Kikar på..

Rosa bandet galan på tv, köpte Ju ett fint band förra veckan :) tycker de är enormt kul att folket redan har samlat in 20 milj till dom typ :) stolt över Sverige :) tycker dock dom ska göra likadant för prostatacancern som är minst lika viktig!


Oct. 31, 2012

Vart ute och promenixat med Amanda, skönt och träffa henne ensam lite, snacka lite skit och så :) så vart la där lite över en timma, sen hem till mela som hade massa fika på bordet :o nomnom :) hihi tur jag våldgästade henne i rätt tillfälle, sen körde jag hem Jessica och lina, och nu är jag äntligen hemma :)


Totalt glömt!

Och visa mitt FAVORIT smink, som alltid är med i väskan, har betydligt mer, men detta är mina favoriter :) big fan of maybelline :) alla säger alltid att min hy är så vacker, de är min underbara foundtion ;)


Färdig

En cigg sen skolan!!!! :)


Glad :)

Blev jätte glad när jag fick den här kommentaren :) tänkte, nästa gång jag lagar massa god mat lägger jag upp recept och 'steg för steg' bilder :) Sounds like a plan? :)


:)

Färdig på gymmet, nu två snabba mackor med mjölk innan duschen och skolan! :) lååång dag med mycket att göra :)


Thihi

Min lilla älskling bara älskar dental sticks :) tycker de är as bra för hundar!! :) men jag trixar lite alltid med honom innan han får nått godis :) han kan vänta, stanna, sitta, ligga, high five, tass och stå på baktassarna :) vill lära honom och rulla runt, svårt dock?! Nån som har förslag på hur man kan göra de på ett lätt sätt? :)


Dagens ord


Puh

Jobbat hela dagen, äntligen slutat! Haha fast bara jobbat sex timmar xD ska dricka upp mitt kaffe sen hämta lina och Jessica och köra till gymmet! Fårse om man pallar ge 110% idag med haha! Efter de blir de skolan till halv fem :)


Hahahah

Årets julklapp tro? :)


Dagens ord!


Igår

Maten :) ja va masa duktig :) hihi jag hade förberett allt, så när älsklingen kom stekte han köttet och la in gratängen, aaaas gott!! :) vi är bäst tillsammans! :) haha och bjuder på en bild på världens finaste kille :)


Weei

Snart kommer min älskling hem:) då har jag förberett kvällsmat, sallad, gratäng och kotletter :) nomnom happy thess


Nu!

Nu ska jag sätta på mina favoritlåtar och skriva lite i min nya bok, jag fick av älsklingen! :) till de massa ljus och bonaqua's päron dricka! :) är nog onårbar nån timma!!!! Haha


Haha

Skulle följa med som SÄLLSKAP till cappi, men spenderade nån tusenlapp haha! Så nu ska jag slå in julklappar :) de enda jag köpte till mg Själv va foundtion, tjocktröjan och underkläders set :) haha men massa julklappar tjoohoo, och god mat tills älsklingen kommer hem ikväll ;) <3


'__'

These battle scars, don't look like they're fading, don't look like they're ever going away, they ain't never gonna change'


Världens bästa pojkvän!

Frukost på sängen, leverpastej macka med gurka + kaffe! Skvaller blaska, glass, choklad, läsk, penna, och en bok! Hur sött? <3<3
Pojkväns poäng! ;)


Fy :(

Vaknade med värsta halsonten :( tur att älsklingen köpte halstabletter till mig igår <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1667933/images/2012/pic_508e4f26ddf2b301f6004b9a.jpg" class="image">


Hihi

Igår vart de min tur och bjuda älsklingen på nått gott, hihi så köpte lite mat och kladdkaka, han lagade dock maten Haha! Men de va värsta mys, låg i soffan och bara gosade hela kvällen, efter en lång shoppingdag :) <3


Åååh!

Kolla vad älsklingen köpt till mig <3<3<3 snacka om att jag blev massa glad!!! Mina säten i bilen va ju as fula!!!!! :) så fint de blev, och han satte på dom också, värsta duktig!! Tack älskling <3


Saknar!!

Saknar min pappa oerhört mycket :'( <3


Halloj!

På väg in till stan med älsklingen, vi ska handla lite och käka och så :) hihi här är iaf dagens kläder xD och morgon kaffet så klart! Haha men Fyfan. Vad fint väder de är :)


Twilight

Twilight maraton med cappi Robin Jessica och Nico, kladdkaka och maaaassa godis :) hihi måste ju ladda upp för den nya filmen :)


Jul!!!

Köpt min klänning till julafton nu! :) från Nelly.com 600 :- kr! Såååå fin! Man måste ju vara fin på julafton pff! Sååå vacker!!


