Cappi säger...

JAG TYCKER ALLA VÅRA FILMER SUGER GETBALLE.

Erkänn snyggt citat ?! ;)

wiho

Imorgon är det första december, kan ni förstå de?! Gud, det känns som året gott så fort, nu den sista tiden så har tiden bara flygiiit iväg :D OCh nu ska alla julklappar handlas, inte billigt, tror vi redan bränt(jag och cappi) bara 2000-3000 kr på syskonbarnen, ajaj!Men ska bara köpa till
*mamma
*pappa
*farmor
*irmelin och pär

Tibors har jag ju redan köpt, en elgitarr :D
Ingen billig jul :C)

TILL MIN SYSKON

JAG ÖNSKAR MIN EN AB SLIDER! Tack för den av mina syskon som köper den *fjäsk* Äsch kostar liksom 100 kr MAX 200, så offra er!!
Hahahha

HALLONSOOOOOOOOOOOOODA :D !
Tibor min älskling om du läser detta så kommer jag och manda och nanar hos dig imon :D <3



Jahoopp

Nyponsoppa? Yes sir!
Har fått i mig två mackor nu iaf (Y) Good, jaja, nu har druckit en massa hallonsoda, mums :D'''


Tjohoo

Jag saknar min älskling Tibor :'( Snart bor vi ihop och då har jag ALDRIG det här besymmret, vi kommer ha det så jävla fint i vår lägenhet och kommer ta massa bilder och visa :D <3



Kiss Kiss



Puss på dig baby <3
Mina läppar är dom vackraste =) >3

Tibor tipsar!


Trött

Jahopp, är redan trött, skolan-buss och fritidsintressen tar kål på mig. Har fortfarande inte ätit. Orkar inte!! Vill bara träffa min baby eller mandis :(
Ska nog på APU:n på torsdag och vara där och prata med dom face-to-face och träffa min snygging Lollo :) Fårse, ihelgen blir det till att flytta YES YES YES ÄTNLIIIIIGEN. :D ! Skönt! På söndags ska jag till IKEA och köpa möbler! Fett najs! Aja nu ska jag göra nått, typ ligga i soffan ännu längre?!




Irriteraaad

Blablabla... Fett irriterad på min bajssyrra. Stinkis!!!! GAAAH..

Hejsaaaan

Nu är jag hemma från skolan... Och ja.... Sitter och letar efter jul utstyrsel, alltså jul kläder till studetfesten nästa vecka!! Någon som hat någon idé??????
Pratat med Pia och nu blir det så att jag får ta ett IG men what the fuck, mitt första och.. sista(?!)
Mammas bil har pajjat, stackarn, så bara att laga.
Börjar  bli hungrig men är så himla less på allt, nu är jag ledig imorgon..gött. Så ska ringa hotellet imon och säga till att jag inte SKA vara där längre!!!!!!! Så jag får min pause.


Jag cappi och Thea <3

Herregud!

Nu är filmer slut och jag är super trött, har inte pluggat alls på provet, fattar inte hur kass jag börjar bli!!! Men just un skiter jag i de... Sob ju bara typ tre timmar inattt och jag är skit trött, jag ger vad jag kan på provet, funkar inte de.. Så finns det alltid något man kan göra!
Nu har jag druckit hallonsoda och ätit pepparkakor, men nu är det så att jag ska ta en välförtjänt cigg och sen ska jag lägga mi, första gången jag ska lägga mi såhär tiditgit (ska faktiskt inte nana än ska kolla tintin :))

BILDER SEN IGÅR :D






Älskar denna bild på min älskade manda baby<3

Snöö





GODNATT..Typ!

Igen...

Prov imon igen... I ansvarsfull alkoholhantering.
Just de, pratat med Pia idag, fårse om det finns något att göra åt, antingen blir det streck eller ig, hon var jätte ledsen eftersom jag har så himla bra betyg och sabbar en kurs, men men.. .Tråkigt, vill ju inte ha något IG men men, blir det streck så blir jag PISST OFF.

Men nu ska jag spendera lite tid med min mami <3 OCh kolla på


Ojoj

Nu är jag äntligen hem kommer, varit på gymmet sen stack jag till syrran där mamma var barnvakt, nu har vi precis varit och handlat och nu ska vi laga hamburgare och tända ljus med kär mami..
Ikea blir på söndag iaf, om min knepiga syrra inte ågrar sig igen...
Just de alla mina nummr försvann idag så skicka era på facebook!!!

Saknar min amanda och min lille Tibbe bibbe <3




SLETEN efter gymmet :O

Mammas ena fönster :D

Tjohoo :)

Hejsan alla min glada jävla läsare :)
Idag har jag gjort provet som jag snackade om igår. Gick nog helt ok! Nu sitter jag i skolan och det luktar head and sholuders i överallt :O :S Haha.. Snart börjar syslöjden och halv tre ska jag till Pia och diskutera lite om att jag har valt bort reception och ska välja något annat, hoppas att allt går bra och att jag lyckas komma in på bild!!! MEn men, vi har nyss käkar chiliconcarne, eller hur fan det stavas. Saknar redan min älskling amanda och mina baby Tibor :( Jobbigt och vara utan dom :'( <3


naww

Min lille älskling vaknade cohs längde sig i soffa ncoh somande i mitt knä, naw <3



ALIEN ?!

Sanningen är att amanda martina linnea källander är ett ailen barn som hennes föräldrr hittade på gekås. Hon var inlindad i bacon och luktade firre.


