Musik tips!

Härlig..!


Färdig!

Nu har vi käkat och tvättat klart bilen! Nu ska jag börja skärpa mina matrutiner igen, inte ätit nått annat än snabbmat på 8 dagar typ, haha hör ni? Funkar inte! :) dom pratat om bio ikväll så kanske blir de innan vi åker hem! :)
(Kolla vad fin min bebis är)


Vilken färg?

Ja nu har vi städat hela Nicos bil, invändigt! Blev riktigt nice :) himla skönt och inte va bakis idag fast vi drack som svin igår! Haha :) cappi har bestämt mat, mc Donalds, haha! :) ska även tvätta Nicos bil (utsidan) sen hem och färga håret.. Inte svart denna gången, så är lite nervös!!! Vilken färg tror ni de blir? ;)


Lite bilder sen igår

Grejen är att allas mobiltelefoner dog, så blev inga bilder på tex avicii mm :/ men men här är iaf några! :) AWESOME! Här är bild på kodjo och ron pope, fick även rons autograf, hur kul? :) :) :) sen va de ju parise hjul och massa andra karuseller som vi åkte, skojj! Sen vann vi alla en varsin nalle :) hihi best day ever!!


Hihi

Skorna va perfekta för igår, älskar dom! :) hade så jävla kul, berättar mer om gårdagen senare!!!! :) här kommer iaf upp bilder hur jag såg ut igår :)


Detta är nog de som kan va roligt och visa er, haha! Resten är ju bara massa mat till oss, och sen givetvis kattmat :) Men hinner inte blogga mer, ska göra baguetter till morgonadagen, TAGGA!
 
Ljus äppel och vanilj
 
glasbehållare
 
Handvärmare(till imon) :) :)
 
Äggkokare :)
 
Sen så sa Nico att på festvialen imon är de säkert mycket lera mm, så köpte dessa, 150:- , gummistövlar ;) Jag vet , inte så snygga men vill inte förstöra massa andra skor. Sen så är de nått med dessa som bara... gör att jag gillar dom? :)
 
Kattställning, leksak :)
 
 
 
 

Puh!

Hemma, visar lite som jag köpt sen :) ingen mat men lite ljus och skit :)


Haha,

Kolla vad Nico köpte till mig, 'leif' sitter fast på bilbältet i Nicos bil nu (på min plats;) ) tjohooooo HAHAHHAA
Hur gammal va ja nu igen?!


Hihi

Nico vart tvungen och fixa ljudet i bilen, så nu jävla är de bra!!! Och bra musik till de! Awesome! Nu blir de en french hot dog sen rullar vi ;)


Ego

Ja nu är man färdig för läkaren blev en dusch och en kaffe först :) så efter fästningen är borta (haha) så blir de till stan och storhandla! Skönt! :)


Usch

Vart vaken sen 08.30, mår skit idag!! :/ hatar morgonen när man är sjuk, näsblod, slem och hosta. Så trött på detta nu :'( kan inte ens ringa läkaren, för min röst håller inte :/ får vänta till eftermiddagen då allt lugnat sig. Suck :( såå jobbigt :(


Grattis

Min syster Jessica va på ultraljud idag, dom ska få en liten flicka hihi <3 <3
(Här är en bild på hennes första söta dotter, lilla Evelina ) <3


Ops

Råkade bli en storstädning, dammsuga, torka golv, dammtorka, ut med mattor, ja lite grövre städning helt enkelt haha! Men tänkte kombinera nytta med nöje, så ansiktstvätt och nu ansiktsmask medans jag städar kylen, bra va?
Ut med all mat, diska och torka av allt i kylen sen in med allt igen! Let's do it..!


Hihi

Cazzandra badade och åt chokladpudding medans jag vek lite tvätt, har alltid hängt upp mina linnen men får göra som syrran och 'rulla' dom, blir för många att vika in, dessa har jag tvättat nu, går inte och ha alla i en liten garderob!!!! Den är ju redan full haha! Men men känns massa tyst och tomt nu när cazzandra åkt :/ så nu blir de lite städning! Har iaf haft dunder kul idag <3


Fika

Hihi ☺❤


Cool


Usch

Första fästningen.... I ÖRAT?! FYFAN... Blir läkaren imon, eftersom den är för liten och sitter på ett konstigt ställe... Kul. Nu blir de kaffe med Jessica och cappi medans barnen kollar film, snart är de dags för fika, ska smälta maten först xD


Mums :)

Nu har vi precis ätit klart, nu blir de film och kaffe för min del :)


Hihi

Sååå glad att vi blivit så bra vänner Mellie! :) och hon skrev världens sötaste inlägg på sin blogg! You made my day sweetie <3
www.fames.se/melliie


Jahopp

Nu har jag släng på mig lite kläder, haha! Blir snart att cazzandra (min systerdotter) kommer hit, blir pizza, film och glass! Underbart! Saknar och spendera tid med henne <3 så massa tecknat och gott! Passar de tråkiga vädret perfekt med , annars hade vi åkt och badat eller fiskat eller nått :)


Hihi

Igår hade jag gjort massa chokladpudding så vi åt den efter vi kom hem från stan igår, massa gos! :) idag gör jag inte så mycket, börjar bli lite bättre tror jag, dock fortfarande massa ont i halsen och extrem hosta :( snorig som fan med... Om ni vill veta? Idag vet jag inte vad som händer, fårse om de blir att va barnvakt eller inte!


Hihi

Älsklingen kom hem från jobbet och vi kände att vi behövde spendera lite tid med varann, så åkte till Halmstad och köpte lite käk och tvättade bilen :) gos!!! Nu hemåt iaf, klockan är ändå 02.00 och ja har glömt all medicin hemma (HOSTATTACK punkt se)men kvällen bjöd på massa skratt <3 me and you forever!


Suck

Batteri tiden suger på iphone haha :) telefonen dog under shopping rundan, men fick med mig lite hem iaf :) ett par byxor, en tygväst och ansiktservetter som luktar jordgubb :) hihi nu blir de att mata katten, fixa tvätt och disk sen invänta min man <3


jag här bak i bilen..