Hihi

Jag och Nico körde till mela och Daniel för lite fika. Värsta mys!! :) så sitter och gosar och snackar skit :)


Mys!!!!!!!

Älsklingen har köpt glögg, så vi sitter på balkongen och dricker de, nomnom!! Årets första glögg :) :) Och så ska han bjuda på min favorit pizza, värsta söt :) <3


Outfit igår

Såhär såg jag ut igår :)


Fredag

Blev utgång till hyltes lokala pubb! Jag vart nykter och hade en trevlig kväll! Men vid ett tiden så blev jag lite seg så då kom älskligen och vi åkte och gosade :) och han hade köp maaaaassa godis! Så de blev myskväll tills vi slocknade <3


Godmorgon!

Idag är de maaassa jobb :) och lite snö som trillat ner med :) blir la jobb till fyra sen funderar jag på utgång? Antingen i Hylte eller stan hm, någon mer som är sugen ? :)


Skönt!!

Med ett låååångt träningspass, cappi följde också med och va duktig!! Nu skvallerblaska och vatten ;) faaavorit vattnet <3


Hahaha!

Ni har inte glömt följa mig på instagram? xD Hahahahahahaha
Där heter jag ; thessphess


Hihi

Nu kommer do snart så bär de av till stan, hoppas allt går bra <3 <3 close up på facet idag! :) känns de inte som en toppen dag idag? :)


Godmorgon

Tjohej! As trött! Har precis slängt i mig en macka och sitter med en kopp kaffe och cigg! Ska snart med Jessica och cappi till läkaren! :) men här får ni dagens ord iaf :)


Thihi

Jag älskar min lille Nisso <3


Nu jävlar

Nu ska jag jävla tipsa om en rolig grej!!! Min syster lottar ut en modell fotografering!! As kul!!!! Satsa? :)
Tyvärr får familjemedlemmar inte vara med och söka :( bajs på henne!!!!!!!


Mhm

Sitter och kikar på mordprogram, sånt här dom löser på riktigt, as bra, man lär sig mycket! Lite gosigt och ha en fluffboll i knät med haha :) bjuder på sletna bilder!!


Fy!

Blir alltid lika förbannad när jag kollar på efterlyst, hur fan behandlar vissa sina medmänniskor!?! Jag blir riktigt upprörd!! Tycker iaf att de är bra att människor kommer med tips och hjälper till!!


Min kväll

Cider, pöw och en hel del med plugg!!!! Kämpat!


Haha

Promenerar med cappi och Jessica! As snygg idag.... Not! Hahaha


Thihi!

En as bra låt Amanda skickade till mig, kan inte sluta lyssna på den!! :)
 

:)

Nu ha jag förberett mig för skolan Hahah! :) sitter och tar en cigg och dricker päron juice :) nomnom


Dagens ord!


:)

Godmorgon! :) luggit vaken i sängen i snart en timma, helt slut! Men ska slänga på mig en tshirt och springa ner och dricka en kaffe! Och käka en macka! Idag är de skola som gäller!


Skolan

Sitter i skolan, inte alls på humör, men fick ett bra besked iaf !!! Men jag är hungrig som en jävla zombie!! Puh


Koffein

Godmorgon !! Massa saker och göra idag, men startar dagen med en kopp kaffe! Sen blir de att jag ska fixa mig, gå till skolan, och fixa lite hemliga ärenden med Nico. Nyfikna? Thihi. Sen ska jag träffa manda med :)


Åååh

Jag saknar dig :'(


Svar på frågestunden!

Frågestund


Vad ångrar du mest i dit liv?
- De är få saker jag ångrar i mitt liv, man sätter sina spår och man ska vara stolt för de man gör! Men jag är inte fläckfri, jag ångrar att jag sagt upp vänskapen med människor jag helst hade velat ha kvar, och tagit människor förgivet. Och att jag började röka! Haha


Hur länge har du och Nico varit ett par?
-Jag och Nico har varit tillsammana i fyra månader.

Finns det något du saknar just nu?
- Jag saknar min pappa,farmor och faster! Och att fotografera.


Vart ser du dig själv om 5 år?
- Om fem år, hm! Svår fråga :) Jag har lägenhet, ett fast jobb och en bebis på G :)


Om du vann 1 miljon, vad skulle du göra?
- Jag hade definitvt INTE slutat jobba, men åkt på en semster med hela min familj och deras killar, betalt alla räkningar till ett år framöver :)


Om du fick ta med dig 3 saker/personer På en öde ö, vad/vem skulle du ta med dig? :)
- Jag hade tagit med mig, pappa, mamma och en båt, så vi kan åka hem :)


Vad tycker du bäst om att göra?
- Jag älskar att umgås med människor! Och ha myskväll med min pojkvän! Bio,restaurang, träna, leka med syskonbarnen, krogrundor.. puh, svårt jag har blivit väldigt spontan, så gillar de mesta verkligen!


