Weei

Handlat massa :) snart hemma, men först en glass :)


Hihi

Nu är jag och älsklingen påväg till stan, vi ska storhandla, äntligen!!! :) inte haft nån tid och de ekar i kylen! :) haha, sen ska jag fira Nicos födelsedag idag(eftersom nu är vi båda äntligen lediga haha) så blir restaurang och massa god mat :) <3 gosa!


Dagens ord


Hihi

Hunnit med mycket :) storstädat alla rum förutom sovrummet, och gått igenom lådor av fina prydnassaker och porslin från pappas släkt :), hunnit gå till affären två gånger och nu ska jag snart slänga in tandblekning och fixa naglarna :) bjuder på två FAIL bilder xD


Puh

Jobbat hela dagen, helt slut! Krävande och städa i 7-10 timmar per dag! Och sen komma hem och städa, tvätta, fixa mat mm! Hatar när älsklingen jobbar kväll, annars är han alltid så underbar och hjälper till <3
Idag hade jag bara velat lägga mig i sängen och sova, sova bort hela dagen, hela natten och vakna imon som en pigg och kry människa! JAG BEHÖVER SÖMN xD, men men, ska snart orka byta om och dra till affären med Cappi, sen kommer My med, fårse vad vi hittar på! :)


The cake

De va första gången vi 'arbetade' med marsipan, inte så himla lätt alltså :o haha! Men den kanske blev lite söt trotts sina skönhetsfel :) och god va den!!! :)


Hihi

Eftersom jag och älsklingen inte träffades igår under dagen, va jag vaken när han kom hem vid tolv ;) då fick han sina paket och sin tårta som jag och Cappi gjort :) han blev nog lite överraskad allt :)


Glöm inte...

Glöm inte följa mig på instagram ;) dör heter jag: thessphess


Jumbo kaffe?

Massa kaffe, check! Kikar efterlyst på TV3 :)


Puh!

Precis slängt i mig två mackor, super mätt!!! Haha blir lite tv och kaffe nu, sen en dusch sen SÄNGEN, förhoppningsvis orkar ja vara vaken tills älsklingen kommer hem :/


Puh!

Jobbat heela dagen, totalt slut, Cappi bjöd på världens godaste macka, från kinnard! Nomnom, men nu ska vi vandra till affären :)


Weeii

Idag fyller min man år!!! Grattis älskling ❤❤❤
Han jobbar ju kväll idag och jag förmiddag så gått om varann idag, men ska fira han på fredag, inte bestämt vad vi ska göra ännu ;) hihi en picknick kanske? xD


Jahopp :)

Kom över några killar som inte kunde svenska, som försökte med hjälp av telefon förklara att dom kört in i min bil, de va ju skönt att dom kom och erkände, synd att vi inte förstod varann? Så fårse vad som händer, måste givetvis anmäla olyckan!! Men men , nu är jag as trött efter dagens jobb och värre blir de imon och på torsdag, trött trött trött, men nu blir de en låååång dusch!☺❤


Sååå gott

Lagade lite mat, själv, haha, och givetvis matlådor till imon och en portion till älsklingen ikväll :) massa gott blev de!!! Nomnom!!!!!


Hihi

My kom över på kaffe och fika, sen gick jag med henne hem med Cappi och kikade på hennes OTROLIGT söta kattungar!! I want them thihi <3


IGEN?!

Nä nu jävlar blir jag fan irriterad, nu är de nån jävel som kört in i min bil IGEN och hela lacken är förstörd. En lapp? Ett nummer ? En ursäkt? NEJ! Men personen ställer sig på min parkering med gul färg på hela sin bil? Ganska UPPENBART att de är min bil du har KÖRT in i!!!!!!!!!! Suck.......


Lunchrast

Jobbar på som satan i en väldigt skitig lägenhet!!! Puh, men nu är de lunchrast och stack upp till Cappi och käkade två mackor <3 nomnom


Film och gott :)

Jag köpte med lite gott till den hyrda filmen :) gosa <3


Råkade bli en pizza med :)

Delade på en pizza, vi tre haha! Nomnom :)


:)

Nu har vi gått en promenad så nu blir de lite fika!! Gosigt :) hihi kaffe och Amanda hade med sig MASSA fika :o hahahah


Hihi

Så nu blir de picknick och promenad med manda och Cappi :) trevligt!!


