännu en dag ensam :( Men jag ska TVINGA min bror och hans söta tjej och leka med mig HELA DAGEN! :D SÅ ANDREAS, OM DU NU SER DETTA, DÅ VET DU VAD DU SKA GÖRA IMOGN! Haha!

Iaf, hoppas ni alla ha en bra torsdagkväll så hörs vi om ca en timme :)






Nina Dobrev








HAHA


Asså gud!

Testade nyss min balklänning, för och se om den fortfarnde passar, och de gjorde den, jag blir helt kär i den VARJE gån jag barea tänker på den <3

Kom ni håg den lilla tjejen som jag la upp?

Hon son sjöng så vackert, här är fler videos på henne.. WONDEFULL!!!!



She's amaziing!!

Slå detta om ni kan!?



Jag vet att den är ganksa gamla, men jag anser att detta är en TALANG! :O


Vad händer idag?

Mamma hämtade upp mig, åkte till äffären, sen till broder på kaffe :) Sen nu kom vi precis hem och ska bara ta det lugnt, längesedan jag umgicks med käre mor <3 Till kvällen blir det vin och smörgåstårta :) Mums :D Iallafall, visste ni att Hello Kitty märket har gjort trosskydd och grejer?! HAHA, komiskt!

Det här är Hello Kittys "nya" produkter xD
 
Lite kul ändå :P





Jahopp hörs sen med massa olika saker, ska hitta massa kuliga saker idag hade jag tänkt :)

Face and oufit





Mys koftan på , fr idag blir det vin och smörgåstårta hos mamma <3


Idag

Idag är det lugnt, endast jag hemma. Kan känna hur kroppen vilar och huvudet spänner av till ett par  goda mackor och ett stort glas vatten, känner hur luften jag andas inte alls är lika tung längre. Känner hur hela jag kan tänka klart, ensam. Har varit mycket folk,vänner,familj som varit uppe och hälsat på och det räcker med enbart en dag ensam, så kan hjärnan få en vilopaous.

Blev ingen fika till mig typ av den jag köpte igår, ballerinerna vad sandra och cappi intresserade av igår :) OCh idag tyckte cappi det lät väldigt gott med kakorna "fingers" haha, men visst åt jag lite av dom iaf! :D Idag ställer jag även in träningen, jag behöver vila! Jag behöver tänka på allt som hänt den senaste månaden,jag behöver andas i lugn och ro .. Jag behöver helt enkel...tänka!

Allt är ditt fel!

Asså det är någon i min trapputgång sm smäller med massa dörrar :O Scary, vill att min babyska komma hem <3 Hatar när han jobbar kväll, tur att jag ingen skola har så jag hinner träffa honom lite iaf <3



Storm ?!

Storm i Hylte today eller?

Hejsveja

Hejsan, guud vad trött jag är :O Varit i stan tills typ ett och se åkte vi hem till Anna för jag skulle hjälpa henna att måla taket hos henne i köket, såhär såg de ut :


Såhär ser en liten bit utav köket ut

och så här såg jag ut i min onepiecs målardräckt ;) -Hahaa






Lösögonfransar.. ;)

Face and outfit

KLOCKAN ÄR SEX PÅ MORGONEN, MAN BORDE INTE FÅ GÅ UPP SÅHÄR TIDIGT :P






Detalejer, ser ni spetsen på leggingsen mm vad fint :)






yoghurt med endast goa blåbär :)

En kul grej

En tjejkompis till mig vill jätte gärna ha en flicka så vi kollade på det kinesiska horoskopet, och där ser man hur man kan få flicor, det stämmer VERKLIGEN testa med din egen mamma, när hon födde dig coh hur gammal du var och räkna ner nio månader :O Det stämmer asså :O

"

För att bestämma könet på din bebis, leta helt enkelt upp raden för din ålder vid tidpunkten för befruktningen i tabellen nedan, och leta sedan upp på kolonnen för den månad då befruktningen skedde. I rutan där raden och kolonnen korsar varandrar hittar du könet på din bebis, "♀" för flicka och "♂" för pojke!