'
 www. tjockisarm.se

Hejsan alla glada

Klockan är nu elva och vi har kollat på trollkarlens lärling, helt okej. Tykte den var as bra :D Nu sitter jag med ett glas kallt pucko, jämte puckot amanda haha. Tibor har gått och lagt sig han ska ju upp 03.00... Haha, jag och manda är inte trötta så blir att sitta uppe ca två timmar till och se aquamarine eller vad den heter. :) Kommer vara DÖ trött imon :O





Pff

Morgondagen blir tuff... Suck!
Upp klockan sju.. Ta bussen, inne i skolan vid nio, - prov- syslöjd-gymma-basta-prata med pia(nån tid underdagen,antgaligen lunch),till bussen,sitta där och glo en timme och sen hem!


THEAAAA

OM DU LÄSER DETTA SÅ GLÖM INTE ATT VI SKA GYMMA IMORGON PÅ EFTERMIDDAGEN <3 <3


Svar på fråga :D

Fick en kommentar av en tjejkompis som undrar om jag ska flytta in i Tibors nuvarande lägenhet eller om vi ska skaffa oss en ny lya..
Nu är det såhär att vi ska faktiskt ha en ny lägenhet dom är lite ffinare än denna (väggar och dörrar mm är trasigt) sen är skåpsluckorna knall gula im not in to that! Haha så vi ska flytta till en lägnhet som ligger ovanför örnabutiken :D

Nu ska jag äta VÄRLDENS goaste mat (nästan) :D





Tack älskling för en god kvällsmat <3


HANDLA

Nu ska jag handla mat :D Kommer tbx med massa nya roliga och fina bilder :D *blink*

Dunk DUNK

Känner mig as feting taggad till party asså, amanda började och nu smittas partyhumöret, gaaaash! Blir och supa till det i veckan ? ;) Ingen som vet.. Johopp mina kläder ligger i torken väntar på manda sen ska vi sprina ner och hömta dom så man han något fränt och ha på siiig :D

wow nu blev hon ju klar :O  =


Blö

hahahhaa Missade juiskyltningen, NÄR FAN BÖRJAR DEN STÄNGA KLOCKAN SEX ??? Gash! Hahah
Nu är man ju fixad och allt, vi ska iaf ner och köpa käk!!!!


Tagit tag i skiten :D


Ojojoj

Nu har jag läst lite och pluggat på provet imorgon... Fattar NADA ?! Vadfan är det vi ska kunna? :O Mitt första IG och mitt första OMPROV.. Inte Okej! Men men, vad ska man göra om man missat många lektioner och hatar att sittta på just denna lektion.

Har fortfarande inte slängt mig i duschen :O


åh

Jag orkar inte... Haha. Måste snart fixa mig dvs - duscha-sminka mig mm. Haha

Kan ju inte gå såhär på julskyltningen....?


Nu har jag nyss slängt i en maskin tvätt 0xå :) dukktiiiiig är jaaag :)

Dissar



Kan ni tänka er?

Jag flyttar hemifrån nu till helgen, ett jätte stort steg för mig och lämna tryggheten man har hemma och flytta in med den människan man älskar. Nu börjar vårt liv?!
På onsdag är lägenhetern vår... Jag kan knappt fatta att jag ska flytta, flytta ifrån min älskade mor :( Jobbigt, är super ledsen men samtidigt så jävla glad, jag ska få leva ett liv med den person jag älskar som mest. Och vi kommer ha de as snyggt men det kommer bli en sen julpyntning.. Haha


Lite blommor till lägnheten jag köpt :D

Hejsan

Johopp nu så har vi ätit pasta med en super god sås, manda världens bästa mattillagare :D




Utan för babys lägnehet :D


Maat :D

Jahopp

Godmorgon :D

Vaknade klockn ett :D Upp och kissa och borsta tänderna och ta morgonciggen.. YES SIR! (Jag vet du är jätte dåligt att röka :()
Sitter och lyssnar på lite deppmusik... Mår inte så bra idag heller. Jobbigt.. Men vem har sagt att livet ska vara lätt?!
Idag är det julskyltingi ÖVERALLT tror jag, jag ska gå i hylte, och förhopnningsvis träffa tontus och paprik :D Sakant dom två busarna som faaaaan! :(
Jahopp vad ska jag säga, vi hörs :D
Imorgon har vi provi drycker .. Shiiit, har missat as mkt lektoner i den kursen och ett anteckingspapper har jga bararr :O :(





NYVAKEN!

Min lugna lördag

Spenderas med Ama och Tibbe <3

Vi käkade pizza, sen stack jag och manda och hjälpte mamma och skottade och mamma blev chokad över att det gick så fort :)
Sen kom vi hem käkade choklad och spelade castle crashes eller vad de hette :D Andreas (tibors arbetskompis) var oxå med :)


Tibor gav mig 60 kr och sa att jag skulle se ''rik'' ut. HAHHAHAHHA

Jaaaa jag sitter med tibors gooosiga mysjobbartröjja :D


Ama,Jag,Andreas och tibor.


Hejdå

Nu ska jag,manda och Tibor till pizzan och sen ska jag och manda hem till mamma och skotta, så det blir att skotta och gå en runda sen med :D



Amanda lär ju ta en heldel freaky svettiga kort på mig. Haha!

GOOODMORGON + mer gamla bilder.