Vilken är din favoritmat?
- Jag ääälskar grandiosa fryspizza, haha! Men jag får nog svara Michaelas (storasyster) sås med potatis och kött! :)


Din bästa film?
- The bodyguard!


Vad är din bästa egenskap?
- Jag är väääldigt omtänksam! Och ger alltid mer än vad jag har!


har du någon förebild?
- Nä inte direkt, de är väl isåfall syrran, Mela.


Varför tog det slut mellan dig och ditt ex?
- Jag fick inte nått direkt svar på den frågan heller, men jag tror de va för att vi bråkade för mycket! Och nu när jag tänker tillbaks så hade han rätt!


Vad är ditt bästa köp?
- Min bil, jag älskar den!


Var bor du nu?
- Just nu bor jag hos mamma.


Vad är det värsta som har hänt dig och var är det bästa som Har hänt dig?
- De värsta är att jag har blivit sårad så många gånger av olika människor. De bästa, att jag klarade av mitt körkort!


Saknar du något du brukade göra?
-Jag saknar att fotografera, och att springa runt i en egen lägenhet!!!


Saknar du någon ?
- Ja.


Vad är bra men de vänner du har ?// vad är dåligt?
- De är pålitliga och snälla, och förstår mig!De tråkiga är att jag ser dom så sällan, svårt att hinna med mellan jobb,skola, träning, pojkvän och familj, men jag tar självklart inte på mig allt, dom har oxå mitt nr ;)

 


Vem är den du lutar dig emot/ litar på ?((utöver någon i familjen )).
-Ingen, jag öppnar mig sällan för människor, när jag är ledsen så stänger jag in mig i en bubbla och sitter där tills verkligeheten hinner ikapp mig! Men jag litar på min povjkän och min familj!!!! <3


Vem är din närmsta kompis (( som du känner finns där om det skulle vara något )) frågan är tolkningsbar..
- Jag måste nog säga Jasmine, hon är inte bara min tvilling, utan världens bästa kompis :)


Varför gjorde du och din förra slut och vad är bra och dåligt med det?
-Somsagt, vi gjorde slut på grund av (som jag förstod de då) att vi bråkade för mycket, men de fanns inte heller någon glöd eller passion. De va bra för att vi va mer som bästa vänner, och visst de blir så efter typ fem år, men de fanns inget kvar, de va liksom bara slutet. Vad som är bra med de är ju att han har hittat en ny som han trivs med och jag har hittat en kille jag trivs med, och de är så de ska va! De dåliga är ju att vi inte har kontakt längre.


Vad läser du för bloggar?
-Jag läser www.michaelaekman.se www.cappik.blogg.se www.jesssicak.blogg.se och feffes, kissies, pows, hannaW, och Ida (vill ni ha adress till de andra så kommentera!)


Tjänar du något på att blogga?
- Jag kan göra om jag vill, men valt att hålla de till en hobby!


Vad jobbar du med?
- Lokalvårdare!

Tycker du fortfarande om ditt ex?
- Nej, de tog lång tid för mig att släppa honom, JA. Men nu, så kan jag säga att de gör jag inte! Och lite svårt att veta hur han är nu förtiden eftersom vi inte har kontakt längre.


Vad va det bästa med dit ex
- Han va rolig, och va lätt att prata med.


Vad är det sämsta med dit ex?
-Han sov för mycket! Haha.


Vad älskar du mest med mig?(NICO)
-Allt!!! Finns inget jag inte älskar!


Vad är den finaste stunden i vårat förhållande? (NICO)
-Super svårt och välja! När vi åkte ut i somras vid sjön, bara du och jag ! Vi startade en stor brasa och låg och kollade på stjärnonrna i flera timmar medans vi höll oss varma under en stor filt! Vi pratade om allt och inget den kvällen! Underbart <3
Sen måste jag ju säga till dig att jag älskar dig sååååå himla mycket;);)<3 (NICO)


Vad är de finaste du har fått av någon?
-Tre halsband, som står mig nära hjärtat.

Vad önskar du dig mest av allt ?
- Lägenhet med min älskling! Och en semster!


Hur länge har du och Nico varit tillsammans ? Och tror du att det kommer hålla för alltid ?
- Somsagt, 4 månader :) Föralltid är en väldigt lång tid! Men jag hoppas de, av hela mitt hjärta!!