Mamma och Cappi ska shoppa lite, och jag följer med som smakråd och sällskap :) så ligger här bak i bilen..


Tillbaka

Drog till Apoteket och köpte lite tabletter, jobbar stenhårt på att bli frisk!!
Köpte även dricka till lördag, :) blev massa blandade cider :) nomnom


Skönt

Solat lite nu hos mamma, nu blir de massa kaffe! Mycket och tänka på idag.. Blö! Hoppas iaf att de blir film kväll med mamma, Cappi och kanske Jessica om hon kan :)


Godmorgon

Vaknade vid elva, då hade älskligen städat massa och slängt på kaffe, skönt!!!! :) så nu har jag slängt i en maskin tvätt och ska börja vika de fyra maskiner som är rena, not fun! Och även hunnit duscha och så! :) skön morgon! :) ska hem till mamma och sola sen, och kanske gå en promenad Fortfarande CP sjuk så vill ju inte anstränga mig allt för mycket :/ vill ju hinna bli frisk till helgen! :)


Gos

Film och cappuccino med älsklingen :)
Filmomslaget är lånat från Google.se :)


Festivalen :) :) :)

Några artister och deras låtar som vi förhoppningsvis kommer få höra på lördag :)
Vet inte vilka låtar de ska spela exakt! ;)
Detta är dock LÅNGT ifrån alla!!!!!!
 
  
 
 
 
 
Och lite stand up- bla Kodjo, nicos enda anledning till att följa med... :)
 
 

Ops

Råkade somna en stund på soffan efter maten (ops), blev tacos! Nomnom, nu har vi somsagt precis beställt festivalbiljetterna, vart bestämt hela veckan att vi ska åka dock, men haft lite problem med vilka som ville med, de flesta hade redan planer eller inte pengar :( Tråkigt, för alltid kul när man åker många men jag skiter i vilket, vill bara kolla på ron pope och avicci :) :) :) 
Kommer bli fett nice! Cider, hög musik, människor och ja, awesome! :)
 
 
 
 
Älsklingen hittar alltid massa skojj när han är i affären, kolla vilka flaskor, så retro!
 
 
 
Sen överlevnadskittet.. (Fattas bara allergitabletter och halstabletter..<3) 
 
 

FESTIVAL

Festival ihelgen jäääj ska bland annat se min idol, ron pope och även Avicci SÅÅÅÅ awesome!!!! Längtar <3 vill att de ska bli lördag NU NU NU NU <3


New in

Fick en jacka av fina syster Jessica <3 sååå snällt , tack <3 love love love you :) <3 dock är den lite stor, men de gör ju inget ! :)


Dagens ord...

True words..! :)


Hm

Hur mycket jag än försöker så faller inte detta millitärmönster/camouflagemönster mig i smaken, de enda snygga jag sett hittills är ett par leggins min tvilling har , men resten man kikar runt på ser bara... hemska ut?
Nja tror inte de riktigt är min stil, men fårse kanske kommer nått snyggt plagg med fräcka millitär mönster som jag gillar...someday? :)
Dessa från nelly går iaf inte hem.....
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Jahopp

Skön dag idag, försöka vila upp mig så mycket som möjligt denna veckan, sen blir de fullt me jobb så måste se till och va frisk! De som lär hända idag är nog att jag drar och storhandlar, oavsett hur sjuk jag är så vill jag ha mat hemma!! Haha vad ska ni hitta på idag mina fina läsare?
Bildboooomb


Ge mig?

Snyggt från Nelly!
 
 
Toppen hittar ni här
 
Klänningen hittar ni här 
 
Koftan hittar ni här, så fräck till sommar kvällarna!!!!!
 
 
Tshirt hittar ni här, hur cool? ;)
 
 
 
Totalt dökär, så snygga!!! Piffar ju upp vilken vanig outfit som helst!! Öronhängerna hittar ni här

Hihi

Kom hem, städade lite, och gjorde frukost på sängen till älsklingen, hur söt? :)
 
Snodde även mammas kakor, nomnom! tack mamma (a)
 
 
 
 
 
 

Sorry

Sorry för total dålig uppdatering!! Men är super sjuk, åkt på nått virus :( men va ändå på jobbet idag men va bara ca tre timmar idag! Fick ställa in eftermiddagen, där skulle jag bara gå bredvid så de va inte himla viktigt! Nu blir de hem och äta frukost!


Snyggt från Gina tricot

Varje plagg under 500kr :)


Hihi

Vad tycket ni om de nya på instagram? Att man kan lägga upp videos? Jag gillar de skarpt! Super kul, kommer nog använda den flitigt! Haha :)
Glöm inte följa mig på insta!


Mhm

Xbox och tonvis med chips, för mig blir de cheesbollz och choklad, smälter i munnen och vatten! :) halsen lite bättre
Efter massa panodil och citron!


True

Dagens ord :)


Sjuk

Tror de är halsfluss på g, så älsklingen har skämt bort mig med massa god mat och nu har han gjort nån häxblandning med whisky som tydligen ska va bra :( usch!! :( men underbar är han <3


Kaffe

Städat och tagit en lång dusch, nu är de kaffe med Nico och Cappi :) gos! :) snart iväg med Cappi sen vet jag inte vad som händer ikväll :)


Hihi

Kvällen igår slutade med massa glass,chips choklad mm :) haha kollade på ca 6-7 filmer och bara gosade, sen körde vi Nicos syster till stan och smällde nästan med tre vildsvin, usch ! :( som tur är så är min man bra på och köra bil! :) så ingen skada skedd!! men men gick och la oss vid typ 05.00 haha :)


Kopp

Jahopp,
De va en händelserik kväll igår, inte så super! Men men, nu har vi vaknat och jag dricker världens största kopp med OBOY :) nomnom hihi skönt och inte va bakfull idag!! :) men vet inte alls vad jag ska hitta på idag, sugen på att bara feta mig med godis, pizza och film. Eller kanske ut och gå eller aa... Hm!
Bjuder på dessa bilder, usch! Haha


Jag igår!


