Jupp

Drar på förfest en stund innan jag plockar upp Nico och åker till Kim för och vara hundvakter, har på mig min nya tröja, men inte så fixad idag :)


Ja eller nej?

Nu när kylan kommer, så kommer även diskussionerna om hundar! Är de dåligt och ta på sina små hundar kläder? Är de plågeri eller är de dåligt av hund ägaren om dom INTE sätter på kläder på sina små djur?
- jag anser så här, små hundar, kan behöva en jacka eller kofta såhär på vintern, dom fryser ju lätt! Så länge hunden ifråga TRIVS i kläderna är de ju okej! Hade samma diskussion på min blogg förra året, och tyckte de va intressant och höra andras åsikter! Så jag anser iaf att de är heeelt okej sålänge hunden trivs! :)
Vad tycker ni? Har jag rätt eller fel?


Haha

Jaha, nu har jag kört hem älsklingen :? Lite snö har fallit ner med haha! :)
Nu har jg satt på lite kaffe för cappi och Robin kommer på en kaffe :). Jäääj slipper vara ensam! Haha :)


Frågan är varför...

Varför ligger världens sexigaste och bästa pojkvän på golvet och sover? :)


Mhm

Gick upp 07.00 och körde direkt till lagret, älsklingen hade gjort matlåda till mig ;) sötnos!
Kom dit och fick reda på att de inte blev nått jobb idag :( men fick en inbjudan på julbordet :) tjohej! Förövrigt vet jag inte vad som händer idag, köra Nico till jobbet, sen från 14.00-21.00 ska jag väl... Hm?
Vid 21 hämtar jag Nico och kör till Kim iaf :)


Masat

Mela bjöd på mat, aaaas gott! Ska snart träffa my tror jag innan Nisso kommer ikväll! Saknar han såååå :( <3


Kladdis

Bara ätit en halv macka så käkade lite kladdkaka som mela gjort! Nom


Men då

Blev försent för skolan :/ så fick bli hemma plugg, dock inte matte :( as seg men imon är de mer jobb :( hoppas allt går bra imon med :) iaf snart ska jag till mela en sväng, drar med hunden dit, fårse hur jobbig han är xD


Dagens ord


Ute

Ute med gizmo :)


Hallooooj

Vart och jobbat i sex timmar, och nu dricker jag lite kaffe med Nisso :) ska snart åka och hjälpa en vän, sen till skolan :) lång dag!!! Här sitter Nisso och byter däck på mammas bil med den nya mössan jag köpte till han igår :)


Puh -.-'

Hemma från gekås, brände 630kr och 300kr så nått har man väl fått hem.. Aja, har precis ätit och är såååååå seg, måste vila! :(


Veckan


Tjollahej!

hej hej, har kommit hem från jobbet och hunnit slänga i mig två mackor och massa oboy :) Ska snart sätta på lite smink ( tro mig ,de behövs idag!! ) Sen vid kanske (fem)? så ska jag följa med Mela till gekås som sällis :) Även Robin ska med  :) Hihi, men somsagt inte så mycket att göra nu bara att vänta tills klockan blir fem så man kan åka, efter gekås iaf så blir de lite mat, ska bara köpa två grejer där tror jag, kan tyvärr inte berättaaaa mer om de nu! Anyway, sen ska jag slänga mig i duschen och fixa lite här hemma så kommer Nisso hit vid tolv, men måste BUMS i säng för ska ju upp och jobba imon vid 06.30 :/
 
 
 
Jag bjuder på denna!

Inlägget skulle upp 13.00

Sitter på jobbet, började vid halv elva och jobbat nig bara några timmar idag :/ får nöja mig med en full dag med jobb imon :) här får ni dagens ord iaf :)


GE MIG

GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG


:)

Är hemma hos cappi och Robin, käkat lite potatismos och fixat naglarna :) även lite chips åkte ner haha :)


Thessan har bakat liten kaka


Hjälpa..

Ska hjälpa mela och Jessica och baka :) detta på bilden är Jessicas och eves bakgrejer, mela ska göra kanelbullar :)


Hm

Vart ingen i skolan så Jessica jag och lina åkte och badade, vi hade riktigt kul iaf :) :)


Dagens

Sådeså! ;)


Vart..