Hur mycket har du gått ner i vikt det senaste året? Du ser såååå vacker ur!! Avis!! ❤
- Jag har gått ner lite mer än 10 kg


Är jag din favorit tvinis? Hahaha
-JAAAAAAA <3


Vilken färg i hårfärgsvägar är din favorit ? Som du själv vill ha egentligen?
- Mörkrött, TO DIE FOR!


Jackpot

Färdig i skolan, gick as bra!!! Im The best :) snart ska jag till Jessica så ska vi gå från henne till gymmet där vi ska möta upp mela. :) är rätt seg, somsagt, men hoppas jag kan ge 100% idag med! :) än så länge ser man ut som en människa, men de ändras la snart! Haha


Puh

Jahopp, är färdig på jobbet så är hemma och har hunnit duscha och plugga! Men är dock as hungrig så nu blir det dock lite mat!!! Sen skola... Men vart på as bra humör hela dagen, fast lite smått seg :/
Sen ska jag mäta upp systraran och träna! 
 
 
 
 

Dagens ord!


Hallon

Hallå alla mina läsare! Sitter på jobbet och just nu har jag kaffe pause! :) går lite segt idag, men inget jg inte kan fixa :) men blir en lååång dag! :med både jobb, skola och träning! Puh! Men aa! Sen när jag kommer hem ska jag gå igenom mina flyttlådor :) hihi
Glöm nu inte frågestunden! Redan ftt massa frågor :) svaren kommer ikväll! :)


Åh

Hoppas hoppas hoppas!!!
Kan inte berätta för er läsare ännu!! Men för engågsskull hoppas jag att detta kan gå vägen!!! <3 <3 Jag vill de här mer än allt! HOPPAS! ❤


Frågestund!

Jahopp, svarar på ALLA frågor, imorgon kväll, så ställ på ! Ett dygn på er! :)
Jag vet att ni har många frågor!!! Fråga anonymt, eller med namn! :)

Kärlek

Kärlek är nog den mest konstigaste och finaste känslan i världen! 
Allt kan vara så lätt, men ändå tas ifrån dig på en sekund!
De svåraste är att uppskatta de man har och inte ta de förgivet, de sägs ju att "man vet aldrig vad man har tills man har förlorat de!"
Jag har både älskat, och blivit älskad! Sårat och blivit sårad!
Och jag trodde verkligen inte att jag kunde bli kär i någon igen efter mitt ex, eftersom vi ändå va tillsammans i fyra år och han va ju min första kärlek, men jag hade så fel! Jag älskar min nuvarande pojkvän, han tar hand om mig, älskar mig och visar att jag betyder nått för honom! DE är helt underbart! Att känna den känslan får mig att le inombords! 
Nico, han är den mest finste killen, på både insidan och utsidan! 
Och jag önskar att alla har en chans att hitta en sån fin kille som jag hittat, de tog LÅNGT tid för mig att släppa in honom, och ens börja förstå att vi va tillsammans! Men han är mitt allt! 
Jag är glad att jag gav honom en chans, och jag är glad över att han orkade vänta på mig, fast jag betedde mig som en idiot!!! Men nu har jag bättrat mig, och han vet att de ska vara vi två föralltid :)
 
Men de jag vill säga är, att sluta aldrig leta efter en bra person och leva med!! Och nöj er inte med idioter som behandlar er illa! Hitta en kille som behandlar er så bra, så ni känner er trygga, vackra och behövda! Ta inte skit!
Over and out...
 
The thing is, i want to spend every day with you <3
Nu, föralltid & förevigt

Suck

Nä man kan ju inte blogga så där alltid på mobilen. suck! Hatar att inte blogg.se fixar buggarna!!! 
Men men iaf, har spenderat hela dagen med älsklingen, sen körde jag hem honom, nu har jag käkat två mackor och slänger i mig massa chips! Haha, ska plugga lite nu med, orkar inteeee! Men ,men, imon blir de massa jobb och sen skola, puh!
 Snor Cappis talessätt, för de stämmer bra på mig, har vi diskuterat xD
Im walking through hell with a smile
 

Åhhhh

Blir så jävla förbannad!!! Nån har FUCKING kört in i min bil!!!! Jävla idioter som inte ens kan lämna en lapp med nummer och be om ursäkt, jävla..... Puh, så arg jag är! De finns gott om fula människor!!!!


Dagens ord!!


Mhm..