 

Även om det sägs att den stämmer i 90% av fallen så bör du hålla i minnet att det är inte en helt seriös metod. Eller...?

Coolt vaa !`?!?!?! Stämmer på runt 15 pers vi testat på nu, testa nu!!! :D :D



Kika in bättre på: http://www.blimamma.se/forutsag-din-bebis-kon-med-kinesisk-legend.html 


AS HÄFTIIIIGT!!!!


ooh noo

HAR KAPAT AV HALVA MITT ÖGONBRYN. Hahahahhahaha
Har målat dom nu iaf :P





Mne de syns inte att de är avkapat xD

Samvete

Har så dåligt samete för att jag började bråka med Tibor innan han åkte till jobbet idag, känns inte alls bra :( Han är säkert inte ens sur, men har sånt samvete  :(






Brukar ni få dåligt samvete ? För att ni varit otrevlig, elaka eller liknande?
Eller är nin en utav dom få personerna som inte ens bryr sig om andra människor?!


THIH

Fyyy Thessn ;) Men måste ha det till mötet imorogn juuh!! :)

Blir min frukost och lunch :D sen STENhårdträning i en och en halv timme på kvöllen :D


Pysslar med syrran


Hejhopppgummi....

Tjohhooo alla mina fans!
Wazz up'?
Nu har jag precis haft ansiktsmask och nu ska jag dricka en kopp te och röka en dödlig ciggarett!

Har varit och handlat massa fika och sånt idag till möttet imogon :O

Cappi är här med och snart kommer lille Anna, men jag uppdaterar sen med massa bilder;)






Olika fotograferingar på moi.















fotomodell
















DET HÄR ÄR FOTOGRAFEN: www.michaelaekman.se


Face och outfit

No make up :)




Clothes

Bara älskar mina jeans :) (:

Nu har jag pluggat klart ett arbet, thessan duktig D: Imorgon ska jag upp SUPER tidigt för ett ärende, men de berättar jag mer om imorgon ;) (om jag vaknar.. MÅSTE vakna)

Gormorgon :)

Hejsan  alla min fina fans (: Hur var eran alla hjärtans dag igår? :)

Min var underbar, men Tibor jobbade ju vilket var väldigt tråkigt men när han kom hem var det mys med mazariner,ljus ÖVERALLT och en bra film :)



Nu är Cappi här och vi håller på och laga mat :) Ungsbakad falukorv och potatis står på menyn, igr blev det ju lax :)





Nu ska det in i ugnen och så :)
ciaoo dagens face och oufit får ni senare, dagen idag betår nog utav en lång promenad och en HELDEL plugg!

Mums

Nu har jag lagat potatis,lax och en super godsås, och bjöd andreas och sandra oxå :D Dom var lite hungriga :D Snart blir det träning i lite mer än två timmar, ciiiaaaao ;)


(:

Mamma coh bror på besök :D Senare blir det träning och kanske leka med anna om hon lever :O


Blue and green






Min alla <3 dag

Vaknade med att min käre boro var här med baby, och baby kom in med en rosblomma och frukost på sängen <3





Och så värledens godaste frukost tack baby <3

TITTA PÅ ANNA











Nu ska vi ut och nsttvandra :D

Tråååk

Nu sitter allihopa och spelar eller aaah, Danile Anna, Jeper och Tibbe, och här sitter jag nyducschad och med ett stort glas med vatten och ska snart börjaplugga, en cigg först bara.. Massa plugg nu!! Men men , mitt bestlut och mina konsekvenser, anyways! Jag hoppas verklgien alla haft en bra helg (:

Appropå fönsterputsninfen, haha Anna gjorde bara ett fönster medans jag åt mina nudlar sen blev det att stressa till träningen, haha.. Längtar till Balen!




