Gosa!

Spelat volly nu med Amanda cappi och zidde! Sååå kul, kändes verkligen som gamla Goa manda :) <3
Tog även en öl nomnom, väl förtjänat! :)
Nu är cappi och jag hemma och har duschat och käkat, sååå gott! Hon ska nana här inatt, Nico är ändå iväg så blir tvinis gos <3
Fail bild.... HAHAHA


Dagens ord


Tjohoo

Gått en lång promenad med Amanda och hennes ena hund Fia :) nu är vi hemma hos henne och dricker kaffe :) blir snart hem och byta om för och spela lite volley boll:)


Färdig

Nu är jag redo för en promenad, slängde dock på mig lite smink, foundation, rough och mascara! Så jag ser lite piggare ut! Haha! Kanske lite onödigt men men! Nä nu får jag smsa till Källander och se om hon vill ut och gå, annars blir jag ledsen i ögat!


Blö

Himla skit väder, höll på och krocka imorse med, usch! Totalt mitt fel men tur så va andra föraren mer vakSam! :)
Sen körde jag i pissregn, har ingen bild när de va som värst men såg verkligen ingenting då!! Skit läskigt! Brukat aldrig bli skrajj när jag kör i regn men idag... PUH! Änglavakt hela dagen! Förövrigt har jag bara jobbat, en bra dag faktiskt! :) men nu är jag hemma ska äta lite, duscha och fixa här hemma, sen leka lite med Amanda, hade velat gå en promenad men shiiit vad de regnar! :o
Vad gör ni idag mina läsare? Har ni också regn?


Igår

Gick en härlig skogspromenad med älsklingen <3


Jahopp

Nu blir de en stor kaffe och PLL, vila lite innan kvällen :) härligt!


Hihi

Jobbat nu imorse sen hem och städa och ställa fram frukost till mig och älsklingen :) nu har vi precis ätit, sååå mätt haha! Ska jobba ikväll också så har en lång rast nu, skönt ändå! :)


Osedda bilder sen stugan

Skratta och njut HAHA

https://cdn2.cdnme.se/1667933/7-3/pic_51f677be9606ee41b3c247a9.jpg" class="image">


Träning

Har ju bestämt mig för att börja promenera, springa och cykla mer :) så nya skor inhandlade, shorts, linne och jacka :)


No filter

Påväg hem! Puh, utöver maten blev det nya träningskläder och skor :) (tack baby <3) så om nån i Hylte trakten är sugen på promenader eller cykling! Hör av er! :)
Nu när vi kommer hem blir de och packa in allt sen lite PLL , SÅ TRÖTT!!


Halloj

Jaha semestern är över, varade i en underbar helg!!! <3 klockan är Ett och jag har hunnit jobba tre timmar, storstädat och tvättat hemma, tagit en kaffe med Daniel och cappi och nu blir de stan för storhandling :) <3 en gos dag med älsklingen helt enkelt!!
Saknar dock alla goingar som vart med i stugan! Riiiktigt härligt folk! <3


Suck

Sista dagen här idag,tråkigt men på ett sätt skönt och komma hem :) men upp förbannat tidigt för jobb imon, vilket suger...
Och är sååå trött på och ställa upp för människor och inte få ett skit tillbaka, vill inte tillbaka till Hylte....!!!!!!


Vi här i stugan lalalalalaaaa


:)


Hihi

Vi tjejer åkte in till 'city' haha köpte lite jäger, sprit och mat :) och fika!! :) så nu fikar vi, snart ska vi göra hamburgare, bada och sen blir de drinkar!! :)


Frukost

Frukost sååå gott!! :) idag är de regnigt, så blir bad och film sen blir de dunder partajj ikväll :) tjohooo :) <3

https://cdn3.cdnme.se/1667933/7-3/pic_51f387d4e087c35b817bbcee.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1667933/7-3/pic_51f38841e087c31717eb7bc6.jpg" class="image">


Hihi

Badat, solat och duschat och ätit :) nu är jag i maaaaatkoma haha
Grabbarna ska snart ut med båten och fiska så vi tjejer får väl hitta på nått :) :)


Bilder

Bilder sen igår :) <3


Frukost


Förra inlägget

Förra inägget Skulle upp vid två haha,
Nu ska jag snart fixa mig och sen fortsätter drickandet och grillningen. :) <3


Gosa!

Kom till stugan vid ett, redan druckit 6 shot och två cider och badat och haft as kul!! Den här helgen kommer alltså bli galen!! :) såååå skoj!

https://cdn3.cdnme.se/1667933/7-3/pic_51f126e29606ee27c4ca4b01.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1667933/7-3/pic_51f126e29606ee27c4ca4b01.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1667933/7-3/pic_51f1270de087c35bfb565f5a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1667933/7-3/pic_51f1270de087c35bfb565f5a.jpg" class="image">


Godmorgon!