Vart iväg en sväng, men hann med lite kaffe innan jag fick dra :) nu ska jag hem, duscha, dra till skolan och sen leka med Jessica :)


HAHAHA

Jag döör, skrattar ihjäl mig xD


Mmmmm

Nu har jag käkat, fy vad gott de va, tack fuppy :)
Iaf imon ska jag hjälpa mela en stund, sen till skolan, sen kanske till Jessica om hon slutar krångla xD


Blö

Käkat en ostmacka och druckit en pöw idag, är fett hungrig! Cappi&mamma vill ha pizza, så blir nog de! Nomnom
Maaaassa hungrig!!! Beställer väl om 45 sen jäkla ska jag käka :)


Yes..

Vart i skolan, gick as bra! Hade två grammatik fel men inget som knappt va värt att nämnas :) sen hämtade jag cappi och tog en cigg med mela :) så nu har jag suttit i telefon ett tag och nu blir de lite tv.. Sleten tjej.


Läääängtar!

Längtar som fan till februari!!!!!!❤❤❤☺☺


Dagens ord!


Tack älskling <3

Har precis kört hem älsklingen, han va massa söt och köpte en pöw och en söt tändare till mig hihi :) nu ska jag se om jg får upp löp bandet annars blir de soffan, skola vid fyra!! Stooor redovisning :o


Tänker på dig❤

Hoppas allt går bra, så nervös :'(


Gos

Väntar på min älskade SEGA Nico :) s ligger och gosa med gizmo och kikar Jersey shore med Jessica :) sen när Nico kommer ska vi till hans syster och kika film :)


Aaw


Världens bästa....

Världens bästa pojkvän köpte massa god mat till mig och Jessica innan han skulle åka till Laholm :) pojkväns poäng till max :) så sött, och de va aaaas gott :) så nu sitter vi mätta och ska kolla på newmoon och skriva min engelska uppgift! :) haha


Åh

Jag och Nico såg älgar igår :) mamma med två kalvar :) de konstigaste va att dom va mitt i samhället HAHA


Hihi

Godmorgon., skööööönt och ha sovmorgon!! :) igår vart iaf kul, men fick sån Otrolig huvudvärk så de va helt galet!! Sen på kvällen åkte vi hem till Jessica och käkade glass :) hihi snart ska Nico åka och då ska jag och Jessica JULPYNTA :) tjohej


Tjolahopp

Nu är vi på g till 'julbordet' :) skrattar som en apa, dom är helt galna haha :)


Wtf

Vafan... Inte nog med att jag hat ont i både huvudet och magen, så är mitt ena KNÄ sååååå svullet? Ser ut som en potatispåse? Haha illa... Not s good day!


Frukost


Dagens ord!

Kärlek är harmonin av två själar som sjunger tillsammans!


Godmorgon

Vaknade för typ en halvtimma sen, tryckt i mig lite choklad :) är as seg så orkar inte ens resa mig från sängen :) haha men ska snart upp, och klä på mig och dra och handla frulle och nått gått på systemet!


Men

Min mage känns konstig... Kanske inte är så konstig för inte käkat nått idag, käkade igår vid nio och inte ätit sen dess :) ska väl slänga i mig en pizza eller nått idag till VD, låter ju fett lockande iaf :) haha. Har iaf kommit till mela nu, där Jessica är, hon är barnvakt idag så jag håller henne sällis :)


Sneakpeak

Här får ni en tjuvtitt på min klänning jag ska ha på julafton, vad tror ni? ;) jag tror de blir toppen :)


Nomnom

Dricker pöw, förtjänar de, har både tvättat, dammsugit och hållt på :) hihi nu ska jag rensa fläkten , behövs ibland! :) men först en snabb cigg :)


Gummistövlar!

Hittade mina gamla gummistövlar, inte vackra dock, men skönt när man går ut i skogen med gizmo :) vart ute en pytte vända, väntar på att mamma ska bli redo att gå den långa rundan :)


Dagens ord!

