BYTT

Bytat blogg!!!!!!! :)
www.fames.se/thessphess

 

Godmorgon!

Ställde klockan på 09.00, men vaknade redan 08.30!! De måste vara alla dom nya vitaminerna jag fått i mig den senaste veckan!! :)
Känns skönt! :) nu ska jag göra mig lite frukost och Sen kika runt på bloggportaler :)


En hel del.

Ja, har en heldel att göra imon, vilket kommer ta himla lång tid!! Så måste verkligen upp tidigt på min lediga dag, men de är bara HÄRLIGT! :) let's do this!
Nu dör iallfall min tele, men är snart hemma i min säng, Men de va iallfall gott med ett stop på McDonalds :)!!!


Work hard, play hard!

Nu jävlar är vi på G, ska bjuda in lite bekanta så ska dom får ta del av de jag får!!! Så mina nära&kära&bekanta, vissa av er får mejl av mig denna veckan, andra nästa! TA ER CHANS, och er tid!! Bara lyssna och öppna ögonen så som vi har gjort!


Byta?

Hm, funderar på att byta bloggportal ... Vad tycker ni? Har ni nån bra portal och tipsa om? KOMMENTERA!!


Jaaa!

Nu längtar jag tills löven faller och alla fina färger fyller marken!! :) himla kul och fotografera då ju!! :) hihi här är lite bilder sen förra (?) hösten! :) på mitt FAVORIT ställe under hösten! (Like it, love it, <3)


Mot Malmö!

Nu ska vi till Malmö, på en affärspresentation! Ska bli skojj. Åker ett helt gäng, cappi, Nico, jag, Johan, Nicos pappa, Glenn och nån mer :) DÅ SKA VI BLI RIKA, HÄLSOSAMMA OCH LYCKLIGA! :)


Promenad med Sandra :)

Igår


Love music


:)

Hemma från jobbet, tar en kaffe med Nico och Robin :) ska snart möta upp Sandra och gå en promenad, härligt!! :) hihi dock super trött efter jobbet idag :( och jobbar imon med, ledig torsdag och sen jobb fredag! Kommer va sluuuut till helgen!


Hihi

Jobbat lite, nu rast, macka, oboy och PLL :) <3


Hihi

Ätit as god mat hos mamma, nu blir de spel och chips! Himla trevlig kväll <3 :)


!

Sitter hos mamma och tar en kaffe med Jessica Sören och cappi :) mamma ska bjuda på fläskfilé mm till oss syskon ikväll, familjedag! ska bli himla gosigt! Men måste ju hem i tid för ska lägga mig tidigt för ska upp vid 06.00 imon för jobb! :)


love love love


Dagens ord


Besök

Först kom Krille, sen nicos föräldrar som hade med sig frukost, så gott! :) Underbara föräldrar! :) Sen kom Jessica och Evelina med, så har varit full rulle!! Snäcksson och Buddy har busat super mycket, dom kommer verkligen överens, såå kul! 
 
 
 
 
 
 
 
Måste verkligen ta fler foton på lille Buddy, ur gullig!!! Men vart lite svårt idag eftersom han va lite för busig ;)
 

Getting ready!

Skulle vart hos syrran på fest för en timma sen!! Stress!!


Dagens ord!


Brrr

Kallt ute, märks att hösten snart är här (längtar efter alla stövlar, jackor, sjalar mm :D :D ÄLSKAR höst modet, typ de enda jag pratar om nu för tiden! Haha)!
Men vi stängde in oss i mammas paviljong ned ljus och kaffe :) (y)


Mm :)

Så nu har jag jobbat klart, härligt!! :) så sitter hos mamma och dricker pöw, blir nog en kaffe sen!
Väntar på att min kära man kommer hem, så blir de mat, dusch och fix! Ska till mela och Daniel ikväll och dricka lite! Hoppas de blir skoj! :)


Hihi

En bebis gädda och en bebis abborre har vi fått upp än sålänge( eller ja Sören och Nico ) :) men dom fick hoppa i vattnet igen :) älskar och vara här uppe, himla fint!
Är här varje år, och fiskar med familjen och vänner :) <3
Men nu är klockan nio och funderar på att dra hem snart! :)


Fiske!

Har stress bakat chokladbollar och kokat kaffe, nu ska vi tanka bilarna och sen blir de fiske med Jessica, Sören , Evelina och Nico <3


No filter

Äntligen lyft röven ur soffan :) mot mamma och hälsa på :)


Jääääääj <3

Jag förstörde ju tre av mina ecigg men nu har jag fått två nya, så, när ska man sluta igen? :) höll ju uppe i 53 dagar förra gången!
Tack baby<3


Dagens ord


Igår!