Dagens ord


Hihi

Slängt i en tvätt, fixade disken och plockat iordning, nu ska jag bädda sängen och dammsuga :) eller så dammsugar jag när jag kommer hem :) haha men fint blir de, även fyllt skålarna med godis haha :) detta är min favorit skål som jag fick av farmor <3


Frukost

Frukost på altanen med älsklingen <3 hihi massa gosigt :) nu ska han snart pysa till gymmet och jag ska hälsa på Cappi en stund :) skönt och va ledig, i veckan är de maaassa jobb! :)


Hmm

Vart vaken sen 09.30, men ligger kvar i sängen bredvid en snarkande pojkvän. Ingen lust att resa mig upp och börja med alla vardagliga sysslor och rutiner, kryper nog ihop under täcket igen :) och går upp om en halv timme, låter som en plan!


Chicy.se

Häftiga och billiga kläder! Gå in och kika :)
Mycket 'space' mönster, tuffa koftor, fräcka toppar, riktigt varierat!!! :) ääälskar den genomskinliga väskan ;) fashion!


Gaaash

Filmen vart sååååå bra!!!!!!! Fast and the furious 6, vill se den IGEN OCH IGEN OCH IGEN!! Rekommenderar till alla :) hahaha vill ha den på dvd, NU! :)


Hihi

Nu har vi varit hos Nicos mamma och lämnat en blomma med <3 hihi men nu rullar de mot stan och biiiiiio :) Wei!


Hihi

Har målat naglarna och nu är jag och Cappi hos mamma och dricker kaffe och lämnat en blomma :) hihi <3


As bra

Hörde denna låten igår hos Nicos föräldrar, sååå bra!!! :)


Dagens ord


Hihi

Fick gå över hos syrran och låna ägg :) haha tack! Men en smet blev de!! :) nu en kaffe :) sen steeka! :)


Ni glömmer inte...

Ni glömmer väl inte morsdag idag? ❤
Hur firar ni morsdag? ☺
Grattis mamma älskar dig såååå❤❤
(Bilden har inget med texten att göra)


Hihi

Jahopp, va hemma runt 03.00 igår, haha men skönt och inte va bakis :) hihi vaknade nu vid 09.00 och älsklingen sover så fundera på om jag ska göra pannkakor till frukost? Hm fårse om jag orkar ☺ nä men går dagen va trevlig med god mat och de bästa sällskapet :) tummen upp!!!☺👌


It's all about...

The details ?


Redo

Då har man slängt på sig lite kläder och smink och snart redo för att grilla lite :)


Stressat

Stressat massa i morse :) men hann till pappa till tolv :) nu sitter vi och skrattar och har super kul :) <3 hihi men snart hem och fixa oss för ikväll :) då de blir grille och så :)


weei

eftersom våra kvälls planer gick i kras, vilket jag hatar(när man bestämt nått och de skiter sig), så låg jag och älsklingen och kikade tv, då han säger att jag borde prov köra hans bil, och så blev de, jag körde över en timma och vi pratade om allt mellan himmel och jord, super bra kväll!!!! :) :) och jag börjar gilla hans bil, fast de är en SAAB, som tur är den ny och inte en gammal skit modell ;)

imorgon blir de att hälsa på pappa, om han svarar på smsen :( ,och sen på kvällen hem till Nicos föräldrar och grilla, jag ska va nykter och köra :) kommer nog bli massa trevligt :)



sen på söndag blir de äntligen bio med älsklingen, soooooooom vi har väntat på FAST SIX, weeeeeei så taggad, läääääängtar!! :)



åh

min söta man kom hem med blommor och två prydnadssaker :) han vet att jag har de lite jobbigt nu <3 underbar är du <3
älskar dig <3





ge mig

klickade mig in på www.Nelly.com och hittade massa snygga bikinisar!! haha
vad tycker ni? :) färg och MÖNSTER, så hett i sommar!!!










och min favorit är denna under, sååååå fin <3 kärlek♥

men köpte ju en ny bikini igår, gillar den med :) vart tvungen och köpa ny eftersom de jag hade förra året, bokstavligt talat ramlade av!!
denna köpte jag på Gekås igår, tummen upp!!!! :)




suck

telefonen har krånglat sååååå mycket så har inte kunnat blogga :( iaf nu är jag hemma från jobbet, helt slut! så blir en liten fika, väntar på älsklingen ska komma hem så ska vi laga mat! hungrig!!