Tror vi människor måste lära oss att uppskatta allt de underbara vi har! De gör iaf jag, min pojkvän, min familj och min framtid är exempel på de saker som betyder mest för mig <3


Godmorgon

As seg!!! Men kul att man får jobba med cappi :) blir bara nån timme jobb sen hem och käka, ut och gå med mamma och gizmo, kika vd och sen ikväll vill jag leka med Jessica och älsklingen!!!!!!!!


Thihi

Thihi


Åååh

Skrivit om denna innan, men jag måste måste måate verkligen köpa den, sååå snygg!!!!! :)


Muums

såååå snyggt, från Gina tricot, har nästan en sån vinröd tröja och en sån svart skjorta! As snyggt till hösten!! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1667933/images/2012/pic_50ae74b8e087c35c546010c4.jpg" class="image">


Sött

Hahah


Hihi

Precis kommit hem, lekt lite med Jessica :) skojj :) helt slut nu dock och as hungrig! Så väntar på att mamma ska komma hem vid nio och laga mat :) sen ska jag nog svänga inom my :)


Dagens ord


Godmorgon

Hej hopp, vaknade vid elva och käkade lite frulle. Sen vart de kaffe med både mamma och cappi och sen kom mela med :) massa Gos! Nu är iaf älsklingen hemma och vi ska kika runt lite på nätet och se om vi hittar nått skojj ;)


Nämen hallå snygging!

Lille Nisso fick sig en jävla behandling!! Haha
Måste vara jobbigt och va tsm med mig ;) (a)


Mys

Mys med älsklingen :) han köpte med sig massa god mat så vi har precis ätit och kikar på stalkers :) sen blir de ansiktsmask :)


Haha

Haha, sitter med gizmo i knät och skriver haha! Han ligger på min arm den busen !! :) Har precis kikat på topmodel och nu ska jag ta en cigg, ut och kissa gizmo, och forsätta vänta på att klockan ska bli sex :) Haha
Sån här seg dag idag, dont like at all...
 
Ser ut som en död apa för den delen med, but what the hell.. SMILE!
 
 

Sällskap :)

Lite sällskap av cappi :) så röker lite och dricker redbull :) hihi väntar på Jessica som kommer vid sex :)


Hihi

Sitter i skolan, lite halvt seg redan vart här en timma och en och en halv timma kvar :( puh! Sen hem oh käka, gosa med gizmo, sen möta upp Jessica :)


Sådär ja!

Burton till lite varmare kläder och mitt veta pannband åkte på, om ni ser de? :) så nu ska jag promenera till skolan :) cappi kanske kommer sen med :) jääj


:)

As svårt och blogga idag, inläggen vill inte upp :( sitter hundvakt idag :) och ska snart till skolan med :)


Detta Inlägget skulle upp 09.30

Asgott med ost&skink fralla och päronjuice, men fyfaaaaan vad mätt jag blev! Puh nu ska jag ta en cigg :)


Dagen ord!!


Hihi

Igår när älsklingen kom, körde vi och lämnade Cappis bil och sen körde vi till Ica! :) där handlade älskling massa glass nomnom! Jag är ju en sån människa som hellre äter glass på hösten än sommarn, haha. Iaf så vi låg uppe och gosade och kikade how i met your mother, och givetvis smaskade vi på glassen!! ;)


Wihoo

Lekt med Jessica en stund och snart kommer älsklingen <3


Puh!

Vart ute och gått med mamma och gizmo nu, blev en bra runda! :) nu blir det att vänta på maten :) falukorv och potatismos :) nomnom!


Oj

Nån mer än jag som ser skillnad? :o den bilden då jag har rött hår och svart kavaj är ett år gammal och den med svart jacka och vit klänning är förra månaden.. Jag borde se mindre ut på den bilden med rött hår eftersom den är Tagen upp ifrån? Men jag tycker dock att de syns att jag gått ner lite, eller har jag fel? :o


Suck

Väntar på mamma och kikar topmodel med en gosig hund i knät, snart dax för promenad :)


Jahaja

Lagt upp denna bilden innan, men fy vad man får sig ett härligt leede, haha


Poff,

Poff, vaknade halv tio idag, tjoheeeeej :) hade fått massa roliga sms, de vackrast från min fina Nico! :) iaf, ska gå upp från sängen snart, haha inte lätt! :) sen blir de frulle, ut och gå med gizmo, skola :) bjuder på en morgon bild, jag vet, hemsk!