Jag och Nico är oooooerhört snälla och kör Jessica och cappi till stan! Och sitter barnvakt åt både gizmo och lina! Så galet snällt! Jag tycker man ska ställa upp och vara snäll, för de man ger, de får man tillbaks. Karma! De borde många av er tänka på ;) ;)


Hihi

Vi har haft fotbad med :)


Hihi

Inte kunnat blogga på hela dagen :( fick värdena bästa massage igår kväll av älsklingen och slocknade som en stock :) fniss! Sen idag har vi varit på nathalies kalas :) hon blev glad för presenterna iaf :) jag och Nico har ätit maaaassa god mat! Skönt med lite ensam tid med världens bästa hihi <3


Hej hej

Nu sitter jag och Nathalie och gosar :) snart ska barnen lägga sig och då blir de film mys :) lika mysigt de med :) men men nu ska kag hjälpa mela med maten :)


Wow :)

Kolla melans fina tårta!! Hon är massa duktig :) hihi jag och Nico ska vara här ikväll och äta mat och kika film! Maaassa mys! Dom pratar redan om att de ska bli en skräckis :'( puhuuuuu! Nico köpte med sig kladdkaka iaf med nomnom! Mela gjord chai latte till mig ÅÅÅÅH så goood!


Dagens ord!


Frukost

Fick dock slänga två mackor, de skulle vart min lunch, men hann inte äta dom, jobbat massa idag ju! :)


Mm

Snart ska jag och Jessica köra lite Zumba, Hahah! Ska försöka slita henne ifrån telefonen först, seeegis!! Haha


Sååå sant!

Hahahahahaha!! De stämmer så bra asså? Ellerhur?!


Haha

Nu ska lilla gizmo bada. Haha, brukar gå bra och hoppas på de idag med :) <3


Hihi

Lite favoriter bland halloween kläderna :)
Ska ni klä ut er iår? Och isåfall till vad? :)
Dessa kläder hittar ni på modehus.nu :)


Hehe

Såg att många gillade mitt 'tips' om chai latte :) varsågoda! ;) hahaha
Iaf nu har jag diskat oxh ska kika på kockarnas kamp :) sen göra lite mat, duscha, tvätta gizmo och säkert nått mer :)


Barnvakt

Suttit barnvakt en stund och kollat på film och så :) ska snart hem om mela kommer snart :) har lite oxh fixa innan älsklingen kommer :)


Nu är vi hemma hos mela och smackar lite skit, hennes kaffe bryggare har kommit så de blir kaffe tjohej!!! :)


Crazy shoes?!

Visst att jag älskar skor men dessa är väl ändå till överdrift?! Usch! Haha


Puh

Usch va svårt de är med matte! Puh! Blir as seg och sitta och tänka!!! Haha, och träningsvärk i armarna har jag med, Great! HAha, idag, förövrigt, händer inte alls mycket! Ska hälsa på mela sen har jag tänkt mig och annars bara ta de lugnt .:)


Åååh

Skit surt att man slarvat bort hemnyckeln!!! Tur är så kommer mamma snart!!


Tjohoo

Hej nu har jag precis kört till Nisso :) så vi sitter och gosar och tar en cigg :) Nico ska snart slänga in fötterna i ett fotbad, så jag får äran att klia han på ryggen, haha! Sen blir de väl film och massa mys ;) ;)


De visste ni inte va ? ;)

10 saker ni inte visste om mig!
• Jag gillar inte morgon sex, aldrig gjort!
• Jag har alltid varit lite besatt av skor! Haha!
• Jag är GALEN i julen, bästa högtiden EVER!
• Jag tål inte skräckfilmer, kan till och med spy när jag ser en för att jag blir så rädd (mes)
• Jag hatar morgonen, är inte alls glad när jag vaknar!!
• Slösar flera tusen på skor/smink /kläder VARJE månad.
• Jag har en leverfläck på ögonlocket.
• Jag älskar kall bea sås!
• Jag hatar snor! Haha, eller när folk pillar näsan, euw! ( gör de på toan liksom ) hahaha
• Jag har jätte svårt för att öppna mig för andra människor!


Hihi

Sen jag kom hem har jag hunnit ha fotbad, målar naglarna, pluggat och tvättat! :) så snart ska jag slänga i mig lite mat, duscha och ta ansiktsskrubb :) känner att jag behöver de :) haha
Haft en as bra dag överlag, mycket träning för både kropp och huvud haha! Och fått massa gjort! Great! :)
Bjuder på en seg bild efter träningen haha!


Lite smått sleten xD

Färdig på gymmet nu iaf, ska gå äääända hem och inom affären och köpa ägg till mamma haha!


Haha

Nu har vi gått upp till gymmet, hade Evelina på axlarna och de känns! Aj (klenis) haha


Mums!

Slutat skolan nu, så gick upp till Jessica och blev bjuden på fett god mat!!! Inte visste jag att hon kunde laga mat? Fy vad gott!! Taaack :) värsta tallriksmodellen!! :)


Puh

Promenixat till skolan, as skönt :) inte en droppe regn :) och nu har jag suttit här och tränat mina två hjärnceller! Blir nog kvar nån timma haha!