Hejsan svejsan :D Vakande klockan tre, och somnade inte förrens halv sex i morse :O Gash!

Amanda sitter och spelar The sims3 och jag siitter inne och läser bloggar, INGEN av mina kompisar har uppdaterat idag,Thaha.




Xbox

Nu ska jag och manda ta en välförtjänt cigg och sen spela med Jesper och Tibor..
Jag ÄGER FETT! Dom kommer få spö!

Jeppe ?!?!

Jesper tror att han är ett ljushuvud. THAHAHAHA


BLÖ

Nu har jag och manda spelat the sims tre, vilket suger multipung.. Thaha!
SSå nu svider det i hela ryggen och problemet är tillbax, (med ryggen dvs).
Tibor,Gabor och Jeppe spelar, Kim stack hem. Älskingen har köp en sån där HTC disire eller hur fan det stavas, JAG ÄR TRÖTT! Órkar inte ens leta upp den rätta stavnigen.
Men iaf, tack gud för att världens bästa manda är här som ska fixa till min rygg <3
Imorgon ska jag och manda försöka vakna tidigt och gå till mamma och skotta åt henne, så hon får lite hjälp där hemma <3




Jihooo

Thhih



Cold as ice.


Min ena sminkning, nice as shit, haa?? ;) Me like, vem är bäst? Jo det är Thess :D


Amanda ville att jag skulle spela död, thhaah




:D



Syskonen kom

Och de ville ju självklart vara med på kort ;)


En liten visning

En liten visning på bild som vi kommer ta idag :D

Kanske utomhus bilder i snön ;) ?


Gud

Jahopp :) nu är jag hemma efter en lång dag i skolan och träning och bastun :D
Amanda mötte upp mig i stan och vi tog bussen hem till Hylte och köpte ppiler till manda och lite godis. Nu så ska grabbarna lana och vi ska sminka oss och ta massa kort var det tänkt :D

Just nu sitter jag och tar en öl och tar det lugnt...


...?

I'm still alive but i'm barely breathing,
just prayin' to a god that i don't believe in.



All alone

Suttit ensam hela dagen.. Tänker bara på allt skit som händer henne. Varför ska just hon drabbas av allt? Varför just nu? Hon har alltid varit perfekt... VARFÖR?
Klarar inte av och se dig såhär, jag känner mig så hjälplös! Vill finnas där, vill hjlälpa dig, vill alltid vara den du ringer om nått är fel.
Butt still i dont understand.. Why you?
Du är värd så mycket bättre, du är värd så mycket mer. Kunde inte allt detta hänt mig istället? Kunde inte jag fått den smärtan du går runt och bär på varje dag? Kunde inte jag få dina bekymmer? allt för att du ska slippa dom. Det är inte rättvist! Varför är livet så svårt?
Du är verkligen den skinande solen i mitt liv och jag skulle aldrig klara av att förlora dig.. Utan dig så hade hela mitt liv varit förstört, Inget får ta dig ifrån mig..Snälla! Vad som än händer finns jag här vid din sida oavsett vad, även om jag står här ensam så ska du veta att du kan luta dig mot mig.
Jag älskar dig Nu,föralltid&förevigt.

Varför just du mamma? :'(


Sen igår

:)


Gash

Gud asså, bara jag som är trött här i världen? För en gångsskull hade jag kunnat somna tidigt ( om jag la mig nu hade jag somnat vid tolv) men nej nej.... Jag ska vara uppe till älsk kommer hem så jag kan färga hans hår, för de ville han SÅ gärna, och eftersom jag är världens bästa flickvän så väntar jag.. PUST.


Nu

Ska ajg kolla på en serie, blev ju aldrig av innan, uppdaterar mer sen :D

Tänkte bara säga att jag saknar
THEA
CAPPI
MAMMA
PAPPA
<3

Tomorrow

*skola 08'10, alltså upp 06.00
*två FETING LÅNGA LEKTIONER
*gymma
*basta
*möta upp manda
*hjälpa min mami
*hem och fota med manda :D Medans grabbarna spelar. :)


Mitt schema


Imon

Imon ska ni alla min läsare få massa roliga bilder på mig och Amanda de ska jag lova.... HAHAHAH. Ser bara hur vi är nu.. JESUS!

Så håll er uppdaterade :D




Amanda hemliis

Hon har fotFETISCH !!! :O





HAHAHHHAHAHAHA ASGARVAR!!!

Hihihihi

Idag kommer mitt besöksrekord att slås, thihi. Erkänn ni bara älskar mig och min blogg? ;) (de sa jag på ettgulligt sätt;) )

Cammar med Amanda, hon har nyss fått sin cam att fungera ;)


Mhmm

Alltså idag har jag typ inget att skriva, är liksom en "ta-hand-om-dig-själv"dag och jag har bara slappat och kollat på Kenza och tyra show ochtagit hand om mig själv :)


Ny handduk :D Den ska med till gymmet imon :D Blir gym och bastu imon, hoppasd jag hinner med allt :S :( Skit korv!




Min nya lilla datamus :D



THEA, GLÖM INTE ATT VI SKA GYMMA IMON :D Och BASTA ;)

Jahopp

Nu tror jag att jag ska starta en serie elelr nått :P Hahah..