Nu bär de snart av! Ska snart väcka Nico, själv har jag redan duschat, smort in mig, borstat tänderna, matat katten mm :) ska snart sminka mig och tvinga Nico och bära ut alla saker haha!' Vilket blir himla mycket haha! Men nu en kaffe på balkongen och lugna nerverna !!! Fattar inte varför jag är nervös/stressad?! :)
Vår alkohol och Robins present :)


Pink like hello kitty

Stress stress stress!! Jobbar som en apa, kommer hem vid halv fem, då blir de att åka till gekås direkt, hinner inte ens med en dusch emellan, GOSIGT, not! Måste köpa en stor väska som jag kan packa allt i (till imon) och sololja och Nico behöver badshorts mm! Förhoppningsvis blir de bara en snabb visit denna gången, för somsagt har ju inte så mycket tid på mig idag! Haha
Vad jg tjatar om stress!! Haha tycker ändå de är skönt och ha saker att göra!


True


Pöööööw

Bjöd cappi på fika :) blev samma som igår chokladbollar och pöw(<3) haha!
Nu bär de av mot jobb nr2 sen tillbaka till jobb nr 1 haha :) har så mycket att göra idag, handla, packa, duscha , städa , laga mat mm! Åker ju imon!!!! :) :) <3 såå glad!!!


melliie här!

Hej på er alla Thessans läsare!
Just nu så jobbar Thess och hon slutar inte förens 16:30 och efter det så har hon väldigt mycket att fixa innan vi åker iväg till robins sommarstuga imorgon till söndag! Så tänkte passa på att gästblogga nu ;) bra va?!
 
Anyway, jag & thess har inte kommit alls överens för flera år sedan vi gillade verkligen inte varandra. men frågan är varför? egentligen vet ingen utav oss varför?! haha.. men nu på senaste har vi blivit så jäkla bra vänner och hon är en utav mina bästa vänner nu<3 och det är jag så sjukt glad över! kommer aldrig släppa Thessans hand <3 min fina wifey!
 
Men som sagt, vi ska till robins sommarstuga imorgon .. jag,thess,syrran,emme,nico,robin&johan vi åker redan vid 09:00 imorgon bitti och kommer hem igen på söndag.Dessa dagarna kommer bli helt underbara! jag och thess har verkligen pratat om detta i flera månader och nu är det äntligen dags att åka snart :D <3 happy!
 
Men nje, nu vet ni iallafall att thess kanske inte uppdaterar så himla mycket idag, det beror på om hon hinner stackarn har väldigt mycket att fixa innan imorgon bitti. men ha en grym dag<3 peace! // fames.se/melliie
 
 

Dagens ord


HAHAHA dööör xD


Dagens ord


To get to you

Jahopp nu åker jag snart till dagens sista jobb med enorm huvudvärk :) men men! Haha
Sen när jag kommer hem blir de till att sola, hjälpa cappi städa, sen handla, laga mat och tvätta!!! Jag förtjänar en medalj!


Taking a rest during press

Jahopp är på jobb nummer två av tre :) änsålänge rullar de på fint :) men nu blev de en paus :) har himla ont i magen idag :o
Som tur är ryggen bättre, hoppade i sängen i går och landade lite knasigt haha! Jag är bara såååå klumpig :) nä back to work!!! :)


LOVE IT

Repeat tack:) <3


Dagens ord


Puh

Jobbat i nio timmar, sen hem och städa hemma PUH vad trött jag är!!! Nu har vi precis vart i affären och köpt bröd mm och blev kvällsmat (pizza) haha! Så matkoma och trött, och imon blir de minst lika mycket jobb! Så måste sova tidigt idag!!
Hoppas ni förstår att de är lite svårt och blogga när jag jobbar så mycket :)


Old pic and old times?

Så fort allting kan ändras!
Om jag tänker tillbaka, ett eller två år i mitt liv, så har människor kommit och gått, ibland har de känts som en förlust och ibland som en lättnad!
Och de nya människorna som dyker upp, betyder förvånansvärt mycket!
Jag är glad att jag kastat ut några ur mitt liv, låtit dom gå och stängt dörren efter dem!
Men att öppna nya dörrar för nya härliga personer som förstår en, uppskattar en, ja de är guldvärt!
De jag vill komma fram till är att, människor som sänker dig, får dig att må dåligt eller bara tar kontakt med dig när de behöver nått och sedan hugger dig i ryggen , släng ut dom! De är inte värda och kämpa för!
Men de människor som ställer upp oavsett, som lyssnar på dig när du mår dåligt, som kramar om dig när du gråter och älskar dig för den du är, de vännerna, dem ska du hålla kärt!
Livet är för värdefullt för att lägga energi på människor som varken förstår eller bryr sig om dig!