Hihi

Har käkat massa god tacos NOMNOM! :) men nu blir de film. Iron man 3 :) och lite chips och choklad :)
Bild lånad från Google.se


Jaaaa

Mitt paket har kommit med min E cigg!!! Jääääj tack älskling <3


Hihi

Precis vart i affären, ikväll bjuder vi My, Niklas, Cappi och Robin på tacos, film och chips!!!! Trevlig kväll kommer de bli helt enkelt :) men ska jobba imon så blir nog inte allt för sent bara :(


Hemma

Kan tyvärr inte visa allt eftersom mycket är till Nico, han fyller ju år snart så... Ja men kan inte berätta mer!!! :) men de va massa kul, här är de jag köpte och så fick My två hårfärger och ett par trosor för hon följde med som tack haha :) sen fick hon schampo och balsam som jag inte kan använda för mitt hår :( och en gammal handväska :) nä nu en kaffe sen en promenad :) TOPPEN dag! Skönt och umgås med två personen som man inte kan något annat än skrata med!!


On the road

Fyfan vilken rolig bilresa <3 :)


Wei

Mot gekås, ner cabbat och hög musik, Hello summer :)


Svarar på era frågor!

Ja de blev lite fail, men hoppas de duger! Va ett tag sen jag spelade in nått, haha! Ganska korta svar, men de va för att jag ville hinna svara på alla frågor :) Enjoy!


såja

nu har jag dukat fram lite frukost, och snart borde iaf my trilla in :)
lite nervös för frågestunden dock haha aaaaas många frågor och endel är ju lite.... personliga? men men bara till att svara xD




Godmorgon!

Vaknade 09.00, skönt och sova lite extra!!! Så har fixat kaffe och slängt på mig lite kläder! Snart kommer My och cappi hit på lite frukost, sen ska dom hjälpa mig att svara på frågestunden, sen ska vi rulla till gekås :) fun day! Lite stress men wtf :)


Svar

Svar på kommentar av; Melliie

Hej Mellie :) ansiktstvätten är super bra!!! Kostar kanske en tjugolapp på gekås!
Och body lotionen kostar mellan 50-100kr kanske! (på Apoteket). :)
Jag rekommenderar båda produkterna till alla mina läsare!!!!!! :)


Mums

Kvällsmat, blev hamburgare idag, nomnom! Gott med nått som gick fort och laga :) hihi nu blir de massa gos med älsklingen framför tven! :)


Såja!

Vart hemma från jobbet 17.30, så blev en kaffe och en låååång dusch, och lite ansiktstvätt, lotion mm! Sååå skönt! BEHÖVDES! Ska bli så skönt och bara vara ledig imon! :)


Puh!

Hann inte med nån frukost rast idag, och en timma sen lunch haha, så har iaf ätit nu, behövdes!
Jobbar väl till 4-6 eller nått, så hinner inte svara på frågestunden idag,men imorgon är jag ledig så då får jag svara på alla :) har fått ca 70 frågor änsålänge så lär bli ett långt videoinlägg hahahaha
Bild på min lunch och för och efter bild på golv! JOBB


Tips! :)

3 för 129 :- på Gina tricot!


Snyggt från Gina tricot! :)

Ge mig?


Dagens ord!


Godmorgon :)

Puh sååå trött idag, men men, massa jobb! Så bara att bita ihop, jobbar väl till fyra fem idag igen, så blir de att bara ta de lugnt och svara på frågorna (frågestunden) när jag kommit hem :)


Usch

När man jobbar så slits nagellacket bort :( så fick måla om, blev orange, lite sommar inspirerat :) hihi får la måla om redan imon haha!
Lite ledsen att de inte blev att åka till gekås idag, men blir på torsdag istället :)


Mums :)

Mums de va gott med pizza, bjuder på en väldigt mörk bild haha xD nu blir de lite tv sen fixa massa tvätt :o :)


nä men vi kör!