Jag och min kvällsmat :D


Gos

Detta förtjänade jag nog rätt jäkla mkt, herrgud hela kroppen känns ny, blev en hårinpackning,benrakning och massa till. Flera ljus brann vid min sida och lugn musik spelades, gosiiigt :D

Nu har jag pratat med Amanda söt och tagit en välbehövs cigg, med mina russinfingrar :)

Im falling to pieces... Jag är stark, jag är stark...Jag var stark.


Hemma spa

Hårinpackning, ansiktsmask och ett långt bad, ciaaao ;)


SÅ ALLA VET

Mina pengar plus grattis sms på telen är slut.
Ciaaao

Såå

Nu är jag hemma hos baby..

Här kommer bilderna jag lovat.
(Mår inte speciellt bra just nu''/)


nu

Nu ska jag ner til banken. När jag kommer tillbaka ska jag lägga upp några fina foton jag tog idag :D

nu

Nu ska jag ner til banken. När jag kommer tillbaka ska jag lägga upp några fina foton jag tog idag :D

Hejsan

Hejsan alla glada :) Hejdå på alla sura!
Nu har jag äntligen kommit hem från praktiken :D Skönt, alla de andra från skolan är lediga men jag är duktig och tar igen de jag missat :)

Är så himla sugen på och dra igång twilight,new moon och eclipse. Ingen som vill titta med mig? ;)

Fick nyss ett samtal från.... MY.
Chockad blev jag, men de var faktiskt skönt och prata med henne. Vi kommer aldrig och bli lika bra vänner som vi var innan de vet både hon och jag. Men bråka behöver man inte heller göra för de! :)


Sååå

Nu känns det lite lättare :)




Kanske

Tillochmed slår mitt besöks rekord idag ;) Thihi

fotomodell
/bild sen en senare fotograferine/

Sleeeten

Just nu är mian ögon sprängröda, och jag är trött efter gym,bastu och foto dag. Älsklingen kommer inte hem förrens om ca 20 min :( Så blir att slänga sig i duschen och tvätta ur alla saker jag har i både huvudet och ansiktet :O Haha. By the way, i think this day has been great and i thank:
*Thea
*Cappi
*Mamma
*MICHAELA
;) <3

Efter fotografering med TRÖTTA ÖGON OCH HÅRET FÖRSTÖRT ;)


Vill ni oxå?

Vill ni också ta modellbilder? Då tycker jag att ni ska besöka:

www.michaelaekman.se
Hemsidan genomgår just nu lite ändringar , men beräknas vara klar på måndag ;)


Jag är såå..

Fin!

Fotografering

Förlåt för dålig uppdatering men har modell fottats hela dagen.. Livet är tufft ;) Haha skojja!

Här är några bilder, STAY TUNED...
Håll er updaterade så får ni ser mer någon anna dag, vem vet när ?! :O ;)




Mmmm

åååååååh så goooosiiigt :D Jag och Thea har precis gymamt en timme och bastat 45 min, skit mys,. Nu är vi super hungriga :D Hihhi och vi behöver inte gå på arbetssäkerhets lektionen för vi är klara så nu blir det LUNCh...


Visst är vi söta ;) ? 


A B C

Japp så är det! Nu ska jag plugga, gaaash är trött REDAN men har ju druckit en enegridricka, får kanske ta en till?! Men kan jag somna då tro ?
Jag vte inte... Känner mig lite.. Hm?! Nääe jag vet inte.. Haha!!



Myskväll

Nu kom jeppe hit :D OCh vi har hyrt film och köpt cola och goids :)

Bounty hunter hette filmen :D


Jag och Jeppe skålar med cooola :D

Byeby, dey är bara cigg pause nu så ska ut och röka sen fil igen :D

Saknar dock min baby som är på jobbet <3

Hihih

Nu känner jag mig duktig, spelade ett spel :


Kikar runt lite

KiKAR runt lite på internet efeter en julkläning, vad hittar jag ?!!??! NADA!
Inget som faller mig i smak.. Någon som vet någon bra sida att kika på? Kosta vad de kosta vill ;) Är ju bara jul en gång om året, eller hur ;)?

Detta hittade jag på nelly och hm iaf, beställa?



tycker det är bättre att kika i affärer iof, men men..

Åh

Imogon blir det en super dag, in till gymmet vid nio (tar alltså bussen halv åtta) möta upp min super söööta Thea :) Gymma och bli fina sen basta och ha de kul :D Sen en hel dag i skolan dock, men men :D

Blir nog en TOPPEN dag imogon, de hoppas jag på iaf!


Bild lånad från google.se


Tibor, du ska skatta dig lycklig!!!!


Trött och gamla bilder

Jahopp nu har jag kollat på en avsnitt va vampire diaires, good... :D Very good. Me like.. Anyway, nu ska jag glo på how i met you mother tror jag eller så kollar jag väl på ngon film eller nått, haha.. Amanda skulle ha kommit idag men blev inte riktigti så på grund av en anledning, som inte ni behöver få reda på ;) Aja, ciiao*








AHHAHAHAHHAHHAA Bara ÄSLAKR min nya data och dess kamera :D <3


By the way hittade masssa galma bilder på min blogg :D detta är Thea, känner knappt igen henne. Så liten honser ut och vara på denna bild :P Var ju typ ett r sen ? :P


Guuuuuud INGEN är sig lik :O



Min bror, han är nog tjugo kilo lättare och ljus hårig.. Typ..


För ett år sedan hade jag så här, eller tillcohemd LÄNGRE håår. GAAAASH.

Dagens..