Jag älskar mina vänner väldigt högt, och jag slutar aldrig bry mig om dom oavsett små tjaffs och gnabb! <3


Hihi

Jaha ikväll blir de grille med mamma och syrran :) och sen hämta min bil, och sen ska både cappi och Jessica sova över :) både jag och cappi ska upp svin tidigt för jobb imon ju, så vi får hjälpa varann upp :) gosa <3


Twised

Jahopp, solade och badade hos mamma nån timma, men åkte hem ganska fort för och hjälpa Nico packa till jobbet :) nu ska han vara borta i 3-4 dagar, suger!!! Men men har som tur min wifey och sms terra :) <3 och så ska syrran sova över så jag slipper sova ensam HeHeheeheh!
De kommer bli tre tuffa dagar på jobbet med, jobba från 06.00-17.00 kanske! Så lär vara totalt slut på onsdag. Skönt att vi åker iväg med härliga personer från torsdag-söndag <3 underbart!<3


Dagens ord


Lyssnar

Lyssnar på musik och sitter hos mamma med Jessica :) dricker en päron MER som jag snott av Jessica hihi :) <3
Snart ska jag nog sola lite och bada!


Hm

Ja vaknade vid tio, varken bakis eller trött! Försökte ha kul igår men kändes som om de gick åt skogen! Haha så gick hem vid typ tolv ett, gjorde två mackor och bäddade ner mig i soffan för massa film! :)


Hihi


Festa

Blir fest hos brorsan ikväll, såhär ser jag ut idag, fastnar absolut inte på bild!! Haha


Syskon..

Sitter i solen med Sandra, Andreas, Jessica, Sören, cappi och Jocke!! Och INGEN vill bada med mig?! Så får bada ensam! Haha. Hoppas jag fått lite färg idag!! Har fullt med jobb hela måndag~ons så kan inte sola då ju :( men på torsdag ÅKER vi <3 <3 längtar!!!!
Förövrigt har jag massa trevligt! Väntar fortfarande på min man, han kommer nog hem ikväll nån gång :)


:)

Promenerade till mamma, tar MAX 10 min och gå hit, förstår inte varför jag tar bilen ibland.. Ofta har jag ju ärenden så stannar bara på en snabb visit men annars så får jag börja gå! Underbart väder idag med ju! Känner mig riktig sugen på en lång promenad!! :) men först soooola, länge!!! :)


Frukost

Åt lite frukost och kollade ett avsnitt PLL, nu ska jag slänga in tvätten i torktumlaren sen hem till mamma och sola <3
Igår va förresten en as gosig kväll film, pizza och chips hihi tack cappi<3 :)


Jahopp

Ska snart köra och hämta en killkompis till cappi, sen blir de pizza och film :) vem vet om de blir utgång Sen eller om de blir hemma :) men men har shorts på mig, sååå varmt ute fortfarande :)


Puh!

Hemma om ca en halv timma, sååå skönt! Blir som sagt dusch och massa städ :) hihi ser ut som en bebis osminkad.. HAHA :) bjuder på denna bild efter en jobbig dag! Puh


Gammal goding


Tråkigt? xD

10 frågor om sex och kärlek

Är du singel? - Nej
Haft något seriöst förhållande förut? - Ja
Haft sex? - Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej
Kärlek eller sex? - båda?
Har du varit riktigt kär i någon? - Ja
Finns det någon för dig just nu? - Ja
Hur många gångar har du haft sex? - HAHA jo jag räknar ju..?

10 frågor om dig själv

Fullständiga namn? - Therese cazzandra
När fyller du år? - 1 oktober
Har du piercing? isåfall vart? - öronen
Vad har du på dig just nu? - mjukis kläder
Vilken årstid är bäst? - sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - kaffe, sex , frukost, sol.
Vad är du bra på? - lyssna!
Vem älskar du mest på denna jord? - Mina nära och kära <3
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - usch, finns de nån som gillar och sova ensam?!

Tråkigt punkt se? Haha


Svar

Fick en liten rolig fråga, vilka jag tycker ser bäst ut i PPL, Emily och sen Spencer!!! Vad tycker ni? :)
Älskar dock allas klädstil i serien, fräcka outfits! :)
Bilder lånade från Google


Hihi

Jobbat färdigt för dagen, så ska snart iväg på lite ärenden, sen hem för en lååång dusch :) hihi ikväll lutar de mot fest, antingen en krogrunda eller hitta nån rolig som har hemma fest :) funderar även på och städa Nicos bil invändigt, fårse om tiden räcker till :/ men han hade blivit massa glad om jag hann de tror jag :)


...

Hade en planerad mysdag/kväll med älsklingen, men så blev de inte, han ska jobba massa så nu sover han :(
Och jag kollar PLL, super trött!! Ska upp tidigt imon för massa jobb! Pugh!


Hihi

Söta symboler på iphonen haha!! :) har fortfarande inte tankat ner alla appar mm som behövs haha :) och måste verkligen byta ringsignaler och bakgrundsbilder mm!! Snyggt är bäst 👍😊


Dagens ord

True..