Hiss&diss


Hiss
•Promenader!!!
• Höst modet! Vinrött, stövlar, päls mm
•Chai latte, höstens/vinterns favorit!!!
•Förhållanden! Mysiga förhållanden som värmer genom höst mörkret ;) just like mine ;)

Dissar
• folk som gnäller på hösten ;)
•Ex som beter sig konstigt!
•Folk som inte följer mig på instagram (thessphess) ?! Haha


Frukost!

Nomnom! As gott bröd, leverpastej och gurka!!!


Lite bilder...

Sen igår... Helt jävla störd är jag! Bjuder på på dessa! Hahaha


Svar :)

Jag gör sällan videoinlägg längre! Tyvärr, men har jag tid slänger jag absolut upp ett! Men däremot kan jag fotografera mina favorit produkter? :)
Kan inte visa allt mitt smink för de blir aaaallldels för mycket :) :)
Och favorit kläder kan jag också fotografera? :) låter de bra ? :)


Godmorgon

Helt galet, de första jag gör när jag vaknar är att ta en bild och blogga? Haha! Luggit vaken typ en timma iochförsig, sitter på fb och instagram :) ska iaf gå ner snart, käka, duscha, tvätta, fixa mig och sen blir de skolan :) ska nog promenixa dit idag istället för och ta bilen, fårse :) så tråkigt och gå ensam :/


Stan

Nu drar vi och rockar stan ;) jag är iaf nykter :) jag kör :)


Mys!!

Kaffe och skvallerblasks, trevlans!! :)


Hihi

Har fixat Cappis naglar :) jag är massa duktig haha :)


Mina köp idag!

Foundation, leggings, öronhängen och strumpor, och en jacka och ett as sött underkläders set! Lööööve!


Hem

På g hem :)nu ska vi till skolan :) sen blir de gymmet antagligen :)


Hihi

Nu har jag vaknat ska snart åka till gekås med cappi :)!redann hunnit tvätta lite och fixat i ordning mig! Och fick ett litet munsår på läppen igår, och råkade riva sönder de igår, så nu är de AS stort, Hahah helt galet!


Dagens ord!

Thess ❤ Nisso :)


.,.

Please open up your eyes
Help me clear my clouded mind
Won't you tell me that we're gonna be alright.


Slått in julklappar

Slått in lite av mina julklappar och melas :) kuuuuul :)


Hihi

Handlat massa idag :) mest julklappar så de kan ju inte visa här hihi


Bion

Bion (Ted) vart as bra!!! Rekommenderar!! Iaf, vaknade för en timma sen och ligger kvar i sängen med en sovandes pojkvän, mys <3 vaknade av värsta mardrömmen, suck... Dom ända drömmarna jag kommer ihåg är just mardömmarna.. Men men, idag blir de skola från två till sex typ :)
Bilder sen igår :)


Mys

<3


Hahahhah

Jag och Nico hade tråkigt påväg in till stan haha


Mhm :)

Jag fick värsta idén att gå på bio idag! Så drog med nico, cappi och Robin xD
Så först ska vi käka på wildwest, ett matställe i Halmstad :) nomnom! Är as hungrig efter dagens alla händelser haha! Sen Blir se bio, Ted !!! Verkar fett grym :) hihi


Hihi :)

Köpt presenter till pappa och en deo till älsklingen(hoppas den luktar gott hihi) och rosa bandet till mig :)


Jupps

Nu har jag duschat, och käkat och fixat :) ska snart till pappa och säga grattis :) han fyllde år igår :) kommer bli massa skojj, så här ser jag ut idag iaf :)


Oct. 14, 2012


Outfit

Såhär såg jag då ut igår :)


Hej

Inte kunnat blogga, suck! Här är lite bilder sen festen! As svårt och ladda upp bilder Mee ?! Men iaf de vart as kul igår <3


Igår!

Jag och gizmo somnade fint på Cappis rumpa :)


Happy!!

Så fort jag vaknade (vid 9) startade jag de nya vampire diaries som kom igår!! Fyfan vad bra, helt galet!!!


Pub

Nu har jag och cappi käkat pizza, beställde en vezuvio, åt mer än en halv!! Aldrig lyckats med de, tjohoo :) försöker nu tvinga lata cappi och gå ut och gå men hmm, inte lätt inte! :(
Bjuder på en sleten bild på mig och cappi i somras :)


Dagens ord!


Hihi

Imon blir de fest här hemma med massa roliga från släkten, deras partner mm! Kommer bli as kul! Så vi städar lite och så eftersom mamma inte hinner( hon har redan tagit de grövsta, vi ska bara fin putsa) :) lägga ihop lekar, hjälpa till med tårtan och så ;) för nu har vi ju fyllt 20 och de måste släkten va med och uppleva ;) haha


Hej klant!


