Puh

Såå skönt och komma hem, blev dusch istället för bad och kaffe istället för öl! Haha
Efter en riktigt lång dusch så har jag somsagt startat kaffe och lite så :) hungrig börjar jag bli med, bara käkat en fralla idag(frukost) FY mig!!! Får gotta mig ordentligt ikväll haha
Fastnar absolut inte på bild idag! Varning!!


Blö

Inte kunnat blogga idag!! Och nu är jg snart klar för dagen, heeelt slut! Blir hem och ta en öl och slänga sig i badkaret!!!!!
Lite skönt och se solen idag iaf!! Längtar!


Inlägget skulle upp 08.30

Jobb med cappi idag, Fyfan de ser inte ljust ut!! Sitter och dricker både kaffe och pöw och lyssnar på 'stormen' nu på min rök rast haha :)
Längtar tills jag kommer hem så kanske mamma kommer och badar gizmo :) och så är man äntligen ledig imon, behövs verkligen! Svårt med både jobb och skola! Haha men men :)


Bra film :)


Mums

Käkade kvällsmat gör en timma sen, lasange och sallad, nomnom! Sen gick vi och lämnade gizmo :) nu blir de efterlyst sen fiiiilm :)


Besök!

Cappi, Robin, Jessica och Sören är på besök på kaffe :) och ääääntligen har mina vitrinskåp kommit! Blir och lasta in lite grejer i dom ikväll och fixa klart tvätten :) hihi


Världen bästa pojkvän

Har tjatat så mycket om den här porslin ängeln och älsklingen kom hem med den, choklad och två stora rosor till mig sötnoooos❤


Promenad

Haha de går bra med gizmo iaf, busig men ovanligt lugn och duktig :) haha


Min garderob

Börjar få lite ordning, men så mycket kvar! :)


Jahopp

Klar i skolan, så vart hemma och städat :) dammsuga, moppa golven, torka av och lite så :) Amanda kommer inte idag, hade de på känn! Men men, ska snart ta bilen och hämta gizmo och gå en runda med honom sen får han va med mig till nio ikväll :) hoppas han bara sköter sig och inte vill märka revir här :o


Jobbat

Jobbat massa, nu hemma på kaffe och kaka med cappi :) snart blir de skolan! :) men först en dusch och lite så :)
Ikväll kommer Amanda och hennes Pojkvän och kikar runt lite :)


Hemma!

Hemma från gekås, köpte bara lite skit och lite blommor till Nico :) <3 haha


Hemma

Hemma från jobbet, blev en dusch och lite kaffe, snart åker jag och capoi och hämtar Sandra sen åker vi till gekås, ska dock inte köpa nått :) tror jag (a)


Love

Trodde aldrig jag skulle kunna känna sån kärlek som jag gör för min pojkvän, han är den bästa killen jag någonsin träffat, och han är min!
Är så glad att mitt liv tog en sån vändning och att jag fick chans att träffa Nico!
Visst de första månaderna betedde jag mig som en riktig idiot, och brydde mig verkligen inte alls(vart riktigt elak på alla sätt och vis) men allt är så annorlunda nu, jag gav han chansen in i mitt liv och mitt hjärta, och de är ett beslut jag aldrig kommer ångra!!!
Jag älskar dig mer än jag någonsin älskat någon annan❤


Tidig lunch

Sitter och äter lite lunch, sallad för min del, nomnom! Hihi
I eftermiddag kommer nog Sandra över på kaffe, om hon har tid, ensam hemma tills ikväll ju :)


Jobbar!

Jobbar med systrarna idag, kul kul :) snön håller på och försvinna, hoppet om våren känner man haha!
Nu är de iaf en liten paus så röker och dricker pöw, Inge skojj alls att skriva haha ciao!


Mums

Agust vart här och Nico lagade massa god mat till oss :) nomnom! Dock vart jag lite osocial och fixade i min garderob. Haha :) oopps


Handlat lite!