Jahopp

Nu är träningen slut och fick skippa femton minuter i och emd att jag höll på och svimma, hade lågt blodsocker iochmed att jag ätit och druckit dåligt. Nu har jag ätti spaghetti och köttfärsås och nu så ska jag och Anna plugga lite när folket börjar gå, får se när de blir :P Men måste hopa in i duschen nu med!!! När jag äntligen mår bättre! Hörs senare :)



Sandra Andreas,Anna och Tibbe är bakom :P

Massa besök (:

Massa besök idag igen utav Anna,Danil,Jeppe,Andreas och Sandra (: Och ja o bby <3 (:

Mat+fönsterputsning+träning

Hemma från anna :) Nu ska jag äta en skål biffnudlar och sen ska vi putsa ina fönster som är lite smutsiga :) Sen blri det träing :)







Face and oufit












Nu beger jag mig ut i solen till Anna ciaaao <3

Pics













Lite bilder jag tog idag, :)Pic

Mhm

Andreas (not my brother, utan nån utav tibbes alla kompisar) kom förbi med massa alkohol :O Jag som skulle avstå sådant :O Men tog en liten grogg som verkligen blev as good,' Tack andreas, mitt drikntips :D

+



Eggs with emotions



 (på skylten står det "pick him")






















Bilder låande / hittad från : http://jesper.nu/lankar/bilder/19920-kul_med_agg/


Som de flesta vet

Så avgudar ag verkligen sötsaker (: Favoriten är ju choklad, men det finns faktisk två tabletter som är super bra för godissuget, finns på apoteket,hälsokostaffär och gekås!


Krom och Äppelcidervinäger

Krom: Krom är viktig mineral för att minska sötsuget och stimulera insulinets effekt samt förbättra transporten av blodsocker in i cellerna.
Äppelcidervinäger: Är en enkel och naturlig produkt för viktkontroll. Tabletterna är lätta att svälja och ger i magen en naturlig fördröjnig av upptaget av näringsämnena. Där med upplevs en ökad mättnadskänsla genom en sänknong av glykemiskt index på den intagna födan. Äppelcidevinäger dämpar även sötsug.

Tabletterna är inte stora och absolut inte svåra att avälja (säger jag som inte kan svälja mitt ppiller utan vaten (: )
Däremot är äppelcidervinägern väldigt äcklig!!!
Men tänkte tipsa om det, det är ju inga bantningstabletter utan bara för de som alltid har ett stort hjärta för godis och vill dämpa lite (:


Face and outfit (:


Oj vad smal jag ser ut och vara, det stämmer dokc inte :) Är fortfarande mullig och go :)




SOOOL

Solsken och träning :) Nu blir det att dra och träna lite :) Eller jag simma MASSA längder :) Sen blir det nog ut i solen <3

Just nu är Anna och Daniel här på en kopp kaffe (:


En bild på mig och Natha för två månader sedan :) Sweet

:(

Jobbit att mitt hår bara trillar av, drog genom håret med fingrarna och jag lovar att nästan en tredjedel av håret åkte av :( Illa nu.. Anyways, nu ska vi nog beställa pizza :D Har även köpt hem lite myssaker så vi kan mysa til det idag, första dagen på kanske två vekcor jag och älsk har tid för varann och är ensamma <3

Hoppas alla har en underbart bra freedag med antigen massa god alkohol eller med de nära och kara, eller både och?! :)


Godmorgon

Var uppe till fyra i morse, och vaknade klockan tolv av att jag höll på att kissa ner mig, haha! Men somnade sendan om och vaknade två :) -idag ska jag bara ta det lugnt med Bibbe :D  Fårse vad jag hittar på ikväll :) Men blir iaf ingen alkohol!