Hihi

Nu har vi tvättat klart bilarna, så ska åka och köpa nån dricka sen drar vi till skolan i typ två timmar :). Asså jag blir så jävla glad när de är så fint väder!!!! :)


Mm

Har vaknat, plockat iordning på rummet, och nu käkar jag frukost!!! Massa gott, två mackor med mjukost, ost och gurka :) ett glas nyponsoppa och ett glas päron dryck!! Nomnom!! Ska snart köra och städa bilarna med fuppy :) gonna be fun!!


Hihih

Nu kommer Nisso :) så ska vi promenera :) thihi


Mhm!!

Nu har vi tränat en timma, så kom precis hem och Jessica har slängt i hårfärg i mitt hår så sitter med den + tandbleknig :) hihi
Så ska väl duscha och ta bort allt om 40min, så blir de att käka och lite så innan Nisso kommer :)


Oct. 10, 2012

Nu har vi jobbat färdigt för idag, bara att tömma bilen och sen blir de gymmet!


Lunch

Nomnom!!! En cigg sen tillbaka till arbetet! Puh!


Dagens ord! :)


Blö

Som jag skrev igår så vart de frost, och min skrapa har utvecklat fötter och sprungit iväg!! ARG! Haha men nu är jag på jobbet med cappi och mela! Tjohej! Fint på landet här by The way.


Trött

Ska dricka min nyponsoppa sen hoppa i säng! Trött som ett fån och ska upp och jobba tidigt imon med.... Så godnatt!!!


De är så sött!


Thihi

Har ni tänkt på en rolig grej? Som jag inte lagt märke alls till själv, att när man får ett sms av någon man veeeekligen gillar, att man sitter och ler när man läser och svarar? Haha! Jag är iaf sån och alla i min familj har kommenterat de, ganska ofta! Haha! Sweet ^^


Mhm

Somnade på soffan en timma, nu har jg käkat och slängt i en maskin tvätt till!! :) börjar bli fett grym på och tvätta (inte för att de är svårt, men de är nog fan de tråkigaste som finns!) så har bara typ två maskiner kvar :) hihi


Saknar!!

:( <3


Mums!

Precis käkat, de gick massa bra för Jessica, lite spya bara haha!! :)


As as bra

Har ni hört rihannas nya låt förresten? Hörde den för ett tag sen då Nicos pappa visade den, blev heeelt såld!


Jupps!

Då vart vi på G till läkaren! Stackars Jessica är super nervös, men de kommer gå bra!
Regnet öser ner och på radion säger dom att de kommer bli maaassa kallt på morgonarna nu framöver! Skrapa rutor puh, alla som har bil förstår vilken suck de är!! Haha jag har iaf köpt nån typ frost skyddsmatta som man lägger på framrutan, som hindrar frosten från att bildas typ! Köpte den för 15 spänn på gekås :) hoppas den funkar iaf!!! :)


Hm

Klockan är snart 06.00 och tänkte slänga upp dagens ord för er som är vakna så här på morgon kvisten! :) själv ska jag nu ta och somna om två timmar :) men åter till ämnet, idag tycker jag alla ska vara på bra humör! :) tänk framåt!


Mhm

Nä nu åker jag iväg till min uuunderbara pojkvän <3


Mhm!

Bleker tänderna medans mamma gör värsta pannkakor till mig :) mums!! Efter maten blir de en lååååång dusch innan jag åker! :)
Och imon ska jag följa med stackars syster till läkaren :'( <3


Ungdomsmottagningen

Jahopp, vart på ungdomsmottagningen :) sen ett år tillbaka har jag gått ner tio kilo och typ tre BMI storlekar! Hon visste inte om hon skulle bli orolig eller inte haha! Gick hit för att få ut nya ppiller, för er som är så nyfikna! Haha iaf, hon sa att blodtrycket och allt vart toppen! Så, Im alive! Nu saknar jag dock min pojkvän massa :(


Jahopp :)

Nu har man vart duktig och varit i skolan med :) nu blir de ett Snabbt ärende och sen leka med Anna och cappi ;)


Puh!

Himla fint höstväder!!! Solen skiner på alla vackra löv och färgerna bara lyser!! Men kyligt är de :) Brr!!


Suck

Kan inte glömma min dröm, den vart så verkligen, vet inte om jag ska skratta eller gråta! Allt jag vill är att glömma den.... Sover la en stund till så kanske jag kan drömma om nått annat!


Gina tricot!

Snyggt till vardags! Ser värsta mys ut :) äääälskar dock armbandet!!! Want!


Dagens ord!!!

True true!!!


Godmorgon!