Midsommar änsålänge


Hihi

Frukost, Jessica kom över massa gott bröd :) hihi


Midsommar idag ju!

Ja idag är de ju midsommar, tror ingen har missat de! 
De firar vi med att dra hem till min syster, vi har köpt med oss massa gott! Så blir sill, potatis,gräddfil,gräslök,köttbullar, ägg, jordgubbar, grädde, galass, ja, all den där midsommar maten! :) Så blir som ett knytkalas, sedan i kväll ska vi hem till mamma, hon slutar jobbet vid 21.00, så då ska vi ha grillet färdigt :) Sååå gosigt de kommer bli och bara umgås med familjen och dricka massa öl!!! :)
 
 förra midsommarn, då jag blev riktigt riktig riktigt drägg full.. Usch. 
Men satan i gatan vad kul jag hade!
 
 
 

Not fun...

Inte en rolig morgon, började med att rensa kattlådan, sedan slänga i en maskintvätt, fixa disken, dammsuga, bädda sängen, dammsuga soffan, så nu sitter jag här med ett berg tvätt kvar.. Inte så där super sugen på att börja med de, därför satte jag mig här vid datorn och väntar på kaffet!
Jag börjar alltid städa så fort jag vaknar, fattar inte att jag själv pallar.. Haha!
 
 

Hihi

Mys med syster Jessica :) God mat vid sjön och ett dopp, för min del iaf. hihi! :)
bjuder på dessa bilder, kommer nog radera dom sen när verkligheten hinner ikapp..
 
 
 
 
 
 
 
 
Tyvärr, va bottnen as äcklig :( :(
 
 
 

Gos!

Jag och Jessica är hemma hos mig och gör pastasallad och istället för äcklig kyckling har vi i köttbullar! Ser kanske inte så as gott ut, MEN SÅÅÅÅÅ GOTT, jag har provsmakat hihi, ska ha med den ut nu när vi ska bada thihi :) massa gos <3


Hemma :)

Blev kattskålar, kläsbräda, kattsand, laserpenna och Nicos ljud grejer :) hihi


Hihi

Jobbat hela dagen, och handlat mat till midsommar och nu blir de och åka och köpa ett slutsteg :) ser ut som en svettig nöt idag....HAHA


Hihi

Mammas present från mig, Cappi och pojkvännerna :)<3 hammock :)


Hihi

Färdig på mötet, gick toppen bra! Men klämt i mig alldeles för mycket fika och kaffe haha :) alltid trevligt på jobb möten!!! :)


Jahopp

Nu blir de ett ärende med Cappi sen möte med jobbet! :o haha är väl hemma vid fyra och då ska jag hem till mamma som fyller år <3 <3 <3 grattis!


Miley cyrus och will i am?


 
Hm, inte riktigt betämt mig för vad jag tycker.... what?
 

Tips..

Som jag själv borde följa mitt hår är as dåligt! xD
Men iallafall, tänkte tipsa om lite småskaer som ni kan göra för att ert hår ska bli bättre! :) Enjoy! :)
1.Toppa regelbundet!
De växer inte snabbare för att du toppar de, men de får håret att se frächare ut och håller sig friskt!
2. Massage!
Massera hårbotten, den är täckt med smuts,gamla hudceller och olja så massera när du schamponerar in håret. noga och länge! Så har håret lättare att växa ut.
Sen har man kanske en snäll flickvän eller pojkvän som kan massera lite tex medans ni tittar på tv, massagen sätter fart på hårsäckarna och blodtillförseln.
prova denna!(bild lånad från google.se)
 
3.Använd mindre stylingverktyg- och produkter!
Och ska du använda produkter kolla vilka som är bäst!
4.Borsta!
Borsta aldrig ditt hår när de är blött, de är skört och elastiskt då. red ut de med fingrarna eller en bredare kam.
5.Fläta eller knut!
Många väljer att fläta håret under natten, av egna erfarenheter gillar jag de inte, men de ska ju hålla håret på plats och undvika "guggandet" mot kudden,
Men under dagarna är de ju super snyggt med en knut tex, de skyddar topparna mot slitage, snyggt och bra!
6.Välj rätt.
Välj rätt accessoarer, toffsar och klämmor med hårda.vassa kanter skadar håret, välj släta och mjuka håraccessoarer!
7.Schampoo.
Använd lite schampoo och mer balsam, ditt balsam ska ta slut innan ditt schampoo, annars gör du nått fel. 
Använd inte balsam på hårbottnen utan börja applicera från öronen neråt.
8.Duscha!
Duscha inte allt för ofta, schampoot tar slut på hårets naturliga oljor, håret ska max tvättas 3 ggr i veckan och kroppen varje dag!
 
Mitt hår va långt för längesen, want it back!
Fotograf: Michaela Ekman
 
 
 
 
 FÖRRESTEN, jag behöver er hjälp igen... haha! 
Är de nån som användt ricinolja för håret, sägs att de ska va jätte bra?? Berätta om ni vet nån som kanske har gjort de, har de hjälpt?
 
Hoppas ni gillade tipsen! :)

:)

Pannkakor och världens största kaffe till frukost! :) nomnom

 

 

Dagens ord..!

True!


Igår

Igår gjorde jag och älsklingen pannkakor, slutade i världens roligaste pannkaks krig haha!! Sen åkte vi och kollade på solnedgången, vackert!! :) Sen hem till film och gott :) <3


Hihi

Hunnit hem och slängt i mig frukost haha :) och en dusch och massa aftersun :) nu håller jag älsklingen sällskap medans han lackar sina lampor till bilen :)


Hihi

De vart himla skönt och GÅ till mamma och inte ta bilen! Musik i lurarna och toppen väder :) nu ligger jag iallafall här och funderar på ett dopp i poolen, solat snart två timmar tror jag, så är varm :) haha även druckit fyra koppar kaffe, dags för och starta en ny kanna? ;)


GOTT

Första koppen kaffe idag :) Nomnom, solen bara går i moln så funderar på om de ens är värt att gå och sola, haha! Tråkigt att alla jobbar eller går i skolan!!!!! Blö på er ;) Haha! Nä men här händer de ju inget så på med bikini sen sticker jag ! :)
 
 
 
 
 
 

Dagens ord

True.... (Y)


Inte ens med ord kan jag beskriva min kärlek för dig!