Tog en promenad ner till Ica :) kyligt men skönt!! :)


Kaffe :)

Haft massa kaffe gäster här :) Andreas och Sandra, cappi och Jessica :) massa trevligt! Ska snart hem till mamma och hämta min bil och lite så :)


Hihi

Ledig idag :) så gick upp vid tio :) slängde i en maskin tvätt och fixade disken :) nu har jag slängt på mig myskläder och dricker en kopp kaffe, ska strax gå och möta upp cappi så ska vi göra lite ärenden i centrum :)


Lugna Favorit låtarna just nu!! :)

Nån ni gillar? Eller tips på några andra bra? :)


True words


Igår!

Igår satt jag och Nico hemma och festade till de, ensamma! Gick åt några öl och en halv flaska sprit, riktigt roligt hade vi!!! :) roligaste festen på länge, fast vi bara vart två :)
Kan man nått mer än att älska mina nya byxor eller? ;)


Underbar söndag!

Vaknade med frukost på sängen och ett badkar med massa skum :) underbar pojkvän!!!<3 framemot eftermiddagen kom både min och Nicos mamma och hälsade på :) trevligt <3


<3

It was the sweetest thing that could ever happend, it was a fantasy, a dream come true . It was the day i met you <3


Gos med älsk❤

Jag och Nico gick en liten promenix till samhället för och köpa lite tycka-synd-om-oss-själva gott :) haha blev pizza, godis och juice :) nomnom! Så har kollat tv och bara gosat massa under täcket, underbar söndag! :) imoooorgon är en braaaaaaaa dag, på tal om nått helt annat :)


Igår

Haha, igår va de en trevlig fest hos Amanda, men drack somvanligtvis lite för mycket :) så idag mår man inte allt för bra :) haha
Idag blir de troligtvis pannkakor med älsk, cappi och Robin :) nom noooom glömde och ta bilder igår, så ni får bara se hur jag såg ut haha


Igår

Hade en as rolig och mysig dag med älskling :) han köpte hårfärg, godis och schampoo och balsam ❤ sen åkte vi till mela och kikade film, blev ingen fotografering :)


Hahahaha

Väntar....... :)


Jarop

De gick as bra i skolan :)
Nu har jag iaf fått i mig nån mat och väntar tills Nico kommer vid tre, då blir de staaaan :)


Thihi

Älsklingen lämnade bensin pengar till mig hemma så ska åka och tanka strax :D : D tack älsk ❤ har iaf slängt på mig lite smink :) så snart pyser jag, håll tummarna åt mig!!! :)


Hihi


Jahopp

Vaknade halv tio, så har hunnit duscha och slängt i mig en kopp kaffe, vid ett ska jag till skolan, lite nervös :o
Sen kommer Nico vid tre så ska vi in till stan och besiktiga hans bil och in på hm :) hihi sen ikväll blir de hem till mela och dani :)


Super glad

Jag har världens bästa mamma <3
Jag har världens bästa pojkvän <3
Jag har världens bästa syskon <3
Jag har världens bästa pappa <3


15

15 dagar kvar❤❤❤


Haha


Dagens ord


Hahahaha


Jaa

Dagen börjar som vanligt med kaffe :) mela vart på besök och snart kommer Andreas :) har såååån träningsvärk idag Fyfan! Haha :) men de är skönt! Vet man att man gjort nån nytta :) haha idag händer inte så mycket, vart vaken sen nio, och ska till skolan vid ett och vara där maaaassa timmar, förhoppningsvis orkar jag de!! :o sen kommer kanske manda och då blir de en promenad och lite så :)


Puh :)

Vart ute och gått i lite över en timma, skönt va de och gå ensam faktiskt :) spelade en och samma låt hela tiden Hahah! Typiskt mig xD


Mums

De vart gott med semla hihi. :)
Ingen ville ut och gå idag, så blir en promenad ensam :)


Åh

Hemma :) dricker kaffe och är fett sugen på en promenad :) men ingen är så high på och gå med mig :( ska ringa och kolla med Amanda :)


Yes

Mötet gick otroligt bra! Puh men fy vad stress jag har nu :o snart hem, är hos cappi med Sandra och dricker kaffe :) men mamma skev att hon köpt semla till mig nomnom haha


Hahahahaha

Jasmine tog massa fula bilder på mig haha as garvade! Iag snart dags för möte :)


Dagens ord!