Hihi

Hos mamma på kaffe <3 hihi sen i väg på ett ärende :) Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra :)


Igår

Grillade vi massa gott :)


<3

Haft en underbar dag med mina busar, kommer sakna dom massa och likadant med syrran :( <3 men hoppas dom får en bra semester <3 love you <3


Hihi

Passar fortfarande mina huliganer haha. Men en Av dom följde med Nico till affären nu :) <3
Som vanligt har dom fått massa glass, choklad, läsk mm :) mina sötnosar :) ska snart till lekplatsen sen lämna dom då blir de grille :)


Nytt?

Nått nytt från avicii? :)


Hihi

Jobbat lite idag, men nu är jag hemma och solar och Nico har lagat mat! Super gott va de :) hihi snart ska vi va barnvakter, så får pressa på en timma till sen blir de bus!! :)


Mhm

Nu har man solat lite, snart blir de nog en promenad till..!


Dagens ord


Promenad

Nu blir de en promenad, inte gjort nått vettigt alls idag!!!! Suck tråk tisdag!! :/


Frulle

Frukost på altanen med Jessica <3 skönt efter en bajs morgon!!!!!


Mhm

Älsklingen har somnat så sött på soffan, så jag har kokat massa kaffe och redan hällt i mig två koppar, kanske inte as smart eftersom jag ska upp tidigt imon men men, nu blir de mer PLL :)


GLAD TJEJ

Min iphone 4s gick ju sönder för ett tag sen(tappade den i en hink med vatten) anyway så har fått låna Nicos sega iphone 4. Så skulle beställa en iphone 5, men ville inte lägga 1000 på startavgiften så ville hellre vänta en månad eller två, men nej!! Då har älsklingen betalt startavgiften och min nya bebis kom hem nu!! Såå glad :) :) :) <3


Tips :)

Vart ju hos Nicos föräldrar igår, där spelar dom alltid så jäkla bra musik.
Dessa låtarna hämnade direkt på min lista :)


Gos

Älsklingen har ju semester nu, men ändå gick han upp och gjorde kaffe och frukost till mig innan jag skulle till jobbet, underbart <3 hihi nu är jag färdig jobbad, tråkigt nog! Men men ska iväg på lite ärenden sen hem och kolla PLL och gå en runda :) hihi


Längtar

Tills syrrans bebis kommer så jag får tillbaka min trogna tränings kompis!!!!!! Haha, älskar och gå ut och gå, springa, cykla, simma och gymma!!! :)
Och självklart vill jag träffa Lill bebis live också!!! <3 älskar dig syster <3


Hihi

Nu ska vi hem till Nicos fina syster Jane och hennes gubbe haha :)! Ta en kaffe, och sen hem till Nicos föräldrar och grilla! Gosigt! Men kommer nog va aaas trött imon, för lär bli en sen kväll och ska ju upp vid 05.00 imon :o ops...
Så här ser jag ut ikväll, inget märkvärdigt :)


Frulle

Frukost ute, gosigt! Med älsklingen, Jessica, Sören och lina :)


Haha

Ja blev lite mer personer än beräknat igår xD Nicos föräldrar, nicos syster , hennes pojkvän, Cappi, Jocke , Robin, Jessica, Sören Sen tittade även Mela in! :) hihi suuper kul <3
Vaknade iaf nu vid 11.00 så har slängt i en tvätt , diskat och plockat i och ur maskinen, plockat iordning, städat toan så nu är de bara golvet kvar! Men först en kopp kaffe! :) puh va stökigt, och ännu en dag blev man väckt av systerdottern som bankar på dörren!! Haha <3


Hihi

Vi bjöd Jessica Sören Evelina Cappi och Jocke på grille <3 gos hihi MAAAAT :)


Sjön

Himla skönt de va och sola och umgås <3


Så skönt

Sjukt skönt väder. Blir sjön snart med alla härliga personer :) thihi
Ikväll blir de nog grillning men inte helt hundra ännu :) fårse vad jag väljer ich hitta på :)


Godmorgon!

Sprang ut med min kaffe kopp och utanför, hos grannen (syrran :)) haha satt Cappi Sören Jessica Evelina cazzandra mfl! Så satte mig hos dom :) :) hihi barnen badar och vi sitter och snackar skit ! :)


Igår

Bilder sen igår, blev kort spel och sen när Nico kom hem åkte vi och tog ett natt dopp, brr...!


Snabbt!

Dricker lite med Cappi och en killkompis, satt på mig lite smink, en snygg tröja och ett par leggins :) haha :) inte så märkvärdigt haha xD nu massa öl och musik :) nån som vill joina?