Dagens salpp outfit :D Med en busssiiiig Cappi :D



Johaopp

Cappis data krånglar, och vi står helt nollställda :O Men men , snart kommer mamma , hon kommer lite efter klockan två :D :D Jessica har gått till Jobbet med så själv sitterjag här med Cappi som nyss blev AUPER stolt över sig själv för att hon klarade att installera msn messenger :D



FRÅGA MIG INTE VARFÖR!! Hahahaha




Wiihooo

Ledig från skolan FETIIING gött :D Snart kommer mamma och hälsr på hemma hos Cappi och jag och Cappi ska laga mat till henne :D
Det blir potatis,gräddsås och köttbullar :) Hihihi

Nu har vi varit och handlat och jag köpte en energidricka, jäääkla gottt :D (y)

Låtarna som spelas hemma hos mig :





Cappi

För er som inte riktigt vet.. är Cappi min tvillig syster, Jasmine :D Älskar henne massa !!


Bara mys

Nä Fufan vad mätt jag blev efter 'Melas mat, mums! Slutade med att jag fick gå hem till Cappi :D Hahahha.. Men nu har Cappi köpt min ABSOLUTA FAVVODRICKA i världen :D Ganta woödberries, just love it :D Och en plopp :) Jojo vätödens bästa twiiniis.. Imorgon blir det nof ingen träning, Thea skulle inte träna så vill inte stå där helt ensam, men de gör ju inget, man ska ju helst bara tränan varannan dag :D Har jag hört :D





Cappi o jag








MHM.

Känner inte mig så bra asså.... Bara ätit en baugett idag :O Och tränat som ett as, illa...Illa...... ILLA!
Kan min kära syster börja med maten smart innan jag tuppar av ?!?!


CIGG PAUSE!!!


Mys

Nu har jag gått till min storasyster Michaela :) Och nu sitter jag här med lilla Pattelii, thahah... Hon ska bjuda på mat ,Michaela alltså! Hennes gryta, den är verkligen AS god, men är lite sugen på våfflor men men :) Jobbigt värre, så är jag verkligen suuuper trött, men ska vara uppe sent idag och vänta på Tibor......





Herregud, man ser verkligen att jag är trött :O


Måndag

Min dag :) Gick ju och la mig klockan tre på natten och upp sju, gaash. Sen hade jag dryckerslektion och sen sysöjd i tre timmar, sen så började jag och Thea träna :D
Sen gick jag hem till Cappi och mysde med henne <3



Jaså..

Jahopp nu är klockan så mkt som 01.45 och det är nog dags och slänga sig i sängen och glo på en film, vi har valt att se

Mrs. Doubrfire :)


Så nu säger jag godnatt <3


Känns så braa..

För imogon ska jag gymma med världens bästa Thea , Hihihih <3 <3 <3


Hm?

Sängen kanske? Neeea, de trpr jag inte.. Det blir nog att slå på en film och mysa lite :) Vi dricker ju redan massa läsk så blir la att ta till något gott från där nere kanske :D Hehe..


Natti ?!


Good Day To Day

Now im happy :D

HAHAHAH



Äntligen


Sådär jaaa, nu har jag skottat, bytt lakan och duschat, haha. Jag vill så GÄRNA byta design på bloggen, snacka om att TJATA på stora syster, eller jag menar *host* VÄRLDENS BÄSTA STORA SYTER MICHAELA, som alltid är så himla fin och vacker.. Blink blink :D



Åhhh blir så sur

Blir så sur på mig själv, jag får aldrig tummen ur röven, men nu ska jag fan ut och hjlpa mamma och skotta sen duscha och byta lakan :D







Hihi

Ännu en bild sen busfabriken :D



Jag och Älskade Nathalie :) Cazzandra sprang runt som en galning och hittade massa nya vänner, Nathalie höll sig mest till mig så vi åkte massa och hade super kul <3


Men snart kommer min lille Amanda hit :) Lite sent med de går :D Men vi får inte vara uppe längre än klockan 02.00 för ska ju trots allt upp klockn 07.00...


Söndag

Busfabriken . Var där med syster Michaela och hennes barn <3




Trött och flåsade som fan, jag och syrran sprang som stana värsta träningen
hahaha




Nu är j ag trött och ska duscha.... Men måste städa mitt rum först :( För amanda kanske ska komma hit nu :P

Älskar Hallonsoda :D

Fredag


Marcus och Thea

Tibor och Johan

Marcus och Thea

Min dricka :D Hade sju st och tre öl :D

Jag

Vackra Thea

Söta paret Johan o Thea

Jag syns ju loite iaf :D Marcus tar ju hela bilden :P Buse!

En glad och fullare Therese får man leta efter :D

Han var lite sur för alla tjatde på honom och dansa, haha.. :D Tillsist stod vi alla och dansade och Älsk satt i soffan och diggade :D

HAHAHHAHAHAHA

Johan och Marcus skakade rumpa!!! :D

HejOchHå, fy fan vad de kan gå!

Johan och Tibor leker karate eller nått

Thea Marcus Tibor och Johan



I taxin :D


Tillsist bjuder jag på en redigt ful bild...



SKÅL

Knas

Knasbloggen :S Går inte att ladda upp bilder, surt!

Jag saknar...