Ge mig?

Glassmaskin, fett nice!! Haha


Post

Mamma och cappi skulle ner och posta ett brev, så jag övertalade dom att gå ner istället med mig, så de blev en liten kvällspromenad :) mysigt! Stannade vid mela på en cigg med och nu är vi lite halv sega och ska kika på film :) gizmo är tillochmed oxå trött!! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1667933/images/2012/pic_50aa9185e087c36dfb6ea058.jpg" class="image">


Suck

1: Jag hatar verkligen snåla människor!! Som bara tänker på sig själv! Man kan väl GE ibland och inte bara TA? Suck suck suck.
2: människor som HELA tiden skryter om ALLT, men har inget? Säger att dom tex ska köpa en husvagn, och 6 månader senare, fortfarande INGEN husvagn.
3: människor som hela tiden tror dom är bättre än andra! Och tror dom har de så perfekt, men så skarpar man lite på ytan och där under ligger bara SKIT.
OVER and out. ✌


F*n f*n

Jag vill se den nya twilight filmen!!! NU... Orättvist :(


:)

U N D E R B A R A - N Y H E T E R <3


Mm

Mums kvällsmat, pizza mackor <3


Önskelista

Ja min önskelista ser ni här nedan! :) eller iaf några av de saker jag önskar mig, sen är de lite andra grejer, som jag behöver och vill ha mer, men skriver inte de grejerna här ;) fniss! Vad önskar ni er i julklapp? :) FÖR SNART ÄR JULEN HÄR, tjoheeeeej!


:(

Bloggar as dåligt men jobbat till tre, sen skola från fyra till fem och nu iväg igen :( haha tiden är alltid ett problem för mig, speciellt på måndagar xD


Dagens ord!!

Sååå sant ;) ett råd till er alla!


Hallå lunch!

Gott me macka!! Nomnom!


Kallt

Kall morgon, fick skrapa bilen :/ Brr! Sitter iaf med cappi på jobbet, mår as kasst, typ sträckt ryggen :(


Haha

Jobbigt och välja kläder, tillslut blev de bara nått simpelt :) men nu är första ölen öppnad ;)


Hihi dagens ord!


Oboy!

Varm oboy med mashmellows :) nom nom :)


Igår

Igår drog jag Nico, cappi och Robin till mamma och drack lite och spelade ett as roligt spel mamma köpt 'ryktet går' :) jag garvade som en idiot, fast jag va nykter(eftersom jag inte drack igår) de va verkligen ett as roligt spel :) sen efter de drog vi till forum(hyltes lokala pubb) sen hem för att lösa en sak! :) gick as bra iaf :)


Fotograf: Michaela Ekman

Lite fler bilder sen fotograferingen. :). Och tack för dom nya tipsen, se om något blir användt, gjort dom flesta :) men här är din välförtjänta länk :) www.melliie.myshowroom.se


Dagens ord!


Hihi

Mamma har köpt julkläder till gizmo, sååååå söt :) gizmo gillar och ha på sig kläder, så han är nog glad :) sen köpte mamma leksak och nått ben till honom och jag köpte en tuggring så han har fullt upp här hemma :) haha


Hoppas :)

Hoppas mela fixat fler foton från fotograferingen igår :) så håll er uppdaterade :) !!!!
Nån som har förslag på nått bra tema man kan göra nästa gång? INSPIRERA MIG NU!!!! :) bästa får en länk! :)


På g mot gekås..

Påg mot gekås, som vanligt haha. Idag ska jag dit med mamma och cappi och ska bara handla lite grejer :) mest sånt som jag verkligen behöver :) så blir en snabb vända :) ser förövrigt heeeemsk ut, sleten som fan, pallar inte ens sminka mig xD


Weei

Sneakpeak :) dom första bilderna är klara :) tjohej, :)
Fotograf: Michaela Ekman


Provsminkning!

Här får ni en bild på PROV sminkningen inför fotograferingen, ganska bra ledtråd va? ;) kan ni gissa temat;) ?