Hihi

Älskar min nya body jag fått av Mellie!!! Så grymt snygg!!! <3 :)
Provade den nu och man kan mixdra massa med den!!! :)
Bli nu inte provocerade av bilden och elaka kommentarer behöver ni inte eller skicka! ;)


Hihi

Sååå skönt och få komma hem! :) nu har jag busat med mina små syskonbarn och nu blir de en öl :) nomnom!! Sååå välförtjänt efter veckan! :) funderar funderar om de blir stan eller hemma idag.... Hmmm


Mhm

Både Mellie och Cappi kollar på pretty little liars, så gav de en chans igår och kollade på några avsnitt, tror jag kommer fastna i den serien haha :) kollar ni på de? Vad tycker ni om de?


Work LikeAbaws

Nu är de lite lunchrast sen börja massa jobb igen :) dock fett skojj och jobba med tvinis :) suger dock att de är såååååå fint väder ute :( men men what the fuck? ;) efter jobbet blir de definitivt en öl eller två! Funderade på och ha lite partajj hemma, Nico är inte hemma på heela kvällen så har lägenheten för mig själv! Untz untz?


:)

Skönt! Hade sovmorgon idag :) började inte förrens 09.30 :) men två huliganer kom på morgonen och knackade på min balkong :) så dom fick glass och läsk :) haha sen träffade jag mina tre andra syskonbarn som också fick en varsin glass, mina älsklingar allihop <3


Hihi

Ja nu blir de en promenad med cappi, älsklingen somnade i soffan haha :)


Skööönt

Så skönt de va med fotbad :) hihi
Snart ska jag ut och gå! Förhoppningsvis följer cappi eller Nico med :) annars blir de musik i öronen :) funkar de också hihi
Hittar ni på ikväll mina fina läsare? :)


Nja, skulle inte passa mig!

Vad tycker ni om den nya heta tränden Midriff ?
Kan ju säga att jag kommer då aldrig sätta på mig en sån liten topp :O Haha fy!! Men kan tänka mig att med rätt kropp kan de nog va fett snyggt! Eller vad tror ni? Är de här nått ni kommer rocka nu i sommarn?
 
Från nelly.com
 
 
 
 
 
 

Puh

Nä men herregud va kallt de va vid sjön!!! De blåste himla massa, evelina tog ett snabb dopp sen va de bara att åka hem, vart där ca en halv timma?! Njää, way to cold!
Ser dock ut som sommar xD
 
Men medans evelina badade och de andra rökte så sprang jag runt med kameran, haha!
copyright skyddade bilder!
 
 
 
 
 
Tog typ massa fler men orkar inte slänga upp allihopa thihi! :)
 
 
 
 

M

Fixade disken, plockade iordning, fixade kattlådan, bäddade sängen och vek all tvätt, inte nådigt :) tur att högen ser betydligt mindre ut på bild haha!! :) sen tog jag Sörens bil och plockade upp Jessica, Evelina och cappi :) nu blir de sjön för bad, sol och lek :) skön torsdag! Tror jag ska köra på lite vardagslyx när jag kommer hem, fotbad, ansiktsmask, måla naglarna, tandblekning mm :) fårse om tiden räcker till :)


Hihi

Hemma från jobbet :) jobbat med mina nya rosa arbetskläder :) like alot! Jag som inte ens är så förtjust i rosa men dessa va fan fräcka!! :) hihi
Dåliga bilder, men som är veeeeekligen rosa!!!


Dagens ord :)

True words


Matkoma

Slutade jobbet vid sju, fortfarande as trött! Men men, vart ner till affären och handla lite basic, kaffe, mjölk, kattsand mm haha :) sen hem och laga mat, SÅÅÅÅ GOTT DE VA! Sån mat koma nu, köttgryta och potatis nomnomnom ser inte lika gott ut kanske xD Nico är iväg hela kvällen så kvällen spenderad med fina tvinis :) <3 nu blir de Simpsons :)


Fikat

Mamma bjöd på fika :) nu åkte jag hem, Nico har städat massa, såååå skönt och slippa de idag! Han förstod att jag va trött så han tog tag i de idag, underbar pojkvän <3 <3 kärlek <3


Hihi

Fick blommor av en kund igår, himla söta rosor! Underbar människa! :)


Trött!!

Sååå trött och nu har jag rast i ca tre timmar, så är hos mamma på kaffe, funderar på och vila en stund!! Sen mer jobb, skönt och jobba, men blir heelt nya rutiner och man känner hur kroppen är ovan!! Puh,


Dagens ord


Ett glas vitt!