;)

Oh, you gotta live before you learn! ;)


Hihi

Har hämtat cappi så nu dricker vi lite kaffe innan vi ska promenera till samhället :) hihi massa myskläder på idag, mjukisbyxor och grejer! Life!!:)


Godmorgon :)

Vaknade vid nio :) nu dricker jag mitt kaffe och röker. Alla mina systrar håller visst på och sluta röka, as duktiga :) hihi. Iaf nu kokar jag ett ägg och ska snart käka frulle :)


Affären

Följde med mamma och handlade, självklart slängde jag i lite (a) nötter och ett läppsyl till mig haha :)
Men asså HERREGUD vad jag är sugen på en semla! Nån som ätit nån i år? NOMNOM


Hehe

Jahopp vart en bra dag idag hunnit med mycket i matten, promenad och kaffe med aaaaalla min syskon ;) tjoho! Nu har jag precis slängt i en maskin tvätt till och hängt upp den andra!
Imon ska jag på ett möte, sen skolan, sen förhoppningsvis kommer Amanda hit, fårse annnars får jag hitta på nått annat :)


Hihi

Sitter ute och dricker glögg och tar en cigg, as mätt efter maten :o


Mat :)

Nomnom mamma gjorde egen röra och egna biffar med ost och skinka i noooomnoooom :)


Smile


Haha

Jahopp nu är mela, cappi, Andreas och Sandra här och dricker kaffe :) mys. Hihi
Rensar färdigt kläderna, cappi snodde några plagg och Jessica ska kika om hon hittat nått sen med :) så nu ska jag allt tvätta :)


Dagens ord!

Truuuue


coffee

Blev väckt 10.00 sen dess har jag druckit kaffe och diskat :) och fy vad snö de kommit här, jag som hoppades på vår :( nu ska jag rensa på mitt rum, har fyra sopsäckar kläder som ska gås egenom :) som tur är ska cappi hjälps mig :)


?


New in!

Tack Sören för ljuskopparna! :) söta huh? Har iaf kommit hem från ss och ligger nu i soffan, helt seg! Vart hos alla och hälsat på idag och alla har varit här haha! Men iaf, är såååå hungrig :) får nog ta och laga nån mat snart! Fast är egentligen ordentligt sugen på äggmacka haha! Fårse fårse! Nu tv tills jag orkar komma på vad jag vill äta :)


Dagens ord


Jahopp

Så då va jag klar i skolan för dagen! :) känns skönt! :) så nu är jag hos Andreas och Sandra och snackat skit! :)


Kaffe

Kaffe hos Jessica och Sören :) Gos, ska dock till skolan snart, sen hem till Andreas och Sandra :)


Godmorgon!

Väntar på att få kaffet serverat, de händer nog inte, får resa mig och ta de själv! Haha
Idag
Händer de inte mycket, skola och aa.. Hm, träna kanske!


Snyggt

Snyggt från ginatricot! 
Något ni gillar? :)
 

Jahopp!

Jaha suttit inne på datorn för engångsskull och fixat lite ;) Haha
Nu sitter jag och fular mig med Cappi, har precis käkat kvällsmat, och ska snart träna med henne och sen slänga i mig en sömntablett. 
Annars har jag inte gjort så mycket idag, druckit ett X antal koppar kaffe, galet! Och lekt massa med älsklingen, men nu är han och spelar data med Robin, haha! Dom behöver en gos kväll, hahaha! 
 

Hihi

Jessica och lina kom på kaffe :) hihi skojj :)
Ser dock ut som fan idag haha! Inga fler foton på mig asså :)


Gott

Ännu en dag börjar med en rejäl frukost! Nomnom :)


Dagens ord!


Godmorgon!