När älsklingen kom hem igår natt så hade jag tänt tusen ljus :) så vi låg och kikade film och åt massa glass! Underbar kväll alltså!! Fick ju en fråga hur jag 'firade' igår och de blev nog så, och sen självklart lite mer ;) haha!!!!!!
Nä men skämtåtsido, idag vet jag inte alls vad som händer, funderar på att ha en heeel dag med Nico! :)


Hihi

Tagit fram lite frukost till mig och älsklingen, hade sovmorgon idag! Skönt! Jag ska ju jobba imon igen(lördag) så fick sova ut idag! :) <3
Men tvätten, disken och allt fixade jag med! :) skönt och ha de gjort! :)


Haha

På radion idag har de tjatats om internationella orgasmdagen (alltså idag) ! Så ni vet vad som gäller ;) haha
Men seriöst nu, visste inte ens att de fanns? Haha

''I tio år har orgasmen firats över världen den 8 augusti, ända sedan amerikanen Alex Hirka instiftade dagen till sin flickväns ära.''


Dagens ord

https://cdn2.cdnme.se/1667933/7-3/pic_5203eadbddf2b3506ab19b22.jpg" class="image">


Dagens ord


bilder sen tjejkvällen

Ännu en gång.
Mina bilder är copyright skyddade, alltså ni får inte kopiera mina bilder.
 
Jag
(LÄGG MÄRKE TILL MINA VITA STRUMPOR!)
 
 
 
Jag och Mellie
 
 
 
Mellie
 
 
 
Mellie och Cappi
 
 
 
 
 

System kameran! BILDBOMB

Bilder sen stugan, ALLA mina bilder är copyright skyddade..!
 
 
 
 
Älskar denna bilden på Emme och Malin!!! Sommriga, fina tjejer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hihi

Slutat jobbet nu så åkte och köpte cigg och pöw, nu sitter jag hos mamma och har de trevligt <3 :) hihi
Sen ska jag somsagt köra henne, kanske ta en kaffe med mela, sen hem och tvätta och glo film! Skönt och göra när man mår så där halv kasst :)


Regn regn regn!

De regnar massa idag! Tråk :o men men är ändå på jobbet så de stör inte mig egentligen :)
Efter jobbet idag blir de hem för en dusch mm sen till mamma på kaffe + köra henne till en vän vid sex tiden :) sen ska jag vänta och vänta på att min man kommer hem från jobbet <3


Dagens ord

Mellie cappi och Jessica har åkt, och jag är heeelt ensam, och ledsen! Blö haha!! Så har städat massa och tvätten är igång, lite PLL blir de nu :) funderar på ansiktsmask mm men de får vänta isåfall!


Snodde bilder från Mellie :)

Mellie tog iaf bilder igår, så snodde dessa från hennes blogg :)
www.fames.se/melliie <3


Hihi igår

Bjöd jag på ostbricka och så till tjejerna ju! Super gosigt :) :) sen på kvällen fixade jag en mini till Nico med hihi :)
Hade as kul igår, gick en promenad, fixade oss, sjöng, spelade kort och snackade en jävla massa skit! :) sen på kvällen blev de hemma gjord fyllepizza, as gott, Nico som fixade (y) :)


Just nu :)

Spelar kort och roffar choklad :) med Jessica cappi och Mellie :)
Blev hårt igår, men super kul!! :) kommer bilder sen igår lite senare :) hihi
Idag blir de dock sängen tidigt för maaassa jobb imon:)


Halloj

Är på jobbet :) snart klar här, då blir de att åka hem till Mellie, hon ska bjuda på en kaffe, nomnom! Sen ska vi åka till Hylte och så ska vi ha en toppen dag :) :) Mellie jag och cappi ska busa till se ordentligt idag!!! :)


Bilder sen hund badet :)


Puh.

Efter vi vart och badat hundarna, så blev de affären och sen hem och storstäda!!!! :) så nu är de fan fint här :) de ända som är kvar är att byta lakanen, men de gör jag ju imon :)
sen stack jag ut och gick men slutade med att jag sprang istället, sååå härligt, men jävlar vad jag svettades/svettas!!!! Haha känns skönt men behöver nog stretcha lite idag xD haha
Nä nu får jag laga kvällsmat så Nico har matlåda imon.. Suck haha!


Nu

Har precis duschat, ska snart åka och bada med hundarna, så Sören, Jessica, Evelina, Amanda och jag och de tre hundarna :) sen efter de blir de en promenad och sen handla inför imon :)! Måste ju köpas in en del, ska ju ha ostbricka mm :) gos!


Hihi

Äntligen laddat telefonen :) har 10% haha!
Har precis ätit hos Jessica,hamburgare nomnom :) hihi


Jahopp

Sitter hos mamma, men hon är inte hemma :( puhu! Solar lite med Jessica, mela och Nico och Evelina med! :) ska bada i poolen och lite:) sen vid sex ikväll blir de en lång promenad med Amanda, sen hem och städa för imon kommer Mellie och cappi och sover över och vinar lite :) <3 gooos


Gäst blogg

Hej där!
 
Tänkte sno Thess blogg en stund för att blogga lite ;) mohahaha! imorgon kommer thess hit på kaffe ganska tidigt på morgonen efter hennes jobb, sen ska vi hem till henne där jag sova tills på onsdag, så imorgon kommer bli så as mysigt alltså! Ut & gå, spela volley, kolla film, baka, laga mat, bada, dricka vin osv osv..längtar<3 kommer bli första gången jag sover hos henne faktiskt, aldrig gjort det innan haha. cappi skulle nog också vara med<3 mina sötnosar!
 