Nä men nu kör vi på en frågestund, jag svarar heelt ärligt på ALLA frågor som ställs! Blir de många frågor så gör jag ett videoinlägg om svaren , så frågar på!
NI KAN KOMMENTERA ANONYMT :)

Now

Duschat och tvättat mitt Löshår, nu blir de pizza!!! :) funderar på och ha frågestund, hm! :o


Dagens ord


Hihi

Är på jobbet, har lunchrast nu, så åkte och köpte en brownie och cigg :)


Nu

Top model, bild lånad från Google :)


Tjoho

Behöver verkligen en ny plånbok, och Amanda hade en liggandes! Taaaaack, är såååå trött på min gamla! Puh


Veckan!

Inte så mycket inbokat till helgen änsålänge, men de kommer la :)
Amanda va sugen på grilla så hm, fårse!


Hihi

Precis kommit hem från Amanda & affären! :) deras lägenhet va super fin, lite lådor kvar och plocka upp och så bara sen så :) de va skönt och träffa henne så jag fick prata ut lite med henne om saker som stört mig :) iaf nu blir de kvällsmat, HUNGRIG! :) haha


Igår

Lagade mat tills älsklingen kom hem, och avslutade kvällen med fotbad :) jag fick fixa både mina och Nicos fötter xD haha men de va går dagen de!


Trött tjej punkt se

Jahopp, på g hem från jobbet, nästan jobbat nio timmar idag, totalt slut! Och är såååå fika sugen, hoppas Amanda har nån god fika hemma :) jag har bara massa godis xD ja somsagt ska jag träffa Amanda och kika på hennes nya lya, om zidde orkar då! Har inte träffat Amanda på evigheter så ska bli skoj. Om jag nu inte somnar xD men först v allt ska vi komma hem!!! Sen ska jag ta en lååååång dusch!


Åååååh

Titta vad älsklingen har köpt <3 <3 min favorit <3 :) hihi


:)

Hemma från fisket snart, blev några små firrar, men ner i vattnet igen :) hihi nu blir de hem och laga mat, HUNGRIG :) haha
Bjuder på dessa bilder, hhahhahahahahha!!!


Fläta :)

Flätade Cappis fina hår <3 hihi så avundsjuk, vill med ha långt hår! Tack till den som uppfann LÖSHÅR!!!! :)


Jahopp

Nu har jag slängt på lite smink och gos kläder :) så vi åker väl om en kvart :) de regnar, ganska mycket så blir nog inte himla kul och fiska men de nappar nog bra :) haha! Iaf så här ser jag ut idag!


Hihi

Sov till ett idag!! Ops! Men men skönt och sova, va typ ett år sen jag sov så länge och behövde nog de!!! :) men nu har jag hunnit tvätta massa, duscha och äta 'frukost' haha, ska snart hem till Nicos föräldrar och hälsa på :) sen blir de lite fiske :) hihi trötta ut mig så jag blir trött ikväll, en hel jobb vecka framför mig :) :)


Mums :)

Ätit nu och nu kikar vi Eurovision :)


Kvällens outfit


Hihi

Spelat kubb, förlorade satan, har blivit skit dålig?! Hate it! Haha :) men men inga sura miner, revansch!!!! Haha men först en smoothie :)


Bra låt!

Totalt fastnat för denna låten!!!! :) as as as bra ju! Hittade den på mellies blogg! Skit bra när folk tipsar om musik. (Jag hittar typ aldrig nån bra låt själv) haha! :)


Skönt!

Så otroligt skönt väder :) mamma skickade med lite pengar så ska åka och köpa ett utomhus spel, visar sen! :) hihi älskar detta vädret asså! Tror alla gör de? :) vart en så kall och lång vinter, och äntligen kommer sommaren!! :) dagens slapp kläder <3


Hihi

Städat hela lägenheten :) sååå fint, bytt lakan, dammsugit, torkat av, tvättat mm :) nu är jag hos mamma och sitter och gottar mig i paviljongen, blir massa utomhus aktivitet sen ikväll blir de mello ju!!! Och mamma ska bjuda på smörgåstårta noooomnooom :) love it <3


Godmorgon :)

Vaknade vid tio, skönt! Har plockat i ordning lite hemma men mer som måste göras! :) men nu en kaffe med Jessica <3


Fiske

Nu börjar vi packa och åka hem, fick massa napp :) och upp kom en mini abborre och en kräfta! :) självklart fick dom slinka tillbaka till vattnet igen :) hihi vart en trevlig stund! :) men nu har jag migrän och vill såååå gärna hem till mina värktabletter, för en gångsskull måste jag ta en Ipren!