Sovmorgon !!! Sov till halv tolv, skönt! Vart uppe till typ 04.00 som vanligt :/
Men men , Nico sover fortfarande och jag ligger i sängen, ska ner och slänga på kaffe och fixa frulle! :)


Mat

Käkat kebabsallad med mamma och Nico och kikat på skräckfilm, suck! Hahaha


Gott

Ska snart hälsa på mela en stund :) sn kanske iväg till manda och sen ikväll myskväll med mamma :)! Hihi


Kaffe

Kaffe hos Andreas och Sandra med Sören, Jessica, Nico och barnen som springer runt :) hihi


Frulleeeee

Med baby <3


Blö

Mår fett illa, hoppas inte magsjukan är på G här :o
drog till forum(pubb), nykter, men nä jag tyckte inte de vart kul där idag, annars brukar jag alltid göra de roligt, nykter eller full :) men tror somsagt jag börjar bli sjuk så vart inte taggad. Iaf nu blir de film (the holiday) och chips med älskling ❤


Mat :)

Älskligen lagade kvällsmat :) blev hamburgare, nomnom, älskar när han gör maten, då blir allt perfekt :) pojkvänspoäng! :)
Här är en bild på hans hamburgare, han ska alltid göra sin mat 'too much' haha!!


Sådärja!

Tagit på mig lite kläder :) blir en promenix ner till cappi på kaffe med gizmo och Nico hihi Gos :)


Nomnom


Puh :)

Tagit upp tvätten, diskat, dammtorkat och fixat :) väntar lite med frukosten haha :) snart dags att slänga in en maskin tvätt till :) :)


True story!


Jahopp

Vaknade vid tio :) Nico åkte iväg på ett ärende och jag dricker en kopp kaffe och glor på mina ägg, haha


Hihihihi


:)

Jag och cappi åkte till Andreas och Sandra på lite kaffe, läängesen man såg dom :) men nu släppte cappi av mig hemma så dricker ett glas varm oboy innan manda kommer nu vid halv sex så ska vi ut och gå med hundarna, så på med maaassa kläder.


Hihi

Suttit i telefon i en halv timme med lille manda, snackat lite skit :) fårse om hon kommer hit idag :)
Nu har jag iaf druckit upp de sista kaffet och fixat mig lite, cappi kommer 12.30 och vid ett ska vi på ett snabbt ärende, sen skolan nån timma, måste vara tillbaka 15.00 och gå ut med gizmo dock :)


Fy!!

Kollar på SPCA, ett djur program! Dom räddar djur, Fyfan alla människor borde inte få ha hund!! Va en stor schäfer som haft samma halsband på sig sen han vart valp... De hade VÄXT in i huden! As hemskt, stackars hund!! Skulle aldrig kunna göra så mot ett djur fy :(
Bjuder på en söt bild jag hittade på Google.se (bilden har inget med texten att göra)


Dagens ord !

Så sant så!!!


Frukost för en drottning!

De vart gott med frukost!! Nomnom :) blev äggmacka och kaffe medans jag kikade på animal planet, lejon :) hihi
Så nu en cigg :)


tjohoooo

Klockan är 09.00, och jag är vaken!! Vaknade innan min klocka tillochmed :) awesome!! :) somnade dock as hungrig igår, så snart ner för kaffe och frukost :) sen ringa och väcks både cappi och Nico :) <3
Bjuder på två sleeeeetna bilder nu så här på morgonen, gäsp.


Bom

Ätit kvällsmat nu, nomnom!!! Tacokryddad köttfärs i paprika :) awesome :) hihi har även hunnit toppa håret! Kort blev de visst, 4 cm menmen :)


Färdig i skolan

Tjoho, de gick faktiskt bra idag :) nu blir de hem, toppa mitt hår, käka och lite så, hade behövt fixa mina naglar med :o


Dagens ord!


Vacker utan spackel

Jahopp, vaknade vid tolv, käkat frulle, druckit kaffe :) nu blir de snart skolan :)


Precis !

Precis gjort fotbad! Skönt!!! :) hihi


Fyfan vad god kvällsmat mamma gjorde idag!!!!!