Hemma hos mela

Lite chai latte och en cigg innan vi ska hitta på nått, nomnom XXL chai ;)


Åh

Vinterjacka!! Har ju bara haft halv långa/långa och nu en kort med :) tjohej :)


?

Ser de skojj ut? xD


Bjuder på kassa bilder

Tänkare slänga upp hur jag ser ut, fastnar dock inte på bild idag, men bjuder på dessa! Iaf, nu blir de att arbeta med mina två hjärnceller, matte here i come! ;)


Dagens ord!

Så bäst!


Jahopp

Jobbat hela dagen! :) eller aa inte hela dagen, halva (a) så nu är jag hemma, käkat frukost(haha) och druckit kaffe :) ska snart slänga mig i duschen och sen fixa iordning mig till skolan :)


Jaaaaaaa

Hoppas ❤


Tandbleknig

Tandblekning till stalkers, haha! :) längesen jag gjorde en nu haha :) :) drägglar som en bebis! :)


Yesyes

Väntar på stalkers på TV3 (21.00) ska börja!! As spännande och creepy... Fyfan! Jag och älskling kollade på de förra veckan, puh!! Stackars människa och behöva leva i rädsla! Rekommenderar er alla att titta på de ikväll, så hoppas jag att de är lika spännande som förra veckan :)


Höök

Kära syster gjorde heeeela min dag :) hon ska jobba med mig en stund imon, tjohej :) :) sen efter jobbet imon blir de skola, sen hem till mela :) ha filmkväll eller nått :) kanske fotografera om jag fjäääääääskar AS AS MYCKET (a) fniss


Maaaat

Mamma lagade maaaassa god mat till mig och cappi :) så satt vi alla tre vid bordet med massa ljus! Mys! :)


Mhm

Vart hos mela och fikat. Mamma tog med bullar eftersom hon bakat MASSA, och hennes kanelbullar is tha shit! Sen åkte jag ner till biblioteket, lånade en bok(självklart en jag kan xD) till min engelska uppgift haha! Har inte mycket alls kvar i engelskan :) läsa ut en bok(new moon) , ett kapitel, sen de slutgiltiga proven :) inte lika bra i matten dock, haha men de rullar! :)


Mhm!

Köar på jobbet, hemma snabbt , fixat mig och nu blir de stress till skolan!!! Har på min fiiina nya ring med ;)


Dagens skratt!! Haha

Torr humor idag haha


Mhm

Jobbat sen sju :) har rast nu och dricker kaffe snart jobb igen :) efter jobbet blir de skola, om jag hinner :) fårse vad klockan blir :)


Dagens ord


Halloj

Vart i skolan idag, och nu har jg bytt om för träning :) ska först gå/jogga en timma och sen iväg till gymmet, ska plocka upp Jessica för hon ska med till gymmet sen! Min trogne träningsvän HAHA. Mamma håller på med massa bak, så efter träningen blir de mat och lite fika (a)


Nomnom

Helt slut!!! Helt jävla slut!! Skulle egentligen jobbat imon men blev flyttat till ons! SKÖNT behöver va ledig imon och va i skolan och sen träna!! nu har Robin lagat as god mat till oss hihihih och cappi har köpt chips, choklad, glass, cola, mjölk, ja YOU NAME IT?! Galna! Haha, ska snart samla ork för en dusch och sen vid tolv hämta Nisso.


Tjoohoo

Påväg hem från jobbet! Blir en snabb dusch och sen skolan!!! :) sen får vi se vad för bus jag och cappi hittar på :) :)


Lunch..

Sovit tre timmar inatt, as trött!! Men men de är iaf kul och jobba med cappi :) efter jobbet blir de skolan, kommer vara helt slut ikväll!! xD


Dagens ord!!! <3


Skitkass bloggning.

Vart lite kass på att blogga idag, men firat pappa (farsdag) hon fick blommor och trisslott :) farmor med :) eftersom hon fyllt år :) sen har vi käkat tacos och jag har pluggat engelska!
Imon blir de upp tidigt för jobb! Puh!