Nico, jag älskar dig utav hela mitt hjärta, du är den mest underbaraste personen jag har fått lära känna! Ett hjärta och av guld helt enkelt! Du gör mig lyckligare än jag någonsin vågat drömma om, och jag är så oerhört tacksam över att just du är min, och bara min! Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig, ett liv utan dig är inte värt att leva! Du är min stjärna i mörkret *
1-ÅRS DAG MED ÄLSKLINGEN IDAG :) <3
 
 
Jag älskar dig mer än luften i mina lungor, mer än mitt hjärta älskar dess slag, nu,föralltid&förevigt!
 
Inte ens med ord kan jag beskriva min kärlek för dig!
 

Hihi

Jahopp har slutat för dagen, så har städat här hemma i lite över en timma, fixat tvätten,dammsugit, bäddat mm :)
Så himla fint väder, mamma och syrran är i havet,men iochmed att jag hade saker och göra hemma + jobb så kunde jag inte följa med :( Men ska nog över till mammas trädgård och ligga där och sola lite!! ;) Skam på de som är inne idag, haha ska jag säga...
Och förresten tack för tipsen om kattmaten!

Så här sleten är man när man börjar jobba 06.30!
 
 
 
 
 

Sååååå bra låt!

Jag älskar den! Den har gått på repeat i två timmar :) <3


Hihi

Nu har vår lille kattunge fått ett namn; Snäckan aka Snäcksson. Haha!!! Lång historia bakom namnet! ;)
Men jag tycker fortfarande han är för mager, men de ändras väl snart, han äter som en galning, skönt!! Men ingen som har tips på hur man kan göra processen lite snabbare? x) 
Detta är maten han blir serverad med!
 
High five...
 
 

Ansiktsprodukter

Utan ansiktsmask och krämer, så är även träning, osminkad och att vara icke rökare bra för hyn!
Jag börjar alltid med att tvätta ansiktet, med tvål, för er som har känslig hy, bör ha en oparfymerad! Sedan slänger jag på denna ansiktstvätten som kostar runt en femtiolapp på gekås, jag ÄLSKAR den, så luktar man så hiiiimla gott efter åt!
 
Sen kan man använda en sån här mask, som är speciell för svarta porer, jag har dock inte användt dom så mycket men min pojkvän har, och dom funkar!!! :) Ett paket (med 3 st i) kostar ca tjugokroner! (den gröna på bilden).
Sen använder jag ju en ansiksmask, nu har de blivit denna från NIVEA men den är inte min favorit, får visa min favorit när jag köpt in den! Men denna duger :)
 
Sen tvättar jag av ansiktet, och voila!
 
Små tips:
1.Massera ditt ansikte, de ökar blodflödet och gör hyn pigg och rosig!
2.Tvätta ansiktet innan och efter träning, svett och gammalt smink täpper porerna!
3.Tvätta ansiktet innan du går och lägger dig!
4.Se upp med hårprodukter som spray eller balsam, sitter de kvar på huden blir de fett och finnar uppstår!
5.Sluta röka!!
6.Träna!
7.DRICK MYCKET VATTEN!!!
 
Hoppas ni blir nöjda och att ni fått lite mer info om hur ni tar hand om er hy! :) Tänk på att hyn är lika viktigt för killar som de är för tjejer!!!

Jääj

Mitt paket med smaker till eciggen har kommit :) tre är mina och fyra är Cappis :) weeeeei <3
Äpple, persika och jordgubbs smak :)


Nelly

Lite snygga plagg från Nelly. Va tycker ni? Jag börjar personligen gilla jumpsuits mer och mer, äger dock ingen, så de får bli mitt nästa köp i klädesvägar ;)


Så sant ;)

Dagens ord, true words!


Oj

De vart varmt ute!!! :) haha hade på mig alldeles för mycket kläder xD
Nu är jag massa trött! Har precis ätit haha! :)
Ska göra ett ärende imon efter jobbet, hoppas hoppas hoppas :) hihi


Nuså!

Druckit upp allt kaffe, men vill ha mer men hinner inte starta! Dagens I-landsproblem!! Haha :) nu är de snart dags att bege sig ut :) hihi


Kaffe och fika

Jessica och Evelina kom över med kaka :) gosa! :)


Yes.

Sov för länge idag, så fort skjuta upp ärendet hos läkaren! :)
Men nu har jag fixat disken, tvätten och nu tar jag mig en kopp kaffe! Blir att städa lite idag igen! :)! Sen ner mot 'centrum' :)


Skönt!

Blev en lång dusch och sen lotion, ansiktsmask och massa krämer :)
Fått massa förfrågningar om jag kan visa de produkter jag använder för hyn, ska försöka ta mig tid till och göra de imon! Ska även försöka få tid hos läkaren och springa runt på olika ärenden! :)


Nomnom :)

Skulle egentligen lagat kotletter och nått , men vart sååå sugen på hamburgare så blev de :) nu blir de tv och massa gos!! By the way...
Har varit en helt annan människa sen jag fick mina glasögon! Inte alls tjurig, sååååå lycklig,ser allt positivt och typ alla har märkt de, att se dåligt gjorde mig sur och ont i ögon och huvud :) men nu så :) :)


Sex is not the answer...

.... Sex is the question, 'yes' is the answer!


Hihi

Björnar och tv :) snart blir de mat :) <3


Promemix

Hihi snart hemma igen, jag köpte en varsinn dricka, förvånansvärt goda!!!! Rekommenderar :)och jag som inte gillar kolsyratvatten förutom en sort, men somsagt denna funkade :) hihi nä nu vill jag hem till min man :) och mitt nässpray.....


Så..