Sallad:
Gurka
Tomat
Paprika
Lök
Salladsblad
Och valfri salladsdressing :)

Ostfylld Bacon inlindad kycklingfilé!
Fyll kycklingen med vitlöksost, och linda in kycklingen i bacon. Sen in i ugnen, klart!
Jag hjälpte ju givetvis till :)


:)

Duschat gizmo, fönat och borstat :) riktigt fin blev han :) hihi han gillar att duscha men vill busa med borsten och hatar hårfönen haha :)
Och jag hann också duscha efter gizmos spa dag Hahah :) bjuder på en bild där lillen smutsig och blöt :)


Puh

Burit in ännu en pall pellets, de är tungt, men de går riktigt fort :) hihi
Nu efter maaaassa vatten blir de kaffe och frukt :)


Jahopp

Nu har jag satt på mig lite kläder och smink, slappdag!
Ska till skolan halv två, sen vara där nån timma, sen göra ett ärende, sen promenera hemåt, sen bära in pellets och lite såntdär! Haha


Dagens ord


Omelett och kaffe!

3 ägg och 3 msk grädde! Krydda lite vad du vill, tex salt, peppar och oregano. Rör ihop, sen in i stekpannan,
Sen släng på skinka, fetaost och gräslök, nom! Varsågod god och nyttig frukost!
Jag och mamma gjorde en dubbel eftersom vi är två :)
Man orkar inte äta upp dock hha :) nomnom


Fun life....


Lång!

Lång promenad med hundarna, dom hade skojj iaf :) nu är gizmo och jag hemma, heeelt slut är han :) haha


Dagens ord!


True!


!

Har nått i ögat!!! Aj! Appråpå ingenting :)
Ska snart ut med gizmo sen lägga han i sin bur så vi kan åka till Amanda :) han kommer nog ha kul, han har väldigt mycket energi och ingen annan hund han träffat vill busa med honom (dom har då vart vuxna) men manda har en liten valp, så dom kommer nog stimma runt! Haha


Kaffe

Druckit nån kopp kaffe med älsklingen, nu har han åkt och snart kommer väl manda :) blir att gå en långrunda och snacka skit!


25!!!!!!!

25 dagar kvar !!! J A G L Ä N G T A R! :) :) :) :) :) :) :) :)


Gos!

Film och lite glögg och ost med världens finaste :)
Imon ska jag träffa manda, blev inget idag. Inget annat och rapportera sooooo over and out.


Dagens ord


Ute!

Ute och gått en skogsrunda med gizmo och Nico :) Gos!
Men hem snabbt för lite vatten och sko byte sen blir de ner genom centrum också, kul :)


Tjollahej!

Plockat upp min och nicos datorer och köpt med oss chips och läsk :) Haha, man måste ju äta lite gott till spelandet :) 
Haha, först en kopp kaffe och vänta på Jessica :) Sen börjar vi spela tjohoooo :) 
Blev dock ingen promenad, men ska träffa Manda imon, skälla lite på henne, haha! Så dår får vi gå en långrunda, fårse om jag tar med mig gizmo eller inte, han är ju lite jobbig, haha :)
 
Bild sen Manda fotograferade mig. FÖr en månad sen :)

:)

Nu blir de att lämna lite stolar! Och sen till affären :) får kanske skita i promenad idag :( puhu!


God frukost!

Nomnom :) jag och älsklingen hade massa Gos frukost :) hihi sen kom Jessica och cappi, lite stimmigt haha! Idag blir de data spel med Nico, Robin, cappi och Jessica :) fun! Men innan dess blir de en promenad med Nico tror jag och ett stop vid affären :)


Dagens ord


Ops..

Jag som hade börjar vända rätt på dygnet,,, trodde jag! Vaknade vid 12.00 men Nico ligger fortfarande och sover haha! Tagit på mig varma kläder för ska lätt gå en promenad idag :) sååå fint väder, kallt men soligt! Nu dricker jag en kopp kaffe och ska snart slänga i mig en macka :)


Dagens ord..