Farsdag

Nu ska jag och cappi till pappa och fira farsdag! :)


Mums

Blev bjuden på as god mat!!! Älskar!


Fotograferats

Hihi kul!!! :)


Hihi

Kommit till mela och Daniel nu och de bjöds på chai latte nomnom :)


Nommom

Pizza och VD mer pepsi och Nisso :) mys mys! :)


Dagens ord!


Burit..

Burit in pellets med Jessica åt mamma :) nu ska vi ut och gå en runda sen kika vampire diaries, sen ska vi hämta älsklingen och göra ett snabbt ärende, nyfikna?! ;) in not telling....
Sen ska vi hem till mela och busa en stund sen hem och gosa :)


Dagens ord!!

If you don't like something, change it.
If you can't change it, change the way you think about it!


Snyggt!

Snyggt från Gina!!! Ge mig? :) om man skulle shoppa, eller önska sig något i julklapp? (A) äääälskar den vinröda tröja 'toxicTribe' mmmmmmmm kärlek! Haha


Hihi

Sitter och spelar på mobilen, haha! Kul, men är såååå dålig! Haha så samlar pengar till nya gubbar mm! Haha, säger som pappa alltid sagt, antigen tur i kärlek eller tur i spel! Jag har ju då tur i kärlek och en heldel otur i spel xD haha


Mat

När jag kom hem så städade jag lite, slängde i en tvätt och duschade, och sen vart mamma färdig med maten, nomnom! Potatis fläsk och löksås! :) såå gott!! Men nu blev jag as mätt haha! Hemskt!


Pugh

Skulle upp vid tio, men oj vad vi försov oss xD klockan är nu tolv, vart uppe till typ fyra inatt och glodde tv haha! Men men snart blir de skolan iaf :) halvt irriterar att jag alltid försover mig...


Hihi

Suttit med cappi, Jessica och Nico och kikat på illuminati och käkat macka, nomnom! :) nu sitter jag och Nico och dricker en varsinn öl, bra dag! Imon blir de skola och sen bus med några roliga filurer :) sen hem och tvätta en heeel deeeel :)


Hihi

Jahopp, snart ska jag åka och hämta Jessica och köra hem henne, sen upp till cappi, laga lite käka och kika tv :) massa mys! :) hihi mela har tänt massa jul ljus här, luktar sååå gott!


Skola..

Hejsan hoppsan, precis vart i skolan och nu åkte vi hem till mela, sitter och fikar lite :) fick lite pöw av hjärtat med :) nomnom


Sådär ja

Nu drar vi till skolan om en halv timma och jag har precis sminkat mig och käkat en macka! Medans jag är i skolan får Nico jobbet att städa lägenheten Haha! Snäll jag är mot min sjukling (a) haha


Godmorgon :)

Vaknade lite innan elva så ligger och kikar tv!! Glömde balkongdörren öppen inatt, BRR! Så är kyligt här inne, tur är så är älsklingen varm :) hihi ska snart upp och göra kaffe, ochchokladmacka och fixa iordning mig till skolan! :)


Muuuuuums

Älsklingen gjorde aaaaas god mat, spaghetti och köttfärsås, en av dom absolut godaste köttfärsåserna jag smakat :) nomnom! :) nu blir de film och slapp med mina två små grisar <3 :)


Baka baka liten kaka!

Cappi jag och Nico har druckit lite kaffe och busat lite med muffins haha! :) kul som fan iaf :) nu ska vi göra spaghetti och köttfärsås :) sen ska vi äta våra vackra cupcakes haha! :)


Vart...

En vända i gekås idag, typ en halvtimmar? Köpte INGET, så olikt mig haha!!! Men skulle bara med cappi att köpa en snabb outfit! Så de fick undan!


Puh

Vart i skolan nu, ha as stressigt med matten alltså!! Måste verkligen spendera mer tid i skolan så jag hinner färdigt!!! Men de får räcka för idag, läraren ska på möte men men!


Jag är så snäll ;)

Köpte även en as snygg kofta till älsklingen :) hoppas den ser bra ut på honom :) hihi men han är ju snygg i allt :)


Shoppade ju lite igår :)

Köpte även en bh och två par leggings :)


Godmorgon!