Anyways, hoppas ni alla haft en bra morgon och få en super bra start på dagen, de fick jag med en ävldigt fin kommentar :) (Y)


       Ama                        Jag                     Cappi                Pepsi

En bild tagen för ca tre månader sen

Wow :)








SANT SOM DET ÄR SAGT

Att jag har kul?! HAHA Här kommer sanningen om Thess




Leker lite med min och tibbes kärlek





Hih lite kul och göra mitt inatten  :)


Film och tvätt

Pff, tvättar fortfarande, men snart är allt rent och ihop vikt :D Hihi

Somsagt har jag städat massa idag men de syns ju inte nu, typiskt! Men så är det att ha gäster och egen lägenhet ;) Anyways.. nu har vi nysss kollat på en film som var AS bra och jag rekommenderar den verkligen!!! :D


Massa go mat och musik



Jag har nyss varit kock till min två bebisar:) Blev kroketter, grytbitar och sås :) Yummi )

Fotografering Ama

Fotograf: Therese Persson
Stylist: Nathalie Möller
Modell: Amanda Källander




























Thihi

Never regret anything that once made you smile, just learn from the tears that followed.

Sminket har atgit snart tre timmar att göra, wow asså! TRE TIMMAR ?! Haha


Make up'

You can talk all you want, but my skin is really thick ;)

Nu körs det på fulla rullar med sminket på Manda, roliggt att kika på :) Kan ju lra mig massa :D

Snart skulle nog ngon komma hit och spela med bay, haha. Imon blir det möte igen, om jag orkar dock ;) Me niafuppdaterar senare med massa FIN FINA bilder på Manda panda :)' <3

Nu har jag fått nog!

Nu räcker det, asså kommentera jätte gärna både elaka och snälla saker i DONT GIVE A FUCK, och absolut inte om vad folk tycker om mig eller liknande men ni kan ju förfan våga stå för vem ni är! Kommentera typ "tjejerna som håller ihop" "en hälsning från sture" elelr liknande, vafan är det? Vågar ni inte säga vad ni tycker och stå för de?? NI anser att jag snackar skit om tex Amanda, men amanda vet iallfall vad jag har sagt! Jag vet en tjej som har berättat en HELDEL till mig om några tjejer i skolan inte fan kommentarar jag till er och säger hur äckliga och sjuka i huvudet ni är?! Tycker ni ska våga stå för vem ni är om ni kan sitta och kommentera massa oschyssta saker! Ellerhur?



Skratt retande

Jag förstår inte att folk orkar kommentara elaka saker fortfarande? Vad är de nu jag har gjort fel? xD Lite lustigt!! Men låter de vara! Men om ni nu måste kommentera, våga då stå för vem du är!

Anyways :) Idag har jag gjort Nationella och de gick SKIT bra :D :D Nu har jag storstädat hela lägnheten och ska snart fota Amanda och så kommer det hit en tjej som pluggar till make up som ska sminka henne, fun!


cappi

jag

Face anf outfit




Tvättar, film och nana

Nu tvättar jag och har gjort det både igår och idag :P Puff vad vi har tvätt här :O Man lägger inte märke till det förrens man flyttar hemfrån

Anyways, nu ska jag ta en cigg och en kopp te, och slänga på en film och kanske, jaa kanske kan man somna :D

Ciaao




Vita naglar :)

Kvällsmat + plugg




två jätte tunna knäckebröd :) Och ett glas vatten till mums!!

Mot träningen




Haha

Fick förfrågan att vara modell, men ville helldra vara fotograf, åt en tjej som ska utbilda sig till make up artist :) Kul :D

Med många om och men så ska jag tillbaka till skolan :) SÅ NI SOM SNCKAR OM MIG SÅ MYCKET KAN JU BÖRJA IGEN ;) Trodde ni på allvar att ni skulle kunna sänka MIG? Hehe, no way ;)


Överrasking av min baby

Älsklingen kom hem med överrasking :) <3 <3 <3 <3




Outfit och fac










Häftigt

Gormorgon svampbob!
Jag hat nyss vkanat, var uppe till typ fyra inatt och tvättade och fixade och så!
Aamnda stack til skolan men jag var alldels för trött, så de gick inte så bra för min del, skulle ju på möte idag, remember?
Anyways nu sitter jag här och är lite halvdöd och snart kommer Anna och tar en cigg med mig inna  hon ska hämta sin son.
Just nu ringer min telefon, men rkar itne svara :)

Ciaaaaaaaaaao


HAHAHHA


Cute


Vad säger ni?