No matter how carefully you choose your words, they'll always end up being twisted by others!


Sååå gott

Min mamma äger verkligen på och göra smörgåstårta fysatan, vad gott!! Mat koma, lätt värt de!!! Mums!


Sååå skojj!

Haft så skojj hos Erica! Vart mycket och ta igen! :) satt och snackade några timmar och några koppar kaffe slank ner! :) får göras om snart!!! :)


Färdig!

Färdig med allt jag skulle göra, jobbet, gymmet och duschen :) nu blir de en cigg sen drar vi :)


Jahopp

Då vart de jobb idag, redan jobbat i tre timmar, de går fort :) men lite halv seg idag, men de är bara att köra på! :) lär bli klara om två - tre timmar sen blir de gymmet med Jessica tror jag :) sen hem och duscha och dra in till stan med cappi och träffa Erica :) tjohej!


Knas!

På senaste tiden har jag veeeekligen kännt att jag vill rida, red med en gammal tjejkompis när jag vart liten och har alltid tyckte de vart kul och intressant! Vet inte riktigt vart de här kommer ifrån haha! Får väl se om man sitter på en hästrygg snart, fast jag har SÅN otrolig respekt för hästar, nästan lite skrajj haha.
Bild lånad från Google.se


:)

Kikat slutet på en tecknad film och nu blir de M I 2 :) fårse om man glor på hela haha :) käkade även lite sallad, med ost :)


Hihi

Har precis ätit två mackor och fikat med Nico, cappi och Robin. Nu har alla åkt förutom cappi och mamma har kommit hem från jobbet :) ska sova här inatt :) så blir nog lite film, men måste upp tidigt imorgon, blir jobb,gym och möta upp en gamla tjejkompis i stan(KUUUUL :D)sen måste jag in på H&M och kika (a)


Puh

Bärt in en pall pellets, puh! Men de behövs ibland :)


Frukost

Nomnom!! Nu en cigg sen gå en liten längre runda med gizmo :) så han får springa löst och go nuts :) haha


Dagens ord!


Godmorgon.

Blev en hel del dricka igår för mig och cappi, klippte fyra cider och en champagne flaska.. Eller de va mousserat vin faktiskt ! Men Ojoj, tål ju lika mycket som en skolpojke. Haha! Men vart uppe till typ fyra inatt, så vaknade nu vid 13.00 haha! Iaf ner till kaffe och en macka! :)


Så!

Människor som kan erkänna sina fel, är
Starkare än dig!


Så är de

Jag vill berätta för er hur mkt jag saknar en tjej, en tjej som tagit stor plats i både mitt liv och hjäta. Alla får säga vad dom vill, men den här tjejen älskade jag som min syster!
Att allt kan förändras och blåsa bort så fort ?!?
Det är ju så hemskt, från att umgås varje dag till att knappt hälsa på varann. Den här tjejen och jag gjorde allt ihop, delade verkligen allt från cigg till varandras smink!
Så fort jag mådde dåligt, var de henne jag ville ha vid min sida, hennes axel jag ville luta mina gråtande ögon mot, hennes råd och hennes sätt att se på saken. Men vad är allt de nu? Är det borta?Föralltid?
Det är lika bra vi inte är vänner längre.... Men jag vill att du ska vet att jag sakanr dig, för den du var INNAN den som fanns där, inga lögner och inget svek!

Var tog du vägen? Vem blåste bort dig?


Haha


Ostbricka

Cider och ostbricka, dax att duka fram :)


Dagens ord


Fix

Just hämtat mamma från jobbet, sen blir de affären, ut en lååång runda med gizmo, fixa ******, hem igen och sen ännu mer fix. Mycket att göra idag :)


Mums

Jag och cappi gick ner och handlade lite gott till kvällen :) när vi kom hem gjorde vi mat med nico (as gott) men de vart första målet mat, 19.00 not soooo good! Men men, nu blir de nog lite slapp framför tv:en sen lite spel och natt promenad! Gos!


Lite bilder sen igår(nyår)


RSS 2.0