Hej hopp, precis vaknat så sminkat mig och ska snart trilla ner till skolan ! :) är dock as seg, vet inte varför :( men men, så här ser jag ut idag med den nya tröjan jag köpte igår, med typ fräcka nitar på axlarna, dåliga bilder i know! Men den är sååå snygg :)


Hmm

Klockan är lite över tolv, och jag har en snarkandes pojkvän på bröstet! Men jag klagar inte! Haha! Kikar på road wars och dricker pöw, that's life! Vi har iaf käkat lite god mat och kladdkaka efter de, vanlig dag med massa Gos! Älsklingen mådde inte helt hundra så får ju ge han MASSA god mat <3 haha! Imon ska jag visa de lilla jag shoppat idag, älskar dock mina nya smycken :) fniss! Hihi


Nä vad sött!

De första jag gjorde när jag fick tillbaka min fungerande telefon vart och kika in på bloggen, och hittade en suuuuper söt kommentar, tack så mycket lille du! Glad att jag omedvetet hjälpt till :) haha!
Men du gjorde min kväll! :)


Ääntligen!!

Tur att man har en bra karl som nu äääääntligen fixat min iPhone!! Haha! Fick låna hans Sony Ericsson i EN dag, jag svär, jag dog nästan! Fyfan, att man har haft en sån?! Years ago... Tekniken förändras säger jag bara!! Men som sagt, glad att ha min egna tele igen!!!! :)


Idag!

Idag har de inte hänt alls mycket! Vi sov till typ ett, sen käkade vi, kikade tv, duschade och stack ner till Cappi och Robin :) käkade lite pizza, godis och spelade lite :) haha och nu är klockan elva och vi funderar på en promenad eller kanske älgsafari med massa kaffe/oboy :) haha imon ska vi alla fyra till Nico's garage och pilla med bilar!


Gud Gud Gud

Bara gnäller på bloggen idag xD men jag måste verkligen fixa mina naglar snart!! Haha hatar och ha helt förstörda naglar, inte alls van vid de!!


Hjäääälp!

Jag behöver, BEHÖVER, ett nytt smyckesskrin! Har tre st och jag får inte alls plats med med smycken i dom små!!! Och så är de så osorterat!! Någon som vet vart man kan köpa stora smyckesskrin nånstans!? TIPSA! Tack :)


Paniiiik!

Åh dör! Min tele har värsta dött! Blir sååå sur! :( puhu, vart död sen i fredags :( men men, klara mig utan! Saknar sms;a, fb och bloggen typ haha! Iaf igår vart vi med Cappi och Robin och gosade, och fram emot kvällen blev de stan med M&N :) trevligt! Och de vart kul och se alla utklädda!! Hahaha vi vart själva inte utklädda, :( missade de! Haha så vi somnade 07.30 inatt haha puh! Bilder sen igår :)


Mums

Brunch :) nomnom


Dagens ord


Godmorgon!

Luggit vaken ca en timma, älsklingen sover fortfarande! Ska nog väcka han snart, vill ha frukost och kaffe tillsammans med honom ju! :) dag vet jag inte alls vad som händer, förslag some one? :)
Hopp godmorgon iaf! :)


Igår

Igår, vart och hälsade på mysan i några timmar, trevligt!!! Sen åkte jag och hämta älsklingen, och vi åt tacos och kladdkaka son jag överraskade han med :) blev även nån god öl! Slocknade hårt som fan vid 02.00-03.00! Lyckad gårdag som fan :)


JAAAA

Äntligen en bra julkalender!!!! Älskade mysteriet på greveholm, och nu kommer två:an, tvivlar dock på att den är lika bra som den första men lätt värd att se, kalla mig barnslig ;) men men :)


Dagens ord


Jahopp

Nu är vi snart klara på jobbet, på g till Hylte och ska till lagret och packa ut massa skit sen dagen! Puh! :) men De har varit en rolig dag med många Goa arbetskamrater :) och vi alla gick och åt på nån restaurang vid lunch :) jag åt då ärtsoppa och pannkakor, men pff portionerna va MEGA så blev typ bara pannkakorna haha


RSS 2.0