Dig så min skatt :( Könns jobbigt och vara utan dig, men snart så bor vi ihop och då börjar vårt liv tillsammans <3


hhihii <3


Syskon kärlek <3

Torsdag

Hejsan, nu har jag ätit Oxfilé potatis och gräddsås, mums säger jag bara! Världens bästa mamma har man ju inte för intet :) Jaja, idag valnade jag klockan 05.45 oh gick upp,sminkade mig och lite sådär och sprang till bussen, haha. Sen så var det praktiken, Hotell Mårtensson :) Sen så gick jag och Manda till Espresso House och tog en chai latte och en bulle :) sen gick jag till systers jobb och löpte två stöstrumpr och sko nilägg :D Sen beställde jag tårta med till praktiken 2 st 300:- på östras bröd! Billigt och bra! :)


Fika med ama

Jag fika med ama

fika med ama

fika med ama


stdstuma per st: 110:- st Alltså 220. Plus inlägg till skorna 210:- det blir 430 :-  sen tårtorna för 300:- 2 kaffe lus 2 bullar = ? Haha

Hoppas jag äntligen får nog av smärtan i fötter och rygg, de som känner mig väl vet att jag verkligen har problem med min tygg och mina fötter :(


I tele nmed jessica, ps, min tele böjar bli CP :O


Bjuder på denna ahahaha




Godnatt

Duschen och sen säng, bye bye


Sött och gött...

Hittade nyss min ..

Webcam (på min nya laptop) :D Skit bra och as kul! Hahaha, asgarvar här.. -.-





Haha, en fin och en ful, blir massa nytt nu skulle jag kunna tänka mig, webbcam bilder tar super snabbt och komma upp, men de från kameran tar lite längre tid, haha.

Tjollahoppsan SA

Fick nyss ett super kuligt samtl av min söta Thea. som sa att jag och Tibor kunde komma hem till henne och Johan på fredag och busa lite :) Ska bli trevligt, tror vi skulle dricka lite alkohol, men de lär vi märka, ska prata lite mer med Thea innan jag säger något! Haha. Vet inte om deras killkompis Marcus skulle komma med, men de hade ju varit kul och träffa honom :) Nu är jag super sugen på och pressa lite hemmagjord apelsin juice och ta en cigg! Fårse hur jag gör, vet inte ännu. Haha är så himla trött ska faktiskt snart vara så tråkig och hoppa direkt i säng haha. Efter en dusch och lite omvårdnand av mig själv,  :) Thihi. En annan bild på mig sen idag :)



Onsdag

Ojojoj idag fick jag sova länge :) Spv ända tills klockan 08.00 haha, sovmorgon!! :)
Åkte till skoln och mötte upp min underbart vackra Thea <3  Och gocl och köpte en baugette, men jag och Thea delade på en! Sen så efter skolan åkte jag,Cappi och Mela till rusta och löpte lite saker till Cappi haha, själv köpte jag bara en grej :) Snart blir det till att shoppa smycken eller nått, känner suuuuget! Haha!


Kallr ute :)¨

Köpte julmust som Amanda lärt mig dricka, thaha..
Ny tröjja med :) Fick den av sötaste amanda, just love it!


Köpet

Badrums papperskorg, ett MÅSTE... :)
99:-

Måndag

Sov hos Amanda och bakade och hade mys :)


Trött ?!

Amandas katter :) Vi tänkte gå ut och gå med dom, hahaha. men de tyckte  inte dom var så kul :(

Senbakade vi kakor och detta var något av ingredienserna, och så här blev resultatet :I) :

Mums vad gott de var, sen kollade vi på film och mös alltid lika trevligt poch busa med dig snuttan <3


Tjolihoppsan

Mina cigg är slut, eller har typ 10 paket hemma hos mami, men hos älsklingen är dom slut, så han skulle offra sig och gå ner och köpa till mig, så länge ska jag överraska honom med ljus,gott och en bra film tills han kommer hem :D


Söndag

Gekås








TIBORS julklapp, schyy. Haha ahn läser redan min blogg, så han vet redan vart de är.

Köpte även MASSA julkappar till syskon barnen, dyrt dyrt dyrt...


Och nu har jag köpt en egen data :D


en kavaj med


SÅHÄR MYCKET BLEV DET IHRLG, kan ju säga att såhär mkt pengar ahar jag ADLRIG spenderat på tre dagar....



Lördag



BAAAAAAKIS



Baby har köpt en tv, som han andvänder som skärm haha.. Em 32' tummare.

Fredag SHOPPAT








Tavla 2 sånna här

tavlor tre olika sånna här

byxa




Fest




Outfit, i know im cute ;)







SNAKCA OM ATT JAG VAR FULL :( Skit kul dag om man tar nort spyan och ambulansen :) (inte jag som fick åka iden)

Torsdag

AJ AJ AJ, jag har sådan hemsk tandvärk, haft det hela dagen :( Ajaj :( Min visdomstand är på väg ut :( Jobbigt, mina batterier har dött på ingen kamera, men ska ner och köpa de sen så förvänta er ännu en bildbomb senare :D


Hihi

Nu har jag tagit ett glas nyponsoppa :) Likee Likee, men anyway, tränat magen lite nu med, a girl gotta do, what a girl gotta do! Haha
Duschen-tanborstning-film-säng :)

Lngtar tills helgen, för på fredag ska jag och baby äta ute och ha mys! Sen på lördag blir det möbler ;)






"-Använder du alltid preventivmedel?
 -Ja!
 -Bra, då har du alltså dragit lärdom av dina föräldrars misstag."