Gått en runda

Gick en liten runda, blev att vi handlade lite oxå :) Hihi.. Nu har vi diskat disken och tvättar för fullt, bästa ama hjälper så klart <3 <3








Unnade   mig en sån här, nu tycker ni väl att jag beter mig som en "riche" igen ?! Elleeeh? :O

Mhm

Möte igårr, idag och imorgon!


Sol coh blåhimmle idag :) Gillar ni mina snygganya brillor ? :D Köpte dom på cubus för en liten slant ;)

ama

Fotografering Ama


















Sett denna filmen tre gånger

Jädrans bra faktiskt


Hemma fruar :)

Lagat mat till oss och tibbes matlåda :) Sen blir det till att städa med :) <3



Smoothie

Innan man tränar (y)


En sak jag råkade ut för.

Det finns olika typer av rädsla, höjdskräck,spindelfobi, ja en heldel, den jag har kallas: Klaustrofobi, eller för er som inte vet, cellskräck.
Den här rädslan utvecklas när man känner sig instängd.. Bland annat därför jag hatar att gå på toaletter, för jag kan ju bli inlåst..
Men åter till de jag råkade ut för, jag var ju på fest nu ihelgen, och jag skulle på toa och anna skulle följa med, den här toan då, var väldigt trång och liten.. Men jag tänkte inte mer på de.. Men vad händer?!
Jo självklart går inte dörren och få upp, och jag börjar få panik, slår och slår på dörren och ingen hör, (efter detta har jag nu värsta blåmärket på handleden) och skriker för fulla muggar, tills vi hör någon säga "det är några som är instängda här inne" till slut kommer nån som öppnar dörren, vi var fast i ca fem minuter men för mig känndes de som en evighet, och efteråt sprutade tårarna..

Har ni någon sån här rädsla eller fobi?

Tex sola solarium, det är oerhört obehagligt!


Mys

Tänkte passa på och visa min mysoutfit :D


Goos..

Massa fina sms har jag fått idag av vänner som stöttar mig <3<3

Massa skum

Hej, tänker inte förklara rubriken :D
Nu har jag pluggat SATAAAAAN ;) Thihi, för duktiiiiiig för allt :)
Snart kommer baby hem, <3 Jag köpet skivor till honom (hna betalade dom) men jag var snäll och köpte dom inne i stan :D Thih, world greatest girlfrrrrriiiiennndh! Anyways, snart blir det träning som satan , och sen kommer min BFF hit, lille Källander, ni vet henn jag snakcar skit om?? HAHAHA..
Ciaaoo Hörs snart,







Cute :)


Möte med skolan

Idag har jag haft ett möte i skolan, och ska på ett nytt imon... Knas!
Anyways känns som man suttit i en bil hela dagn!!


Slö var den men ee flög massa hö runt, super gulligt (jag e lite knasiig)


Självklart sk ajg ju spilla:O


Plugg på G



Face






Outfit




Nu ska sandra

Färga mitt hår, ciaaaaaaaao-


Massa besök

Sandra,Andreas(fördelsedags bruschän),jeppe,daniel,cappi jag och tibbe :)

Jag lyssnar på




Efter min tablett frukost, THAHAH.....

Hejsan

Vaknade och älsk kom och gav mig en överraskining



och så hadehan köpt



en gitarr,trummor och mikrofån men han köpt en till gitrarr för mig :D OCh jag pimpade den lite :





Cool vah, :D

Tibor är lika duktig som mig på och göra inplusköp :D

"When i was a rich girl nananananan"


Seg

Nu ska jag ta en dödlig cigg :D Och lägga mig i knäät på älsklingen och kolla lite när han spelar, SÅ kul :D Sen blir det sängen, och har bara druckit två glas vin i dag så.... Anyways, imon fyller bruschän år :D

Och jag har köpt 2 vin flaskor (-två glas) jag och lille manda ska dela på och hon hade en halv flsaka sprit, hihi..