Sötnos

Evelina, när vi skulle till syrran innan, sååå söt ;) hahahah


Hihi

Vart hos syrran och solat, Nico har precis åkt och kommer inte förrens imon igen :( :( som tur är ska Jessica ha sovis med mig :) :) :)men nu har jag iaf duschat, gjort matsäck, kaffe mm för nu blir de fiske med Jessica, Cappi och Robin :) sen filmkväll hos mig, trevligt!!!!! :) kommer dock sakna min man oerhört :( <3


:)

KikaT VD och käkat korvstroganoff, nnom! :) nu blir de ut i solen <3 :)


Hihi

Klar hos läkaren med cazzandra, jag och Nathalie har haft massa kul :) nu blir de och ta pass med dom :)


Hihi

Ute på kvällspromenix med Cappi, super fint och stötte även på en igelkott, nu ska vi vända och gå hemåt :)


Jääj

Cappi hade massa chips.... ROFFA! ;)


Men...

Än så länge inga bra låtar i kvalet, och är såååååå sugen på godis. HEMSKT! Och alla affärer är stänga här........ SUCK! over and out!


Mums

Idag bjöd Cappi på kvällsmat, jag fick välja mihi, blev ju hamburgare då va! Nomnom nu blir de att sätta oss framför tven, as mycket bra program idag!! :)


Hihi

Åkte till affären och sen och hälsade på Mela en stund, ska ju med henne till Halmstad imon med alla barn, så ska ha lite ansvar över min fina Nathalie, så slipper Mela gå till läkaren och fixa pass ensam till alla :) synd är bara att vi ska åka 08.00, suger såååå hårt!!! Men men :)


Hihi

Färdig solat för idag :) så har precis duschat av kroppen så all olja försvinner :) hatar och va inoljad, men älskar dock min olja :) hihi de är definitivt den bästa!!


Solar

Sitter med Cappi på min 'trädgård' och solar och dricker kaffe, skönt! :)


I skolan

Hihi fika, kubb och skratt :)


Känslig bild

Mitt finger ser myyycket bättre ut, och blöder bara när jag..... Skär paprika?! Konstigt haha! Men iaf, jag överlever kanske ändå? Lär ju få ett ärr men thats the way it goes!
Skönt att 'hudbiten' lagt sig rätt!!!


Hmm

Nu är de sista dagen i 'skolan' så ska dit nu vid ett :) har druckit massa med kaffe nu på morgonen så är nästan lite skakis haha! Har även fixat mig lite och tagit mina vitaminer, ja ni vet alla dessa rutiner man har på morgonen! :) men gjorde även frukost till Nico på morgonen, så hade en himla glad pojkvän :) hihi nä nu blir de en cigg till och en kaffe... Ops!


hihi

nu blir de en kvälls runda med cappi :) men dock inte allt för lång, ska upp 08.00 imon för de är ju sista skoldagen ! :/
bjuder på lite flumm bilder
:)






Tvkväll :)

Kaffe och provat cappis E cigg hihi :)
Ikväll blir de massa tv, först hotellräddaren (som går nu) sen kommer ju efterlyst :) sen blir de hopp i dusch och sen kommer min man hem :)


Glass

Hälsade på bror, skulle egentligen till Amanda med men hon avbokade :/ sen gick vi en runda, jag och Cappi och tog en glass! Nu har vi inget att göra :( puhu! Kaffe nästa!