Vad svara en blondin på frågan: Är du sexuellt aktiv?
-NEj jag bara ligger där!

Hur vet du att en blondin har varit och rotat i ditt kylskåp?
- Det är läppstift på gurkan...

Hahahaah, skönt och skratta innan man ska nana :)
Här har ni aif, hoppas det uppskattas :D Puss och godnatt :D


Varit hos min söta..

Syster Melan som jag nämnde, hon har hjälpt mig jätte mkt och hon ska köra runt mig och köpa massa möbler på lördag, ni kommer bli impade :D Thihi.. Kommer verkligen vara AS snyggt :D Thihhihih





Som sagt så var jag uta och gick med JEssica med <3

Onsdag :D

Thihi bildbombar er nu asså :P
Gick upp klockan sju och tog bussen till Thea, var hos henne klockan nio, vi drack kaffe och snackade skit :D
Sen skulle vi ta bussen in till stan men de gick inte så skulle vi cykla men då var de punka på Theas cykel så fick gå in till skolan :D Haha det var ju en bit att gå, men inte så farligt :D Sen kom jag till skolan satt där och jobbade as bra på ett arbete :D Sen så hämtade min älskade syster Michaela upp mig och så åkte vi hem till henne och mös lite :D Sen så kom min andra älskade syster Jessica och vi begav oss ut och gick en runda :D Hihih mysmys, nu sitter alla och moffar i sig revben här hemma, men inte jag ! :D



MIN nya tröja som jag fick av VÄRLDENS sötaste CAppi <3

DAgens outfit, jävligt söt om nmi frågar mig :D


En kaffe hemma hos världens bästa Thea <3

JAg och Thea

Jag

JAG IGEN

Söta Thea

Söta Thea

Söta Thea och jag

Tisdag Thihi

Osminkad och söt, thaha! Skolan och sen åka med lille Cappi som köpte fyra par skor :D OCh en tröjja till mig som jag visar i nästa inlägg thihi :D


Söta cappi funderar

Mums med blåbärssoppa :D

Cappi och Thea i skolan :D


så köpte vi kaffe, eller jag köpte choklad:D


Haahaha Dööör

AsGarvar här borta i Hylte, thahahahhaha!


Måndaaag ;D

Hejsan svejsan, gick upp klockan 05.45 för att följa med Cappi på hennes xtra lektion , im soooo kind!
Anyway sen var det vinprovning på Tylöhus, intressant! HAHA.

 har jag precis ätit kvällsmat och varit ute och gått en runda och pratat med storasyster Jessica, hon behövde verkligen de! Men nu är allt som de ska :D


Trött morgon look

Haha ser jätte knubbig och söt ut ;) Thihi.

Fina utsikten :D  Med min fina kamera, haha.

Vinprovning och min fina mobil :D Thihi


Mums ?

Hejsan :)
Nu sitter jag med ett smarrigt äpple och nypressad hemma gjord apelsin juice (min favvo) :) Hihi

Super lätt att göra :)
Pressa 2 stora appelsiner och stajjla medtex äppelbit,gurka eller något du har hemma :D

Resultat:




Hejsan

Jahopp, alla mina fans, tänkte slänga in ett inlägg snabbt, jaa. Ska träna och sortera lite gamlakläder ohc så som ska slöängas, mycket som ska rensas nu, bättre och börja i tid så inte allt kommer innna flytten :O Aja iaf,


Såhääääääääär kallt var det i bilen inna :(


Hyrde film, Kevin Costner är bara för... aa! Haha Snygg! Men filmen var dock inte bra, slutet SÖG verkligen multipung! Usch och blö.



KVÄLLSMAT :)







INGEN PIZZA FÖR MIN DEL!
HAHA
Aja, tror det var imon vi skulle på vinprovning på Tylöhus ?!

Söndag

En bra söndag! Ska spendera en massvis med tid med min underbara mamma och syster. Dom ska äta pizza, men jag hoppar de idag! Är alldels för trött på pizza! Gud. De senaste gångerna har jag tagit sallad men nääe, inge mer pizza asså! Idag hade jag så himla gärna varit ute och gått i detta undrbara väder! :)
Men min dag ser ut så som
Tillaga nått att äta. idé :)?
Träna (om jga orkar)
Tvinga någon med mig ut och gå ? :D
Duscha
Projektarbetet?
Fårse hur mpnga sakare av dessa jag kommer hinna idag, puuh. HAHA, Synd att jag inte hade pengar på telen, hade kunnat ringa JESSICA och tvingat med henne ut på en runda ikv . Fårse vad jag gör. Pöss
Ps, måste köpa hem fler skor känner jag..

Gick hem från TIbor och fottade en jätte fin bild!

Vackert vaa? :D



Httade en video sen i fredags  :S Haha


Lördag

Mys men baby och Cappi med lite godmat och en jäääkla massa godis och läsk! :)

Fredag in pics



Haha

Något super bra som Tibor visade mig igår :) (Y)


Hejsan

Idag ska jag antagligen gå hem i PISSregnet och hämta lite party clothes eller något, hehe. Ska nämligen på födelsedags fest idag, hos Kenta. sÅ BILDER kommer imon, :) Puss hej

Ännu en bra låt av den lille tjejen..