Slängt på mig lite kläder, nu blir de ut och vandra till affären :) måste köpa lite mer bröd och smör! Roliga saker man får shoppa när man flyttat hemifrån? Haha ;) men de är lätt värt de! Har nog bott hemifrån i ca 3-4 år, då flyttade jag nog första gången! :) men flyttade hem i tre månader under de 3-4 åren :)
Nu har jag en super fin lägenhet tillsammans med min pojkvän, underbart!! ❤


Jahopp

Kan ha blivit ett glas för mycket igår! Haha men vaknade vid elva och började städa, såg ut som vi hade haft fest här haha! Men nu är de rent och fint och lakanen är i tvätten så ska byta dom idag :) hihi
Förövrigt händer de inte mycket idag, städa vardagsrummet och gå ut och gå, och spendera kvällen med min bästa vän, the love if my life , my boyfriend ❤ hihi


Dagens ord


Tjejmys :)


Gosa

❤❤❤❤


Sötnos!

Sover med tassarna i luften, awesome? Söt!


Mhm

Precis promenerat hem, så nu blir dre tv och gos med katten, ingenaning om vad som händer ikväll, eller rättare sagt vad jag vill göra! :/ suck..


Fika :)


Suck!

Kalas om en timma, kan inte tiden gå fortare....!
Slängde i löshåret iaf, fårse om jag orkar sminka om mig. :)


Hihi

Ut på en promenad nu, sen på kalas, så har fixat mig färdig så är de bara att gå och fira lilla Evelina som fyllt fem <3 :)


Dagens ord

Hahaha ;)


Hur snygg?

 
 
Ni hittar den här: http://www.boozt.com/se/sv/b-young/hisa-top_2510555/2510571?navId=5249&page=3&limit=80&maincat=128942%252C128944%252C4245020%252C126734%252C129&utm_campaign=se_td&utm_source=tradedoubler&utm_medium=cpa
 
GE MIG!!!!!!
Kostar bara 350:- rea på den nu, så passa på!

Hihi

Fick lite bilder på min buse, inte helt taggad att stå still, så de va lite svårt att ta kort på honom, haha!
Men hur söt? åååh min skatt :) :)
(KAN NI HJÄLPA OSS OCH KOMMA PÅ ETT NAMN? KOMMENTERA ERA FÖRSLAG! Tack!!!)
 
 
 
 
 
 
Han är så duktig, än så länge inget som har gått sönder, ingen kiss eller bajs olycka heller utan han vet att han ska till lådan! Han busar super mycket och är jätte gosig! Helt underbar, de enda som är lite negativt är att han är lite mager, men de ändrar sig snart!!! :) 
 
 
 
 
 

Hihi

Kikat på dessa två filmer :) ätit pizza och klämt i oss glass!
Haha gottedag!
Välförtjänt :)
Rekommenderar verkligen filmen GAMER, jag vet att de är en gammal film, men för er som inte sett den, SE den! :)
De två film omslagen är lånade från Google.se


Hihi

Kvällen har bestått av film med älsklingen och massa gos och bus med katten <3 (har inte riktigt bestämt namn på han ännu) hihi, underbar kväll :)
Nu en film till och lite glass :)


Hihi

Hihi har fått en ny familjemedlem :) <3


Svar

Den handlar om Carrie, livet innan 'sex and the city' :) :)


Love!

Älskar min familj så mycket! <3
Här är en bild på mina systrar och jag, är vi lika nån utav oss? :)

Cappi jag
Mela Jessica


Hemma

Hemma från jobbet, precis käkat kräm och nu blir de en jumbo kaffe!! Nomnom!
Undra vad som händer ikväll, lite sugen på pizza, godis och filmkväll !! :) vad ska mina fina läsare hitta på? Tipsa och inspirera mig!!! :)


Mhm

Skulle egentligen jobbat, men jobbet blev inställt, så får en väldigt lång lunch istället :) Så ska kika på Carrie diaries! :)
Tjoho, vad tyckte ni om min nya modell då? Haha!
Nä men har ändå hunnit med mycket idag, vart hos optikern och spänt glasögonen, jobbat lite (mer i eftermiddag), fixat disken och plockat undan :) Skönt!
Nä nu vill jag kolla på serien! :) tjoho
 

Lilla snigel akta dig.

Copyright skyddade bilder.
Hittat en ny modell!
 
 
 
 
 
 
 
 

NY FAVORIT SERIE

Kommer aldrig sova inatt, ska se allaaaaaaaaaa!!!


Mat

Lagade chili con carne innan :) massa gott :) hihi
Nä nu hinner jag inte blogga mer, måste gå nu somsagt haha :)


Ut igen!

Ska gå en lite sväng till, ner till affären :) haha, och även hämta min laddare som Amanda lånade :) sen ikväll händer la inte så mycket, en lång dusch och kanske ansiktsmask(behövs!!!) och i säng tidigt för jobb imon! :)


Hihi

Städat massa sen jag kom hem från promenaden, dammsugit, torkat golven, ut med mattor, städat ugnen mm ;) nu ska jag laga lite mat :)


Dagens ord


Hihi

Ut på en promenad i regnet! Haha :)
Blir nog till att möta upp manda med :)
Goskläder <3


Klänningen

https://cdn2.cdnme.se/1667933/7-3/pic_51b9af169606ee747a528d57.jpg" class="image">


New in!

Va hos fina manda för någon dag sen, så fick jag en massa saker, som vanligt! Hon skämmer alltså bort mig.. Haha, fick ett par gardiner, vita, så bytte direkt bort mina mörka i köket! Ser ut som ett nytt kök!!! :) ljusare, öppet och fint! :)
Sen fick jag även en lampa, som jag placerat så fint i vårt vardagsrum, som alltid är så mörkt!!! :)
Och bäst till sist, en as fin klänning, visar bild sen!
Tack sötnos!


Skönt

Vaknade betydligt senare idag än vanligt, men de va skönt, ledig iaf och ändå regn ute :) så gick upp och gjorde frukost och startade kaffe åt mig och älsklingen :) massa gott!


Överraskning

Överraskade våra pojkvänner(som jobbar kväll) med massa god mat och mysiga ljus! :) flickväns poäng! ;)


Härligt!