Nomnom

Mamma bjöd på pizza, sååå gott! Så har ätit ute i paviljongen, gosigt :) hihi


Jahopp

Nu har mitt sår spritats och plåstrats om, ser sååå äckligt ut, blö! Haha men nu är de dags att åka till skolan, suck! Sen hem och bara ta de lugnt, skulle jag tro! :) kanske hälsa på fina mamma med <3


Dagens ord :)


Ojdå

Den här kvällen slutade nästan på akuten, att ett så litet sår kan bli så djupt!! Ont gör de, tur är så blöder de knappt, slutade väl blöda efter en timma :/ nu är de omplåstrat och innan sängen ska de spritas och plåstras om, AJ! Som tur är har jag världens bästa systrar som hjälpt mig <3 tack! Och världens finaste älskling kom hem från jobbet och tar hand om mig med choklad <3
Eurovision iaf!


Hemma igen!

Hemma, blev köpt en mjölk påvägen haha! :) nu förbereder vi maten för ska äta goooo mat till mellokvalet idag (kl åtta) :) toppen dag med syster helt enkelt :)


Hihi

Slutade vid fyra, så åkte till mamma på en kaffe sen körde vi henne :) så nu är jag hemma, har käkat och fixat mig lite, ska ut och gå en sväng, de är planen iaf :)


Jobbar!

På jobbet idag igen, men nu är se lunchrast! Tiden har bara flugit förbi idag och vi jobbar på riktigt bra :) hihi men men nu lite mat i magen! :)
Tänkte tipsa om en låt My visade mig, något så stöööört bra låt! ÄLSKAR den :)


The love of my life

Jag älskar dig mer än luften i mina lungor, mer än slagen mitt hjärta slår, du är världens bästa <3


Bloggtorka

Inget att blogga om!!! inspirationen är borta... Oh, but for how long?


Hemma!

Eller ja rättare sagt hos Cappi, hon ska pyssla om mig lite, för som jag skrev innan har lille jag (och även Nico) blivit lite sjuka... Men men ska jobba imon med iaf! Men nu ska Jag slänga mig framför tv:en! Och kanske somna lite haha! Skulle egentligen lekt med My men fick ställa in! :(


Puh

Jobbar massa, och känner mig inte helt frisk heller :( sååå ont i magen :/ men snart är de lunchrast skönt med lite vila!! :)


Dagens ord


Inget fisk :(


Fiske

Älsklingen skulle iväg och träna så han kunde inte följa med men Jessica Sören Cappi och Robin är med :) hoppas på att få en firre idag haha :)
Ikväll blir de kanske film med My och Niklas, fårse om dom har tid :) hihi


Svar på kommentarer!

Vad är de för vitaminer jag tar;
Jag tar järn och B vitaminer, som för engångskull funkar :) naglarna har blivit ordentliga och håret på bättringsvägen, hoppas jag :o

Tråkigt att du slutat videoblogga:
Ja tanken har slagit mig att börja igen för vet hur mycket mina läsare gillade de, ska jag börja igen? ;)


Bil :)

Saaben är Nicos och BMW;N är Robins, jag har då lekt med kameran xD
Bilderna är tagna på dator skärmen därav kvalitén :/


hihi

igår vart vi ju på bilträff :) kommer bilder sen :) :) men nu här jag iaf vaknat, duschat, fixat disk och tvätt :) snart ska jag gå igenom alla bilder jag tog igår :) hihi men först en cigg och vitaminer xD



Hihi

Köpt med mig lite gott för ska in till kinnared nu och tvätta bilarna, sen in till stan på bilträff :) med Nico, Cappi, Robin, Jessica och Sören :)


Jahopp

Nu är man inte bakis längre, gött! Så åter till alla rutiner och inte bara ligga i soffan och kränga godis och sova! Tvätten är igång, vitaminerna är tagna, kaffet är på och nu blir de en lååång dusch innan golven ska tas idag igen! Dammsugnig och svepning och så!


Igår

Hade super kul igår!!! Men blev sket packad efter en hel bag in box, men nu räcker de med alkohol för min del, på ett bra tag!!! Så nyktert blir de nu!!'
Men men somsagt va super trevligt igår med gille, spel och massor av skratt <3


Jag vill ha!!!!!!!