Har bara så stora vin glas, så tog fram ett ömtåligt kristallglas jag fått av farmor, himla fint, och mindre!! Haha :) nu får jag vara försiktig :)


Hihi

Vart hemma ett tag så hunnit slänga i en tvätt, dammsuga och moppa golven!! Nu är de dax för kvällsmat, så har förberett lite, hoppas Nico vaknar så han kan ta över, känner verkligen att jag vill vila! xD


Stranden

Vart där bara en liten stund men skrattade som tusan med cappi haha :) vår sjuka humor :) ! Blev oxå Volly i vattnet, de skvätte lite haha :)


Dagens ord


Mhm

Hemma nu på frukost rasten, så har fixat alla disk, in och ut ur maskinen och diskat lite förhand :) usch va mycket disk de va!! Sen va de tvätten som skulle slängas i och nu blir de att bädda och städa iordning sovrummet snabbt, har jag tid så slänger jag nog i mig en macka!! Haha :)


Åååååååååh :)

Inte ätit nått sen förmiddagen, och va tror ni Nico kommer hem med, min favvo pizza!!! :) :) och massa choklad, ost och kex och en as söt 'strand' bag (som vi tycker de är) haha :) såååå lycklig flickvän han har just nu!! :) :)


Saknar

Måste träffa söta Mellie snart igen :)!! längtar tills den 25 då jag ska med henne mfl , till en stuga och bara umgås, koppla av och ha kul!!
Besök hennes blogg btw, awesome!!!! Hon skriver om allt, naglar, foto, kläder och om hennes dagar! :) <3
www.fames.se/melliie


Puh

Precis kommit hem från jobbet och duschat och smörjt in mig, himla trött idag, jobbat sex timmar bara, men fick gå upp redan 05.00 :/ och vart färdig först 19.00, puh! Imon är de massa jobb med, så blir kvällsmat, film och sen SOVA! Haha
Sen blir de stranden imon med, sent självklart efter som jag slutar jobbet 14.00 men ska lira lite boll, ta en öl och bada och bara umgås med härligt folk! Precis så som de ska va! :)


Haha dagens ord

https://cdn1.cdnme.se/1667933/7-3/pic_51dac58ae087c337909b7446.jpg" class="image">


Live..

Live update from the pool ;)
Cappi tämjer späckhuggaren!


Rast

Rast i fem timmar haha :) så hem till mamma och sola :) Sen blir de Volly med :) tjohej :)


Volly?

Här är lite bilder sen vollyn på stranden igår hahahahah! :) måste nog börja träna lite igen :$ haha
Blir volley senare idag med, har rast från 12.00-17.00 :) hihi


Godmorgon!

Fick frukost och kaffe färdigt av älsklingen på morgonen vid 05.00, sen vart de iväg på jobb, snart blir de mer jobb, först hem på frukost rasten och ta en till kaffe <3


Igår

Kollade på filmen the host (rekommenderar hihi)och gosade med massa chips! <3


Grille

Blev grille, nomnom!
Nu film sen sova, upp tidigt imon för jobb!


Dagens ord

<3


Stranden

Hör är lite bilder sen stranden :) kommer kaaanske lägga upp några pinsamma volley bilder senare xD hahaha


Stranden

Mot stranden :)


Haha

Frukost och trasig telefon xD nu har jag röd baksida igen :) tur man har världens bästa pojkvän som kan laga varje gång jag klantar mig haha :)


Dagens ord x2


Jaha

Nu vankas de filmkväll,
Massa gos! Ikväll kommer Nico med, han har ju vart iväg sen igår! :)


Ut och gå

Ser ut som ett troll... Nu en promenad!


:)

Pizza med mamma, cappi och Jessica! FYFAN vad jag roffade, underbart!
Nomnom! Nu spendera tid med världens bästa familj <3


Bruna ben

Ja nu är jag Jessica och Sören på g till oskarström, ska hämta cappi :) sen ska jag nog hem till Mela, får dock se vad som händer ikväll, sugen på och hitta på nått :) men vaaaad?


Hihih

Vart hos mamma hela dagen, solat och badat :) nu blir de mer sol! Skönt!!! Behövde nog en dag med familjen och barnen :) <3 får mig och tänka på annat...


Jahopp!

Väntar på att My ska komma, hon kommer vid ett, så onödigt att hitta på nått förrens hon är här :) så tar en kaffe eller tio! Haha :) as fint väder, suger lite att man drack igår, hade velat ta bilen till sjön och typ ha picknick eller bada eller fiska! Men men :/ får bli promenad isåfall, men så långt ju :o


Hihi

Fick lite kläder av Mellie igår, dö kär!! Och de sitter som en smäck! :) hihi tack gumman <3


:)

Vaknade 07.00 imorse. As pigg!!! Så blev lite family Guy sen somnade jag om och vaknade vid tio :) inte alls bakis och blev en tidig hemgång igår!
Idag händer inte så mycket, blir städa iordning de sen igår, träffa My en snabbis och sola kanske ? ;)


Hihi

Lite bilder sen igår :)


Tjohej!