Vart super härligt med en promenad :) nu är vi hemma hos mig igen och fixar naglarna :) snart blir de tv;en!! Hihi


Blö

Fastnar inte alls på bild.... Därav dessa haha!
Iallafall, hemkommen nu, ska snart ner till affären och handla lite! Hihi, skönt! Får säkert ont i ögonen efter denna promenaden men men.. :)


Jääj

JÄÄÄJ me, så duktig :)
Tack Mellie och Malin för ni fick in mig på 'sluta röka spåret' :) <3
www.fames.se/melliie
www.fames.se/maliin


hihi

Här är de lilla jag handlade idag :)
Ett nytt linne :)
 
bikini(förhoppningsvis en som passar)
 
 
svinto och en ny köksduk :)
 
två nagellack
vitt och glitter
 
öronhängen
 
strumpor, foundation och nagellacks remover
 
och shorts och mobilskal till nico :)
 
 
 
 

Sorry

Skit kass bloggning :/ men jobbat och nu kör jag hem från gekås :)
Visar de jag köpt sen, typ inget :) hihi billig runda på gekås x2 :) hihi


Nope!

Nä nu är klockan halv tolv! Dags för sängen, massa jobb imon! Undrar hur de ska gå, hoppas jag inte är lika snurrig i bollen imorgon haha! Godnatt alla mina läsare! Imorgon ska jag försöka hinna tipsa om några bloggar, som jag älskar! :)


Skönt!

De va skönt med en promenad, för både kropp och ögon haha! Men mådde lite illa för allt va lite snurrigt haha! Nu fixa tvätten och kika tv :) gott :)


Känns!

Känns annorlunda som fan och ha glasögon! Nu är de mest jobbigt och gör typ lite ont, skulle ju behövt glasögon för längesen, känns lite sent i livet att få dom haha! Kommer nog ta lång tid för mig och bli van vid detta, både känslan och utseendet!


Ont i ögonen'

Har ont i ögonen :( men nu blir de en promenad :)


Till älsklingen!

Köpte även två par kalsonger, ett skärp och en tröja till älsklingen! Hoppas han blir massa glad!!! :) <3


Glasögonorm!

Cappi tog massa bilder på mig när jag körde innan, haha! Så vacker..... Not!


Handlat

2 linnen, en bikini, en väsk/plånbok, aluminiumfolie, tvätt tabletter!
Tråkigt att inte bilderna gör kläderna rättvisa! :/ massa snyggt!


Fika


Hihi

Fick en ny tröja av mamma :) wihooo, like it, love it! :)


Hihi

Åt as god mat hos mamma :) nomnom, så nu är jag och älsklingen mätta och glada :) nu kaffe :) <3


Hihi

Snart till mamma och äta lite sen till optikern och hämta mina nya glasögon , 4000:- kr fattigare :o men men :)
De är så härligt väder idag!! :) fårse vad man hittar på efter alla ärenden :)


Mums

Nico väckte mig 06.00 och hade dukat upp en riktigt ordentlig mysfrukost! Så underbart! Va längesen man vaknade av att frukosten vart klar, man blir lika lycklig varje gång!!! Såå underbar morgon!! :) känner mig som världens lyckligaste tjej :) wihoo


Igår

Igår köpte jag tio röda rosor och en super gullig sten med texten 'jag älskar dig' till min fina man, han blev massa glad ❤☺


Suck

Bloggen har krånglat massa! Har iaf vart ute och gått och spenderar tid med min fina <3 hihi, iaf snart ska jag upp till Cappi som lagat massa god mat :) inte fått i mig nått sen igår :o


:)

Vart i stan med mamma, har några ärenden kvar sen hem :) skön dag! :)


Nomnom

Sjukt gått med mat, fast jag åt låååångt ifrån upp all mat!!! Men men, de va gott :)


Handlat

Nu grillar vi, skönt och bara vara med Nico idag!!!! Sen överraskade han mig med att köpa glass o hyra filmen 'ego' som jag velat se i evigheter, men lovat o se den med så många och lika bra och kolla på den själv!!!!!!!


Suck

Trött på varenda människa i världen...... Ni kan dra! BLÖ
Som ni märker har jag inte en toppen dag. Stängt av telen och fårse fall de blir mer bloggande idag .
Idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter idioter :)


Dagens ord!

Ignore the ones who talk behind your back, they belong behind you!


Hihi

Malins examens present blev en vodka och choklad :)!hihi hon blev nog glad :)


Jag igår :)

Såhär såg man ut igår :)

https://cdn2.cdnme.se/1667933/7-3/pic_51b44ef7e087c347926710fd.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1667933/7-3/pic_51b44efe9606ee492fc1af11.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1667933/7-3/pic_51b44f06e087c346c0d6007e.jpg" class="image">


Bilder sen igår!

Kvällen va himla trevlig med skönt sällskap! Och inga sura miner, de bör de aldrig med de här gänget!! :) här är lite bilder sen igår )


Mums

Nu är klockan fyra, ska åka till Malins examens fest vid sex :) men nu är första cidern öppnad :) min dricka för kvällen :)


Dagens ord


Hemma

Vart hemma några timmar, duschat, badat, fixat naglarna och tandblekning!
Riktigt trött nu och vill bara att älsk ska komma hem!!!! :( <3


Kvällsmat

Mela gör skrabbeluck (eller vafan de heter) på elden!! Så gott :) thihi


Nuså :)

Nu kör vi mot sjön :) erkänn jag är super gullig i Nicos one piece :) ? Tjohoo hoppas vi får massa fisk :) :)


Öl med Daniel

Gott nu i den här värmen :)


På toppen just nu

Music music music <3


Dumma mig

Jag vet bloggandet har inte varit på topp nu de senaste, men haft så mycket på jobbet och städning mm hemma :) men nu har ja iaf fixat till mig lite , galet varmt ute ju!!! :) ska snart till Mela och käka glass sen blir de fiske och grille! Hihi tur man har underbara syskon :) <3
Köttbulle bilder...


Oj!

KOm hem från jobbet nu vid fyra, så har slängt iordning tvätten och Nicos garderob, han är världens duktigaste på och hjälpa till hemma, med allt, förutom att han kan verkligen inte ha koll på sina kläder haha xD tur han har lille mig som tycker de är massa skojj :)
Ser ni med skillnad?