Vaknade vi tio, men beslutade mig och somna om! Haft massa konstiga drömmar idag! Hm.. Aja iaf, ligger kvar i sängen, är både lite hungrig och kissenödig. Men pallar inte resa mig upp för fem öre!!! Haha bjuder på en cp morgon bild


Hihi

Medans Nico och Robin lagar massa god mat så slängde jag och cappi på en varsinn ansiktsmask :) haha vi bjuder på dessa bilderna :)


Hihi

Helt glömt av att visa vilket underbart vackert halsband jag fick av älsklingen nu när jag fyllde år! <3 såå fint <3


Hihi

Älsklingen gav ju mig en as fet bilstereo i födelsedags present :) här har ni en bild på den :) jag bara äääälskar den!!! Han har även fixat ljudet och nya högtalare!! Sååååå sött och snällt <3 bra att ha en händig pojkvän <3


Gosa!

Sitter på balkongen med cappi och tar en varsinn cigg och dricker varm choklad med mini marsmellows i :) lite kyligt ute, men skönt med sol :) idag händer nog inte mycket, laga god mat och ha filmkväll med våra karlar! :) men de är ju verkligen en toppen söndag!! :)


Mhm!!! ;)


Thihi

Cappi har ju börjat blogga igen, så vart ju tvungen och gästblogga lite haha!!! Iaf, här hittar ni hennes blogg :)
www.cappik.blogg.se :) BESÖK!

Dagens ord :)

Legend says, when you can't sleep at night, it's because you're awake in someone else's dream. <3


Solat :)

Gosigt!! Cappi har köpt ett solarium :) självklart måste man ju prova :)


Weei

Igår vart Nico cappi Robin och jag och käkade på restaurang! Värsta mys :)


Igår

Tjoho satt och fikade med manda och cappi, massa mys :) shoppade lite, men jag köpte bara en tröjja! :) hihi


Haha

Hur barnslig får man vara? Haha iaf, aldrig handlat för såhär lite i hela mitt liv inne på gekås 600 kr bara :) men brände lite på guldaffären med ;) hihi iaf nu ska vi käka innan vi åker hem :)


Tjoho

Vart i skolan nån timma, nu blir de gekås, gymmet, hem och städa, tvätta och sen duscha och fixa till mig! Puh! Hur ska jag hinna?!


Dagens ord!

The only thing that's good when everything is going down,
is that it only can get better.


Jahopp

Godmorgon, vaknade vid tio och började direkt hjälpa mamma och städa de "stora" rummet medan hon diskade mm. Blev jädrans fint där, fast mycket kvar dock :( 
Nu är ja iaf as hungrig, så ska nog käka nån macka snart! Mitt paket kom idag med, kännde de på mig hihi! Tjohoo
 

Mhm!

Shine baby shine <3


Dagens ord!

There's always a reason to smile, you just have to find it,
 
 
 
 
 
 
 

Jusr love <3

Love it!
 

hihi

Vi är inte smarta vi, fikar innan maten, Haha!!! xD
Kikar iaf på halv åtta hos mig, sen efter de blir de xFactor ! :)

Suck

Blir så irriterad på när folk säger att jag gör fel, men gör samma sak själv! Pff, vadå kasta sten i ett glas hus, men sååå glad att jag slutat försöka få kontakt med personen i fråga! Lika bra.. Synd att folk är så trångsynt när man väl försöker. Men du får som du ville, I will NEVER bother you again :)
Känns skönt, att äntligen, äntligen må bra!

Mhm!

Nu har jag iaf kommit hem och duschat (igen) haha, och bytt om! Ska åka till ica med mamma för och handla lite grejer till kvällsmaten, inte alls sugen på pulvermos, som mamma tänkt, pff, här ska de va riktigt!! Haha! Iaf så här ser man ut efter massa simning, haha! BUU på er!
 

Tjohoo!

Försökt blogga hela dagen men inte alls gått bra :(  Jäkla mobilblogg som aldrig funkar!!! Iaf, har iaf jobbat i sex timmar sen kom jag hem och slängde på mig bikinin direkt för att åka och simma med Amanda, simmade la en timma, massa mys!! :) Hihi! Vi båda behövde nog prata av oss lite!!
Bjuder på en sommar bild på mig och Ama!

<3

Autumn leaves are fading now that smile I lost, I've found somehow,
 <3


GE MIG!

Åh vad jag vill ha den här jackan!!! Puuuuuh!

Puh

Beställt hem tandblekning (the best of the best) Kommer visa resultat så fort jag börjar använd den :) Och så har jag beställt hårtabletter, HOPPAS dom funkar!!! Gick på strax över 1000:- ! Men vill man va fin, så får man lida pin ;)

Jääj

Grattis på oss <3 :)
Äntligen 20 :)


RSS 2.0