Sry för dålig uppdatering..

Men de har hänt en JÄVLA massa mellan mina vänner, och pojkens familj mm. SÅ nu har jag lite tid över att skriva :) Ska börja med att lägga upp några bilder sen festen ihelg :)

Tibor och Nicklas

Simon,jag och Gabor

Jag coh Gabor.

Fredde,Gabor och jag.

ÄLSKAR DENNA BILDEN, Jasmine och jag :D <3

Och här är några bilder sen jag ocjh manda lekte modeller haha.


Amanda

Jag

Jag och ama

Jag

Ama

Snart ska jag och Cappi åka till pappa, och få vår födelsedagspresent och sova över, thihi. Men nu är jag super hungrig efter en hård dag på praktikenn så nu ska jag laga lite mat har jag tänkt, hihi:) Ha det gött allihopa pusspuss


Bra låt :)


Låten som spelas idag :) knarkat denna låt som fan :D As grym !!! Älsklingen visade den för mig thihi <3

Hejsan alla GLADA

Jahopp, nu har jag varit hos Jessica, vi gick och hälsade på Steffi och hennes underbart söta dotter :) Tog några koppar kaffe och kaka och självklart snackade lite skit, om allt från politik till kläder. Underbart kul <3
Nu är jag hos baby, saknat han så :) Imon blir det pratik, stannar nog där sent :) Sen blir det MASSA feting gos med världens bästa manda och världens bästa pojk Tibor :D Ser fram emot de som saaatan :) Really funny.
Jahopp, som sagt så mår jag bättra idag och allt känns toppen just nu, fast törstig är jag så ska se vad Tibor har i kylen, saft, cola eller ja.. Nått har han ju alltid, han vet att jag är så söt så jag behlöver sötsaker ;) Thihi. Anyway, byebye <3


Ojojoj

Menade inget illa med förra inlägget, det var väldigt många som tog illa vid sig :O Många arga kommentarer, men gud! Ta det med en nypa salt.
Pöss


Youtube


Haha, rolig xD



:)

Äter ölkorv :) Mums, thihi med vitlöks smak, massa gott :D Och jag gör precis vad alla andra hushåll gör, glor på idol :D
Här får ni en härligt citat av lillle puh björn :) ;"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.''Ska snart ringa älsk och säga godnatt, vi gör de varje kväll vi inte träffas, jag vet , yber sött :) <3


Jahaja

"Blogga minst en gång om dagen, det är bra för magen!" -Thess-*


(haha)

Jag kan bara säga, blööis. Vet inte varför jag sitter här och skriver ens.. Vad ska jag skriva?! Haha.

Tänkt lite, innan jag la av att blogga hade jag ganska mkt läsare, de har sjunkit som fan haha. Men det som är annorlunda med min blogg är att jag har ingen modeblogg, musikblogg eller någon provicerande blogg jag har en blogg, om mig, om mitt liv! Jag har den för min och mina vänners skull, inte för att jag ska tro att jag ska bli känd, haha(som många andra tror)!
Aja nog med snack om bloggen, idag så var jag som sagt hemma från praktiken, vill ni vet varför? Haha, skulle inte tro de.
Men iaf, började dagen med en promenad på ca en timme, sen kom jag hem och åt lite frukost, begav mig sedan ut igen för och hämta min syster dotter med hennes mor(min syster) Jessica, så blev en till timmes gång ;D Känndes skönt!
Nu så har jag kommit hem igen och har precis äit, spätta (fisk), potatis och smögensås, MUMS är det ända jag säger. Thihi :)
Imon blir det praktik iaf. Och på fredag är det SJUUUKT mkt på praktiken. Har aldrig varit med om så mkt så måste ladda inför detta :/ HAHA. 
Längtar som fan tills helgen,
Fre; Jag och manda och tibor ska mysa :D Säkerligen kommer vi att röra på oss, det gör jag och manda alltid nu förtiden, super kul :D Sen ska vi kanske kränka en pizzza?! Amanda snackade om de (A) Thih :D Sen på lördag blir det att spela data :D MASSA cod (call of duty) :D Thih.




Låten som jag pumpat sen i helgen, super fin. JUST FUCKING LOVE IT, gaaaaah!


Satan...

Gick till pizzerian som planerat, och var på väg hem, men fck rusa i förväg, för bra mådde jag verkligen inte, då blir det tyvärr ingen prakitik imon :( Lika bra, hade inte ens kunnat erbjuda någn hjälp :( Sakanr min Tibor Linka super mkt :'( <3


Mår fett illa :'( Puuuhu, men imon, oavsett vad så måste jag till ungdomsmottagningen och fixa nya p-piller :/

HAHA, söt bild jag skapat va? Magen exploderar :'( Huvudet sprääängs :'(


HEJSAN alla söta... Och mindre söta :D

Nu har jag kommit hem från praktiken.. Har mått röv idag! Min handledare på APU:n bad mig stanna hemma imon, men ack, de ska jag NOG inte göra. Haha, har precis käkat en pan pizza, har inte ätit nått på hela dagen, eller jo, en macka ;/ Så det var gott, hoppas nu att denna oändliga spängande huvudvärken snart går över, gah! Det gör så ont :(Men iaf, nu äter jag...... MJUKPEPPAR KAKA, tihi super gott <3.


 Bild lånad från : www.nlife.se/mellanmal-snacks/glutenfri-mjuk-pepparkaka/
(dock var INTE min gluten fri, thihi)

Antagligen ska jag verkligen käka mig fet idag och bara rulla tummarna, mår man dåligt får man de ;) Synd bara att jag inte hade min älskling hos mig :( Han var så söt natt när han hade somnat (och jag log vaken och kollade på en dålig film) så satt han och pussade och gosade med mig i sömnen, haha. Så underbart sött :)

Appråpå den DÅLIGA filmen, som jag INTE rekommenderar....................