JAG ÄLSKAR MITT LIV JUST NU :) Ni kunde inte gjort något bättre :)

Ciaaaaao




Fotografering Stephanie
































Visst är hon olagligt vacker?


Mini spa

At my house ;)

Blir ansiksmask,nagelfix,hårfärgning och lite vin. Thihi ;)




haha

Nu ska jag ut och gå

Stannar säkert för ett vackert köpt :) Haha ingen vet ;)

Outfit


Smycken for da day

Armbanden är köpte på H&M och ringen på Glitter ..

Ciaaaaaaaao Biatches

Tandblekning och mys

Nu ska alla äta massa winerbröd och jag tar  ett äpple iställer fast efter tanblekningen då :)




Gått ner i vikt

Gått ner lite ivikt nu :)

Bild sen ca tre månader tbx :) Med en för liten jacka, och har bara en klänning under..



En bild jag tog nu i veckan, tjock jacka och mjukiströjja under :O

Hihihi glaaad :)


Nu har jag ätit min frukost :

Man ser inte dom tre ljusa tabletterna, haha

Ayways nu är Anna och Cappi här men Anna ska snart åka och jessica är påväg uop hit :)

Jag idag :) I know imcute today :)



Tänkte bara säga till er att jag ÄLSKAR verkligen min nya parfym.,, mmmmmm :D


Hihih

Massa spel med trevligt folk <3 Imon blir det att göra lite ärenden :)


Att hålla fast vid ilska är som att greppa tag i en het kolbit med avsikten att släga den på någon annan, du är den som blir bränd.



Mums

Nu ska jag för engångsskull gotta mig eftersom jag inte ätit godis på snart två veckor ;)

Ben and jerrys :)





Hemma igen

Nu är vi hemma igen och Cappi tog lite mat medans vi kollar på film :D Längtar så mkt tills min baby kommer <3 Tur att ja har ANNA här som nog är den mest glada och posetiva människan i världen :D<3 Massa kärlek :) Anna TVINGAR mig och städa i min lägenhet nu, wiihoo. Vi ska göra Tibor ännu lyckligare än vad han redan är :D
ByeBye ^^


Dont look back in anger ;) <3

Massa besök :)

Nu ska vi tralla ner i centrum ciao


Jag har inte slösat upp mitt arv PUCKO

Kan du sluta eller? Bara jobbigt, förstår inte hur du orkar :D

JAG ÄR EN RIK BONDE FRÅN HYLTE

Jag snackar jätte mycket skit om Amanda min bästis :D Om att hon är stor och behöver träna :D Men hon behöver ju träna?! Skillnad från er som inte ens kan stå för vem ni är och sitta och hålla på som ni gör, sitter och snacker om att jag snackar skit, när ni snackar om mig ;) Hahha hycklieriiiii?

Moget och kommetera anonymt ;)

..

Film

Kollar på Alpha and Omega, söt film :D


Min dag

Anna körde mig till skolan, två lektioner, anna hämtar mig från skolan , träning i en och en halv timme och nu hemma med min manda och cappi, mys! Vänner som man älskar <3

Ska bara göra klart för er som anser att jag snackar skit om Amanda, nu är det nämligen så att de jag säger om manda står hon för :P Så likosm säger jag att amanda tex tycker om någon då vågar hon stå för de och då är det inte skitsnack!!!!!!!! ;)


Lille jag


Idag spelas dessa låtar, som får mig att må bra





Letar saker till balen

Måste ha
*Skor
*Tiara
*Smycken
*Väska
*BILEN :D

Shit happens, life goes on!

Jahopp ännu en skit dag!!!
Nu har jag massa brudar och en lite man här :)
Emma,Amanda,Cappi,Anna och lille Leo :)


Face the truth..

FÖRLÅT ATT JAG ÄR SOM JAG ÄR!


RSS 2.0