Har precis beställt en super viktig sak, kommer om ca 2-4 veckor, vill ha den nu!!!!! Nico fick betala den så länge åt mig, men ska föra över pengar till han sen :) för detta vill JAG betala!!! :) kostade 1000kr, ska berätta för er när paketet kommit va de är för nått!!!! Längtar!!! TAGGA :)


Bakat

My kom hit för en timma sen så har tagit en kaffe och bakat lite hihi super trevligt, snart kommer Cappi ner på en cigg med, trevligt! :)
Chokladbollar och dagens outfit :)


10 saker ni inte visste om mig

1. jag gillar inte alls att prata i telefon, föredrar att sms:a! :)
2. jag är beroende av Candy crush
3. har läst upp engelska b och matematik b detta året! för jag tycker de är super kul med plugg!
4. jag är 171 cm lång
5. jag är super hundrädd
6. min favorit serie är vampire diaries, har sett om säsongerna säkert fem-tio gånger!!!
7. jag gillar inte färgen rosa
8. jag började inte dricka kaffe förrens förra sommarn
9. jag vill lära mig tyska
10. jag hatar mitt hår som bara trillar av!!

OCH JAG HAR ALDRIG VARIT SÅ HÄR LYCKLIG SOM JAG ÄR JUST NU, VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN, VÄNNER OCH FAMILJ! <3






Glad Thessaloniki

Fick min FAVORIT tröja av My, lånade den Heela förra sommarn, älskar verkligen den!
Tack snälla du <3 bild sen förra sommarn


ojdå

gick upp ur sängen, fixade disken och soporna, sen va de dax för mina vitaminer och morgon kaffe, och fick såååån huvudvärk, så tog en Ipren, jag tar aldrig värktabletter annars, om jag inte har riktigt ont alltså, precis som nu!!! men men, ska ta en cigg, fixa tvätten och slänga mig i soffan och vila tills my kommer :)



Dagens ord

Längsen jag skrev, dagens ord.


Skönt

Har väl sovit tre fyra timmar inatt, och har nu missat att ringa läkarn :/ så får vänta tills måndag, men men, sitter och lyssnar på regnet, underbart!
Jag vet, solen kom precis, men de är så skönt att bara ligga, höra hur regndropparna slår mot fönstret!


Trevligt!!

Nicos syster och mamma kom förbi på kaffe :) så kom My, Niklas, mys lillebror, Cappi, Robin och Jessica :) haha super trevligt <3 nu när alla åkt hem lagade jag och älsklingen kvällsmat, nomnom! :) men snart kommer nog My och Niklas på film :) hihi gos!


Vad händer i veckan?

Än så länge är de inte mycket planerat iaf :) men de kommer la!
Ser fram emot torsdag som satan :) :)


:)

Mot Falkenberg :)


Hos mamma

Besökte mamma nu när de är lunch i skolan, hon hade visst fixat lite mat till oss då :) nomnom satt fint :)


Igår

Gick jag Cappi och Nico till affären på kvällen, påvägen fick de bli en glass :) jag valde givetvis mjukglass :)


Skolan

Nu blir de att röka upp morgon Ciggen och ta sista slurken kaffe, sen åka till skolan, surt och sitta där i de här fina vädret dock!! Haha ska bli ca 20grader idag, men är bränd sen igår så ska väl egentligen inte vara för mycket i solen xD


Nomnom

De va himla gott med mat, grillade kyckling, nomnom :) gillar i vanliga fall inte kyckling, men de va helt okej :)


Ute

Kom hem från mamma och tog en lång dusch :) sen promenerade jag och Cappi till affären, så skönt väder :) <3 blir nog grille ikväll!! :)


Sååååå skönt :)

Solar hos mamma, underbart! Känns precis som sommar :) hoppas på massa BRUN färg :)


New in

nytt löshår.... förhoppningsvis håller detta längre eftersom de är från rapunzel :)





hihi

nu när solen lyser så ska jag besöka mammas fina trädgård haha :) men först behandla ansiktet :)

sen måste jag ju ta alla mina vitaminer, som jag verkligen älskar, bli sån förändring om man har brist på nån vitamin och ta en tablett för de :)
tar ni några vitamin tabletter? isåfsll vilka? :)



joho

vart vaken i en timme, städat och tvättat massa, behövs!! :) så nu har jag bara lite dammtorkning och dammsugning kvar, fårse om jag gör de nu, är så sugen på att gå ut i solen, får hoppas Cappi vaknar snart :) nä nu blir de morgon kaffe och cigg :)



Fiske&grille

Med Mela, Daniel, Cappi , Robin och Nico <3 så mysigt :)


Så skojj

Så skoj på fotbollsträningen <3 mina tjejer va såå duktiga!