Sex and the city 2.
Så grymt jävla besviken, älskar sex and the city, har sett alla avsnitt som gått 10.000 ggr. Och jag har varit super spänd på denna filmen men HERREGUD, den suger!
Från party,snygga kläder och shoppaholic till mammor,gifta,tråkiga och helt enkelt bort blåsta.. Nej hörrödudu, 1/2 av fem toast. Så grymt beviken gah. Tolka mig nu inte fel, jag älsakr verkligen sex and the city men denna fillmen...no goood,





Nån mer än jag som inte tyckte om den?


Tre hemlisar ni kanske visste om mig.. Eller inte?

Hejsan, jag nu kör vi igång :) Hope you enjoy it ! I did !!


1:a . Det fösta är att jag ALLTID, sen jag var liten, typ 10 år haft en hemlig kärlek till djuret..........



Ända sen jag var liten som sagt har jag tyckt om lejon, deras styrka,uthållighet och underbart söta face :) Varje jul sen jag fyllde 11 har jag önskat mig ett SUPER stort lejon (gosedjur), men dock aldrig fått något :'(.


2:a Den andra hemlisen om mig själv är att bakom mitt söta ytre så finns det faktiskt en.........DATANÖRD!



Älskar spel som call of duty 2 & 5, silkroad och massamassa andra spel :)

3:dje (?!) Jag har även en super stark realtion till en film, dock inte bara "twilight sagorna" utan även till en gammal godin........ The bodyguard. :)



Filmen har allt, spänning,kärlek,fara och action. Enligt min åsikt; Trolig en utav dom  bästa filmern jag sett! REKOMMENDERAR för er som inte sett den. och ni som har.... SE DEN IGEN! Haha

Det kanske var några ny saker om mig, som ni kanske inte visste? :) Hoppas ni gillade min roliga idé på att göra något sånt här :D

HejHej

BLÖÖÖÖ, KLAGO DAAG.

Denna dagen har ju bara varit förjävlig, gick som sagt och la mig vid fyra med manda inatt, försover mig men skulle precis ta på mig och gå till bussen och komma en halv timme försent så ringer my och säger att dom ska på studibesök, mitt från ingenstans, så kunde inte åka in till skolan pga att jag visste inte vart vi skulle på studiebesöket. KUL.. Skiiiit skola! Aja är redigt sur på skolan med, vet ni hur jobbigt det är med 4 dagars praktik??? 6 timmars slit VARJE dag? Tss, dom fattar ju inte ett skit hur jobbigt det är...lixom skola på måndag, praktik tis-fre och sön plugga till måndagens prov eller läxor .... Så EN dag i veckan är jag ledig på lördagen då.. KUL ?!?!? Helt jävla sjukt!!!!


Iallafall, satte mig på bussen imorse men hoppade av hos brosan, där var även syrran Jessica då :) Cappi följde ju självklart oxå med :D <3 Så vi har tagit det lugnt och Andreas har bjudit på lite tacos, muuums. Sen så har jag ju självklart fått två energidrickor för jag har varit snäll att hjälpt till och gå ut med soporna , haha. Sen köpte jag en till :) Men nu är jag hemma hos baby och kollar på när han spelar c&c generals :) Super kuligt.





Nu har jag iaf spotify... HIHIHI :)


Hihi, min man luktar iaf jävligt gott ;)

Denna parfym köpte jag till min älskling :) Kostade bara kring 500-600 kr för 50 ml eller vad det va haha, men den luktar super gott, lite exotisk,manlig och jäääkligt fräsch! Tummen upp på denna parfym. Fiiifaaaan, jag vill kolla på förhäxad men amanda är så jävlans seeeg och gör allt annat , haha anyway, hinner KANSKE skriva ett godnatt inlägg sen :D Puss



MISS YOU TIBBE BIBBE <3 <3 ;'(

Chacha



Denna spelas och rösten vajjar med cheesballz ända ner till strupen :). Tagit massa kort med manda idag :) Hihi haft super kul, tevligt att INGEN utav mina kompisar är likdana, tar kost med manda, sjunger med my och flummar med Thea tex :) Trevlans trevlans :)


Jag och källander <3


Jag <3 energidricka :D

Amanda <3

Och en helt allmän fråga? Vad är det på min arm? Om någon har något svar kommentera gärna.

Jag


Jag

Jag


Jaha, bötjar bli trött, klockan är iofs halv två, thaha. Men men inte sängen än, saknar min baby så grymt mkt så de gör AJAJ.
Nu blir det att röka lite, sen så ska man kanske bädda för amanda med :D Min sötaplutta <3


Hejsan

Hejsan alla besvikna läsare.
Jag vet.. jag uppdaterar aldrig, och ni vet redan vrf... Men anyway tänkte snabbt och lätt slänga in ett inlägg för dagen.
Idag är det söndag och Amanda källsoppa ska sova över :) Vi ska snart dra till affären och köpa något gottigotti för mina sista pengar haha. Sen ska vi ut och gå med Donna och gosa, sen ta MASSVIS med kort, som förhoppningsvis är barntillåtna och kommer upp på bloggen :) Thih, men aaaa, vi ska kolla på den del "förhäxad" avsnitt :) DE SUPER gamla serien, ska bli kul. Thihi!!!!

Dagens inköp ska bli:




Sen får vi se om det blir något mer :)

Nu köp är även (dessa saker är äkta, så ni inte tror jag köpte dom nere i Turkiet :) ):



Vi hörs senare puss puss hej <3

RSS 2.0