Ja nu är förfesten hos mig klar, super skojj! Massa skratt <3 nu är vi hos Källander och ska grilla! :) så här ser jag ut ikväll :)


Jajaja

Typiskt mig, är alltid i sista minuten, plockat iordning här hemma nu så de ser hyfsat ut när alla kommer hit på 'förfest', men måste dammsuga med'
! har inte handlat käk eller nått till ikväll, och klockan tickar!! Måste ju börja fixa mig senast 16.30, vilket de bara är två timmar kvar till! STRESS! Men kommer bli sååå skojj ikväll <3 :)


Godmorgon

Vart vaken sen 07.00, har sååååå ont i magen puh!! :/ idag blir de att fixa inför kvällensfestligheter, handla och fixa mig, sen iväääg! Kommer bli super skojj. :) :) hoppas bara jag inte har ooooont i magen ikväll bara!!


Fy..

The cove... Ja asså, fy! Kollade på den igår, har bara hört lite om den här dokumentären, de va de värsta jag sett, alltså är detta for real? Rekommenderar inga djurvänner att de sen, asså jag fick fan tårar i ögonen! Fy...
Den handlar om slakt.. Mer än de vill jag inte gå in på, den finns på netflix om nån vill se den! Att vissa människor kan göra vad som för lite pengar...
Bild lånad från Google.


Hemma!

Vart ute en timma, blev lite powerwalk och lite lugnare tempo på g hem! :) helt slut i kroppen :/ puh!


puh

nu är jag hemma :) så har bytt byxor och ska slänga på en kofta, sen blir de ut och gå! hoppas bara vädret håller, men massa bra musik i öronen iaf, sen får jag laga mat, svin hungrig!!! haha


försöker även få en bild på mig och snäcksson, inte lätt inte!!!!
här försöker jag se lycklig ut och han bara blänger på mig..pff.



Hihi

Åkte till Amanda med cappi och Jessica och nu hjälper vi henne flyttstäda hennes gamla lägenhet, puh as varmt!! :) men fint blir de, förstår INTE hur hon tänkt klara detta själv xD men men, imon blir de grille så läääängtar,
Massa härligt folk :) <3


Halloj

Har slängt på mig gos kläder och lite smink :) älska dock mönstret på mina leggins ;) ska snart iväg till centrum för och fixa några ärenden, sen iväg till Amanda, vet inte riktigt vad vi ska göra, fixa nått i hennes gamla lägenhet tror jag! Sen ikväll kommer kanske Jessica över på fika och sen ska jag ut och gå, antagligen ensam :). Mycket att göra på lite tid haha!


Frukost

Vaknade hiiiimla sent.. suck , anyway, ätit frukost, världens godaste mjuost hihi :) 
Har även hunnit bädda sängen. byta kattlådan och plockat iordining, måste dock fixa disken med...sen :)
 
erkänn häftig kaffekopp? :) NIco har massa häfiga koppar HAHA
 
Nu kom iaf cappi, blir mer kaffe och sen hoppas jag att jag kan dra med henne ut på en promenad!!
 
 
 

Prova!

Sandra tipsade mig igår om, koksfett, som då ska va bra för håret! Så ska prova på detta! :) ett paket kostar 21:- kr så de är ju en riiiiktigt billig 'hårinpackning' !! :) kommer skriva efter ett tag om de funkar eller om de är skit! Haha


Jahopp

Hämta cappi i stan typ, sen åkte vi till Sandra, tog med mig fika, va nog uppskattat av alla :) sen kom vi hem och älsklingen Lagade mat och jag började städa :) nu kikar vi på Stephen hawking :) hihi mätta och glada :)


Bakat :)

Super goda kladdkaksmuffins, nästan lika goda som syrrans, hon bakar såååå goda, får sno hennes recept (blink blink jessica) hihi!
Men dessa rekommenderar jag absolut!!
Ni hittar iaf de receptet jag hade här .
 
 
Sen bakade jag även citronmuffins med choklad glasyr, chokladen va god men muffinsen...njää. De receptet vart inte bra så de lägger jag inte upp ;) haha
 
 
 

Jaha

Hm vad ska man hitta på idag, sitter och funderar på om jag ska gå en lång promead, slänga igång lite musik i öronen och bara gå :).
Eller om jag skulle baka nått, hade ju varit super kul! :)
Nja ska nog kika runt på kläder på internet ett tag, kolla på the simpsons, och efter nån timma får jag hitta på nått, är fortfarande relativt seg!
 

Hihi

I förrgår slängde jag och nico igån en dokumentär, den va förvånadsvärt bra! Längtar bara tills ikväll då vi ska kolla på fler avsnitt! Men som jag förstått de så finns de bara 3 avsnitt, 1:an o 2:an är på 60min och 3:an på 120 min. 
Den är himla intressant och Stephen Hawking, får berätta om hans teorier, om ailens, hur världen kom till mm, man får en inblick av hur liten man egentligen är! Jaja, jag kan ju babbla på hur mycket som helst om vad jag tycker, men de kommer vi ingen vart med, så bara titta på den! :)
 
Älskar dokumentärer/serier, vet ni någon bra, så kommentera! :)
 
INTO THE UNIVERSE WITH STEPHEN HAWKING
finns att se på tex; Netflix
 
 
 
 
 

Godmorgon.