Energidricka och mys

Nu sitter jag hos Baby, varit hos syrran och handalt med:) Nu kom bror min upp och skulle låna tomskivor av tibor :)

Idag har jag käkat pizza med min älskade tvilling, och köpt en ros till min baby, och träffat My med, känndes skönt och prata med henne, tror hon förstår mig bättre och jag henne. Jag förstod vad hon menade med att hon inte kan lite på mig, och jag accepterar de, men de bästa är att vi fortfarande är vänner, inga sura miner och allt är helt klart mellan oss :)!

Snart ska jag och baby gosa lite, sen lite senare ska jag möta upp Cappi och köpa lite gott så när Tibor nanar så ska hon och jg har myskväll :D Hhihii


Pizza

Men jag tog en sallad!
:)

Rosen till baby<3






VISST SJUNGER DEN HÄR LILLA TJEJEN AS BRA ?? :D

Someday..

Sitter hos Melan, har varit här sen fem, varit hos Thea med Manda idag och fikat, super trevligt. Sakna henne så :) <3
Johopp, idag kanske det blir en liten lätt fotografering på mig men fårse hur mkt vi orkar, är lite trött och ledsne idag. Inget funkar just nu, är trött på allt tjaffs och önskar bara att jag kunde hoppa av skolan och släppa mitt liv för en stund, det här höst lovet har inte hälpt ett skit, orkar inte puuh. Deppdagor what, antideprissiva here i come!
Alla har ju så svårt att förstå att jag kan ha de jobbigt, men face it, mitt liv är inte perfekt och har inte måttt så bra de senaste halvåret, men har inte sagt det till någon heller, för orkar inte med allt.. JAg är den jag är, jag håller allt inom mig tills jag spricker, och nu får ni som läser min blogg ta del av de, sorry.

Men kanske dags att släppa allt nu?

Jag sakanr dig!

Tisdag

Tjatja, är hos Manda.. Färgat håret druckit lite cider,öl och rött. Jaja, nu blir dte lite a the simis 3 :) Och massa guuuudiiiiis :) Me like alot.

I will always stay by your side, the best friend i ever had.
Du förstår innan du skäller, du hatar inte mig när jag gjort fel, du dömmer inte mig för något. Jag älskar dig lika mycket som jag gjorde för sex år sedan, du är den vän som fått mig inse vad som är bra och dåligt, du har skapat mig som människa, jag tackar gud varje dag för att han gjorde så jag fann dig, Amanda Martina Linnéa Källander, jag älskar dig <3



Skulel köpa chips

Fint

JAg

Jag-röd   amanda-blond


Amanda och jag

Jag färgig färgssd

Jag

Jag


Jag


Ett glas rött beställt..

Amanda och jag i ny färgat hpr :D

Vackreste :) <3

Vackraste Ama <3



Här bjussar vi på ett video inlägg, hoppas ni garvar like mkt som vi :)



HAHA

Iaf nu ska har jag precis duschat,sminkatr mig och nu sitter jga med två mackor och en klementin. Mums :)
Nu ska jag snart åka till Amdana :) Bye







J jag hade de förra skorna förra vintern. de SÖG.

SchoolPhotos.

Gud ta mig härifrååååååååååååån!

Ayway, diggar mitt skolfoto !


Jag är längst upp till vänster (Redhead)

Sit dåliga bilder här, men blev super bra :D Gillar´t. Ciaaao Ciaao
Jag är längst upp till vänster (Redhead)


Måndag

Puh, tredjr inläggget på raken :O Trött snart juh, haha. Sov hos melan igår tills idag, hade lite mys igår med pizza och film (jag mela och baby) sen blev detr att Älsk gick hem för han ska ju jobba imon och jag sov hos mela, idag vaknade vi klockan sex av att barnen kom . *puh* sen så fortsatte vi och vila med efter nån timme gick jag upp, kollade med ungarna om dom var hungriga, men de var inte så illa, men slängde ihop lite frukost, ostmacka och joggie, och juice :D Men de blev helt kalrt ett godkänt :D Sen begav vi oss till Malmö, Cazzandra var lite mamma galen idag så hon följde med :D Johnny och Cappi var klart med pg.a att det var ju dom vi skulle köra ner, hhaha, sen blev det lite julklappsshopping för mela och jag köpte bara kylskåpsmagneter, haha, i form av julsaker, men nu ska jag slappa så förväntar er inte med inlägg idag, men jag ska ge en fet DISS asså..





Men här är en HISS för dagen :D


Mhm ! :) in my hands right now ;)

Lördag med babby

Det var nästan OLAGLIGT mysigt :) <3


mina älsklingar :D

Face Look

Älsklingen på restaurangen <3 Kina mat :)

Jag då :)

min mat

Baby valde lite mer anpassat, haha!

Sen gick vi hem och gosade lite sen begav vi oss till Sandra och Andreas, vilket slutade med att jag och Sandra VRÅL glodde på Eclipse, första gången för henne, jag har väl dock sett den några få gånger mer *host*



I love you <3 More than words can say, your my EVERYTHING.
Även när allt är skit, och när allt är toppen vill jag ha dig vid min sida <3

Fredag hos pappa :)

Spenderade min fredag hos pappa med söta Amanda :) Satt och tog någon cider och så :) trevlans!





Köpte även cigg och en varsin stor redbull till mig och manda <3:


ca.1000 ;.

Just de, köpte en ny mössa med :D och lite annat strunt, sen köpte jag presenter till pappa och farmor men dom kommer dock inte upp på bloggen ;)


Cp bild på mig, i know! haha kanske lite söt?

ISKUBER

Till baby <3


RSS 2.0