Men anyway, vem är jag egentligen?
nje, tänkter inte skriva en presentation om mig här inte..detta är ju thess blogg!
Vill ni veta vem jag är så kan ni faktiskt klicka här, eller här, eller så kan du faktiskt klicka här också.
 
 
 
Thess, du är världens bästa och jag är så jävla glad över att jag har dig<3

Mhm!

Finns de nått snyggare än att vara super brun och ha starka neon färger på kläderna? ;) nope!
De ser sååå fräscht och bra ut!!
Dessa två klänningar och skor hittar ni hos Nelly !!!! LOVE IT!


Godmorgon

Legat vaken snart en timma i sängen och inte gjort ett skit, stirrat på mobilen och gosat med snäcksson! Börjar bli hungrig och extremt kaffe sugen med haha, får väl gå upp och göra mina vanliga sysslor och fixa frukost till älsklingen.. Eller så ligger jag och glor en timma till? Nja fårse.. Haahha
Fail morgon bild...


Dagens ord


Nuså

Efter lite PLL så beger vi oss nu till Nicos föräldrar med Jessica och Sören :) sen blir de fiske, läängesen man fiskade! :) så hoppas på att man får en liten firre :) brukar ni fiska mina käääära läsare? :)


Frulle

Har som vanligt städat och fixat kattlådan och mat till snäcksson, sen dukade jag fram frukost till mig och älsklingen och startade kaffe, nu har vi precis ätit och jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag.. Hade velat va hemma, gå en lång promenad och kanske ta ett dopp i mammas pool eller i sjön :) men fårse vad som händer!


Bilder sen igår


Smile, it irritates those who wish to destroy you ;)


Änsålänge :)

Grillningen är på gång och drickandet är på, fast de blev rätt hårt igår så kämpar jag en dag till ;)!


Dagens ord

Hör ni de tjejer ;)


Färdig

Då vart man färdig fixad :) härligt! Snart beger vi oss till syrran och dani :) skojj!


Hihi

Varit och käkat pizza med Nico, Jessica och cappi :) beställde en vesuvio barnpizza, orkade knappt en halv!! Och nu är jag i MAT koma! Haha... Nu blir de ett avsnitt av PLL, sen ska vi fixa oss för vi är bjudna till mela och Daniel på dricka och mat för vi hjälpt dom och renovera massa! :)kommer bli as skojj!!


Igår

Vart himla kuuul! Blev grille, supa och nakenbad! :) :) sen mc donalds! :) hade en super kväll :)!! Lite tråkigt att de blev som de blev när vi åkte hem men men! De förstörde inte kvällen, tack alla <3


På väg i går :)


På G

Nu är vi och kollar på bilen, se om Nico ska köpa den :) han vill ha en lek bil hahhha, typisk meck killar? ;)
Sen rullar vi mot staaaaan :) :) <3


Färdig!!

Nu är jag färdig inför kvällen, ska först ner och handla, hämta öl, kolla på en bil sen blir de till stan, stranden! Blir grille, bad och fest!!! Längtat så mycket för och träffa min wifey och alla underbara <3 :)


SAKNAR..

Som jag saknar mitt långa hår!!!!!! Så förbannat trött på att mitt hår aldrig blir bra...
Bilder tagna av Michaela Ekman


Hihi

Igår ,kollade på skräckfilmen evil dead, FY VAD LÄSKIG DEN VA! Usch satan... Alla som känner mig vet att jag HATAR skräckfilmer!! Kollar ENBART skräck när syrran är över.. Usch! Haha men de va en trevlig kväll :) trots film valet.... Haha


Hihi

Kolla vad fin mat älsklingen har lagat, och SÅÅÅÅÅ gott de va!!!! :) nomnom :) snart blir de skräckis och godis haha :)


Puh

Vart en så otroligt jobbig dag idag på jobbet! Men fick ett super gulligt sms av chefen så de taggade till mig :) hihi
Nu är jag hemma med mela, Daniel och cappi :) har precis duschat och snart blir de mat nomnom :)


Hm

Hemma på lunchrast :) den spenderas med cappi och Jessica :) och självklart söta Snäcksson :) hihi
Massa stressig dag idag, skönt att man kan koppla av på lunchen... Lite iallafall!
Sitter och funderar hur jag ska hinna gå på min dagliga promenad om jag slutar sex och får gäster klockan sju? Hmm haha


Hihi

Klar på första jobbet av tre :) kunden fick många skratt :) hahahah bra dag och jobba med tvinis :) jobbar till 18.00 ikväll sen kommer mela och Daniel över på kvällsmat och film :)
OCH SNART ÄR DE FREDAG, då får jag träffa underbara personer och självklart min wifey <3 saknar!!


Natti

Vi har snott Nicos tröjor och moffat i oss otroliga mängder godis hahA nu blir de sängen, upp extremt tidigt för jobb!!
Först lite family guy


RSS 2.0