Ojdå..

Va hos optikern nu, otroligt jävla dålig syn hade jag, optikern blev chockad som fan över min dåliga syn, så hej glasögon!!! Ska in och kika på glasögon nästa vecka! Alltså ni kan inte förstå vilken skillnad de blev när han ändrade från rätt syn till min syn!! Sjukt!!!!!
Bjuder på en bild jag tog förra veckan som va passande, HAHHAAHA! Kan ni se hur bra jag kommer passa i glasögon ?


Jäj

Så duktig jag är :)


Dagens ord


Igår


Fiske

Nu har älsklingen åkt, saknar han redan! Haha :) blir väl så när jag vet att han är låååångt ifrån mig. :( men men åkte och fiskade med Daniel och Mela :) as mycket knott dock :( men gosigt :)


Mat :)


Tjohooo!

Nu blir de snart grille med älsklingen, Daniel och mela :) sen ska älsklingen åka och jobba :( Hihi men iaf, har precis varit och handlat, saker till grillningen och NÄSSPRAY , jag överlever kanske denna allergin ?!


Hos syrran

Sitter i solen och roffar glass :) nomnom:)


New in

Syrran åkte till gekås igår, så skickade med lite bud, haha basic stuff :)
Så skönt de vart och sola, nu har jag tagit en lång dusch och ser redan att jag fått lite färg. Tummen upp! :)


Nomnom

Nu blev de frukost :) väckte Nico vid tolv så har solat lite :) super skojj! :) nu blir de lite sol till sen duschen :)


Jahopp :)

Vart vaken sen tio, så har plockat iordning lite hemma och kokat kaffe mm :) så nu sitter jag ute i solen på min gräsmatta <3
Nico sover ju fortfarande så han är inte roligt sällskap :)


Igår :)

Igår va Nico ute och söp i stan med sina polare, jag skulle hämta dom på natten :) men kom in nån timma innan han skulle dra så satt vi (my jag och niklas) med till två-tre, super trevligt :) hihi såhär såg jag ut igår då :)


Hihi

Nicos tårta, som vi gjorde ihop som han tog med sig till jobbet! Snacka om att dom fick munnen full ! HAHA


Hihi

Snart iväg med My, med hennes häftiga bil :) visar sen thihi :)
Iaf så här sommar klädd är jag idag, älskar tröjan <3 thihi ;) skönt och va ledig imon!!!! :)


Fika

Nicos fina tårta, haa visar sen!! (Snopptårta)


Hihi

I mitt paket fanns min lille 'väska' till eciggen! Sååå smart,tycket verkligen alla borde ha en sån :) hihi får plats med massa saker i ju!!! Hihi
14 dagar rökfri idag :)


Hihih

Hämtat paket :)


Söta ni är!

FÅTT massa bra respons på att jag börjat ta bilder med system kamera , tack! Ni är himla söta alla mina läsare :) känns bra och få alla positiva kommentarer, anledningen till att jag började med kameran igen vart ju het och håller Nicos förtjänst! :) han tycker jag ska hålla på med lite saker som jag själv tycker är kul, underbar är han <3


Lunch

Lunch i två timmar :) skönt!! Så Jessica och Gizmo är här på frukost haha :) skönt och sitta ute på altanen med en gosig filt :)❤


Underbara du <3

 

hihi

Blev visst grille idag igen, med jessica, sören, cappi, robin, älsklingen och mela :) haha, man får ju passa på medans sommarn är här..hah!a!! :) Bilder sen grilllningen :) Nombom :)
 
 
 
 
 
 
 

look behind you!

Copyright skyddade bilder..
Ja, nu har jag lekt med kameran igen :)
 
 
 
 
 
 
 
Strawberry
Therese Persson
 

Snabbt mellanmål

Nu innan vi ska iväg så blir de ett snabbt mellanmål! :) hallonkräm och mjölk, nomnom! Älskar kräm haha :)


Nomnom

Har varit en as bra dag verkligen! :) Har städat lite här hemma, fixat tvätt och disk mm :) Nu sitter jag på alttanen med cappi och jessica och ska snart åka och fiska! 
Har även ringt lite ärenden idag, skönt och få lite gjort alltså! :) Men mer samtal imon! :)
Sååå gott med vatten :)<3
 
 

Home!

Hemma från jobbet, gick super bra!! :) Förstår inte riktigt varför jag vart nervös, thihi ! ;)
Sen fick jag köpt den här söta gröna ljuskoppen till altanen, passar massa bra :)
Sen köpte jag även två tvättpåsar, ett måste ju!!!! :) 

Frukost/lunch :)


Jahopp

Nu är man vaken... Gick upp 05.30, och är redan klar (06.00)! Så sitter och njuter av en kopp kaffe :) så nervös idag!!! Vill bara spola fram tiden så jag slipper denna dagen!! xD alla mina läsare kan ju önska mig lycka till?
Nä nu blir de snart jobbet!!!


Maaaat

Mums :)
Vitlöksbröd(hemmagjorda), pastasallad, kött och grillade grönsaker :)
 
 
 

Haha

Vart och handlat, fick ett nytt fiskespö :) Haha, ella ja, jag har ju inga kvar sen jag lämnade alla mina i förra lägnheten :) 
 
Nu ska jag och älsklingen grilla lite:) SÅ GOTT! :) hih as hungriig! :)
blir en kall till maten :)

Jag lekte med kameran!

Hos mamma fick jag en liten fotokurs av mela, haha! Hittade massa häftiga saker att fotta på :)
Copyright skyddade bilder.
 
 
 
''
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hihi

inte kunnat blogga alls idag? vart nått fel på telefonen och självkart har jag inte suttit inne på hela dagen!!!! Haha :) men har varit hos mamma hela dagen iaf och solat och hon har bjudit på mat, korv med bröd, pastasallad, potatissallad mm :) hihi
Här är lite bilder sen dagen! :)
 
Mammas nya pool :)
 
Sommar :)
 
 
 
nomnom!

Hann nästan..