Jaha, godmorgon? Vaknade 10.30, sent!!! Hatar och sova så länge xD Men men har städat lite, inte så mycket som behövs göras dock, bara bädda sängen kvar typ! Men nu äter jag massa god frukost :) Hihi älskar apelsinmarmelad <3 Frukost är de godaste målet på hela dagen! :)
Jaja iaf. vart hemma sent igår, .04.00 typ, ganska sent för mig som gått uppp i tid hela veckan haha! Men de va kul faktiskt! :) Körde dock som en fjolla hem från stan, sååå mycket djur på den vägen asså, man vill ju inte chansa!
 
Hahaha, ja man är inte allt för snygg på morgonen...
 
 
Ps: du som frågade efter recptet på kakan, jajo... Får väl erkänna att jag köpte den i affären :O haha

Ja

Nico lagade sååå god mat till mig, Sandra och cappi, nomnom!!! :) hihi men nu ska jag med cappi ut i stan, jag kör och cappi ska dra nån öl :) trevlans :) såhär ser jag ut ikväll, glömt av hur jag ser ut utan glasögon.. Haha!


hih

Fikat med Sandra och Cappi, massa gos! :) hihi
Snart kommer nån och kollar på min boxningssäck som jag ska sälja (kunde inte få upp den i mitt tak..suck) Sen blir de hårfärg och systemet :) Hihi
sen har underbara fina syster köpt en sån här till mig, den funkade sååååå bra på hennes finnar :) Nu ska mina med bort :)
 
 

Hihi

Jobbat färdigt för dagen, skönt! Höll på och svimmande bilen, nu vill jag fan bli frisk!!!! Åkte till mamma på en kaffe och nu är jag hemma med cappi :) snart kommer Sandra så blir mer kaffe, och kladdkaka :)


Dagens ord


Hihi

Gick till mamma på en kvällskaffe, stannade nån timme, gosigt hihi :) så använde jag mina gångstavar som jag fått av Nicos fina mamma :)


Matkoma!!

Såååå gott, nu är magen super svullen haha! Ätit waaaaay to much xD


:)

För ett tag sen fick jag två tavlor av Amanda, så har äntligen fått älsklingen till att hänga upp dom! :) tjoho!


!

Älsklingen byter däck på min cykel! Kan behövas efter några år! Haha, så snart dax att börja cykla mer :) ska dock vänta tills jag är helt frisk!!!! Men måste hem till mamma och sno hennes cykelpump med haha! Snart är de la dax för kvällsmat, blir kyckling, ris och currysås sen lite majs med! :) vill typ äta nu!!! :) men måste laga först! :)
Köpt en keps med.. Lär behövas snart ;)


new

Vad tycker ni?

Tips!

Här har ni lite snygga saker till hemmet, att ha de snyggt och rent runt om sig gör att man inte är lika stressad och trivs bra! De är super viktigt i ditt egna hem, att du trivs! Här är lite saker som piffar upp!
 
Likadana tvättkorgar som jag har, så snygga! Ni hittar de här
 
 
Smyckesskåp, snygg och bra förvaring!!! Älskar persinligen mitt smyckesskåp, så rekommenderar detta!
Ni hittar de här
 
Ljuskoppar hittar ni här
Mina sånnahär ljushållare är fortfarande hos mamma :) haha
 
Jag har fyra sådana i sovrummet, FYNDA nu kostar de bara 9 kr st!
Jag ska själv beställa några i grön nu :) Kom till sidan här
 
 
 
Vas, blommor blir man ju glad av och glöm inte att de doftar underbart!
Ni hittar den här
Fotoram hittar ni här
 
 
As coolt med en kran som ändrar färg ju, vi har en i badrummet, överraskar varenda gäst!! :)
Denna hittar ni här
 
Haha roliga kuddar!!! Man blir super glad när man ser dessa!! Meee want!
Ni hittar dom här
 
 
 
 
 
 
 

Bilder sen igår :)

Bion va super skojjig!!!! :)


Hihi

Nico köpte massa till snäcksson igår :)


Hihi

Ja vart hemma ca en timma, städat massa, dammtorkat,tvättat, disken mm, men nu blir de frukost, sen dammsuga och ut med soporna! :)


:)

Jobbar, men vi samlades nu alla kollegor och kollade på arbetskläder, tröjor,byxor och skor! Såå kul och så fina kläder vi kommer få! Skulle egentligen till läkaren idag för och kolla mina fötter, men dom va riktiga proffs där vi va, så han tog reda på allt, och han förstod varför jag har så ont i fötter, knän och korsrygg! Har ett grovt fel på fötterna, så inlägg är ett måste!! Skönt att vi fick chansen att följa med, inte många som får de!! :)


RSS 2.0