Fika

Mela har bakat kladdkaka, nomnom !!! :) <3


:)

Vart hos Mela sen tolv haha :) sitter ute i solen och käkar godis :) ska snart in och baka lite :) sen ska jag följa med på barnens fotbollsträning <3 såååå skojj! <3


Igår

Igår åkte vi till Nicos killkompis i Laholm och grillade, super trevligt! :) glömt av hur fint de är i Laholm! Att flytta dit hade inte varit fel ;)
Sen åkte vi inom Amanda på ett glas vin men blev bara en snabb visit :)
Bjuder på två fail bilder :p


Hihi FYNDAT

New in, 10 kr/st


Dagens :)

Sommar inspirerat or what! Haha :) och osminkat ;)


Frulle!

Nu har vi precis käkat :) nu ska vi städa lite sen ska jag iväg till syster <3


Jag igår :)


Igår

Grille hos mamma;)
Bilder istället för text!


Frulle:)

Nu blir de frukost :) sen hem till mamma och hjälpa henne sätta upp paviljongen sen hem och fixa här hemma och ikväll är vi bjudna hem till mamma på grille :) såå skojj <3


Inte min starka sida

Ja beslutade mig för att fila och måla naglarna, suger ju på detta då, NADA tålamod och jag är ju såååån slarver xD haha men blev bättre än innan iaf!
Hade velat ha en personlig 'nagel fixare' haha


Hihi

Har tänkt på de, syrran lägger upp massa bra recept på sin blogg hela tiden (där av att jag la ut vad jag hade på mackan xD ) tyckter de är super kul idé, vet ingen annan som gör de :) goooo SIS, gå in och kika på alla smarriga recept! På www.michaelaekman.blogg.se


Kvällsmat

Knäckebröd
Sallad
Ett ägg
Skagenröra
Gurka
Aromat ( eller valfri kydda men rekommenderar aromat )

Voila, NOMNOM! :)


Skönt!

Vart hos My innan :) nu är jag ute på kvällspromenix så skönt! Musik i lurarna och livet leker :) ska la gå en halv timma till sen hem :)


Så..

Nu rullar vi mot Åled och hämtar bilen :) hihi


snyggt

snyggt från bubbleroom :)









hihi

är äntligen hemma nu så har kokat lite korv och slängt ihop lite saker jag va sugen på xD skagenröra, potatissallad, gurka mm :) god lunch hihi men nu är jag aaaas mätt haha :)

kikar på family guy, ska snart ta en cigg och fixa iordning lite här hemma och kolla hur de går för Jasmine, om vi ska åka snart eller inte :)



Hihi

Förlåt för dåligt bloggande, men vart i skolan (ingen täckning) sen jobbat en del så inte haft tid, haha!
Men viiiilket fint väder de är ute! Helt sjukt! Nu är vi snart klara för dagen så fårse vad man hittar på för skojj, kanske ska med Cappi in till stan och hämta hennes pojkväns bil, fårse :)


Hihi

Middag för två! :) <3
God grille med älsklingen, nu film och gos! :) <3


Lite nytt :)

Badrums matta och skor :) thihi


Hihi

Nu byter älsklingen mina däck, från mini till vanliga, fet skillnad, visar sen!! :) sen blir de att starta grillen så ska vi grilla :) fira Valborg tillsammans idag eftersom han jobbade igår hihi :) gos <3


Stan

Handlade såååå fett mycket mat xD får inte ens plats haha! Så blev de en slush på de mer xD


Frukost

God frukost thihi, nu har vi käkat och jag har slängt på mig lite smink :) ska snart åka till stan och stor handla, de behövs :) sen blir de hem och fixa min cykel och så åker man nog en sväng haha :)


Hm

Ja igår va de Valborg så köpte hem lite ost, vindruvor, kex, vin mm så bjöd jag Jasmine och My på de, sen drog vi till stan, vilket inte va så speciellt kul, inget roligt folk ute och tråkiga ställen, får bli bättre nästa gång :) men de va iaf kul och umgås med mina tjejor :)


RSS 2.0