Hann nästan käka upp min frukost, min syster ringde och är på jobbet men mår så dåligt att hon måste hem, men hon kan inte köra bilen för hon mår så dåligt :'( stackarn!!! <3 så nu kommer vi till undsättning <3 har bikinin under så redo för solen när vi är hemkomna :)


Godmorgon!

Ställde klockan på 09.00 men älsklingen ringde 09,30 då jag inte hade gått upp hih :)
Idag är jag ledig, vilket är super skönt i detta underbara väder :) 
Men men, nu är alla morgon rutiner snart gjorda, tvätten, disken,plockat iordning, frukost mm :) Ska slänga på mig min bikini och ta mina tabletter, och försöka väcka cappi! Sen ut och sola :)
 
 
Såå skönt med diskmaskin <3 Vardagslyx.,,!
 
Min lille frukost, en liten skål kräääääm! :)

Go hard or go home?!

Som ni märker är de lite fler inlägg via datorn + med system kameran idag! Fick bara nått sug... haha, kom ihåg förr, när jag va himla noga med att göra ett visst antal inlägg, aldrig med mobilen (bara akuta fall), de skulle alltid vara tävlingar, tips och videonlägg mm! Haha, saker förändras och verkligheten kom ikapp kanske? 
Tycker att de är himla kul och blogga, speciellt nu när de börjar gå så bra, med så otoligt många unika läsare igen!!! :) Super kul, så kanske borde bättra mig för er skull? Hihi :)
Nu sitter jag iaf och röker på min ecigg som smakar våfflor :) nom nom hihi, väntar på att duschen ska bli ledig så jag får stå där inne i ett år (eller de önskar jag att jag kunde iaf) haha!
 
 

Balkongen!

Älsklingen har stört sig ganska länge på att vår balkong har varit skitig, så efter maten så sa han , " vi får städa den någon dag" så svarade jag snabbt "vi gör de nu?" så va de bara att fylla vatten, hämta medel och svampar/trasor,!! :) Otroligt stor skillnad!!! :O
FÖRE & EFTER
 


 
Före o efter
 
 
 
Före o efter
 
 
 
 
 
 
 

Mums

Älsklingen har lagat as god mat så har precis ätit och fixat balkongen(mer om de senare;) )
Iaf vi beslöt oss att sitta ute på altanen, eftersom vädret är toppen :) 
Kvällsmaten idag; hemmagjord potatismos och egen brunsås (typ) och flintastek, serveras med KALL MJÖLK (<3)
 
 

Skönt!

Älsklingen har klippt gräsmattan medans vi tjejer va och fiskade, (btw jag fick upp två abborrar, en AS stor, riktigt stor asså ) Haha, va super trevligt att fiska med mina underbara systrar, ni är bäst <3
Jag vet.... vi har en SANDLÅDA i trädgården, jo för vi har ju tusen barn.... Haha, har bett hyresvärden ta bort den, så får se när de sker...

Hihi

Beställde ju en ecigg för ett tag sen, men den SÖG, enligt mig, tror den vart trasig? iaf älsklingen beställde hem två nya nu, underbara är dom! har ju lånat cappis nu i en vecka, har ju varit rökfri i ELVA dagar ( förvånad att jag ens själv har klarat de), feströkte nu i fredags, men de va asså inte gott, gav bort mina cigg efter bara nått bloss, ville bara ha känslan av att "hålla" i ciggen liksom! Men iaf, nu har dom nya kommit hem, loooove them <3
Efter jag rökte i fredags tycker jag verkligen att lukten och smaken är sååå vidrig, fy!!! :O
På väg till ett rökfritt liv! :) Där har ni, alla som trodde jag aldrig skulle kunna; jag kan om jag vill !!
(va ju ingen som trodde jag skulle lyckas!!)

Älsklingen beställde tre smaker med <3 Blåbär,våfflor och redbull :)
 
Tack cappi och robin som tipsade om sidan!! :)
 
Själva "ciggen" :)

Fiskar!

Fiska med Cappi o Jessica :) hihi kul :)


Hihi

Hemma hos mamma med typ hela familjen hihi gosa <3 älsklingen åkte hem till sina föräldrar lite nu med :) hihi
Ikväll blir de fiske med Cappi och Jessica <3


Hihi

Jag har varit vaken ca 1-2 timmar så har fixat lite frukost till älsklingen, så nu ska han väckas :) hihi
Ingen aning om vad som händer idag, nått iaf!!! :))


Halloj

Hej bloggen, min mobil dog igår kväll, därav inga fler inlägg! Men jag och älsklingen åkte och fiskade tillsammans, super gosigt!! :) sen hem och kika film så somnade vi i soffan haha :)


Nomnom

Grillat med Jessica Sören och barnen och älsklingen ! :) men snart ska jag och Nico iväg och fiska, tror vi! Haha :)


Mums!

De bjöds ju inte på lite fika?! Haha galet vad mycket, gott och fint :) nomnom!! Härligt och vara med familjen ❤❤❤


Kalas nu

Hihi kalas :) vi köpte en häftig docka som cazzandra älskar :)


Käkat pizza

Käkat massa pizza med Jessica Cappi Robin och älsklingen! GOTT! :)


Städat

Inte nådigt att städa här idag! FYFAN! Dammsugningen tog väl upp emot en halv timma för vår lille tvåa?! Haha men så SKÖNT att jag köpte plastglas, va inte ALLS mycket disk :) :) weei
Såhär ser jag ut i dag! :) varmt ute ju :)


Bilder :)

Min telefon dog så hann inte à så måna bilder och snodde de två kollagen från Facebook :) haha


Såhääär

Såhär såg jag ut igår :) haha


Igår!

Igår så åkte jag och Nico till stan, där jg bjöd han på Harrys och massa
Öl, eftersom vi firade hans födelsedag igår :) sen när vi kom hem så hade alla hans vänner gömt sig i vardagsrummet så när vi kom hem, hoppar dom fram och Skriker grattis!! Hihi super lyckad och trevlig kväll!! :) jag, my oh cappi har lagt massa tid på den här överraskningsfesten, så tur de gick vägen! :) bilder sen festen kommer sen :)


Mat!


RSS 2.0